You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλομπεό-πιτα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα old_admin
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι να ανακοινώσουν οι άνθρωποι να πλακώσουν οι μεταπτυχιακοί της Παιανείας και να γίνει του οπαδικού θρεντ εκεί πέρα?ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ........!!!
Πότε έγινε αυτό ;;;;
Και ποιοί ήταν οι καλεσμένοι....;;
Ρε Άλεξ.......πες καμιά λεπτομέρεια ρε !!!!
Το είχατε ανακοινώσει ;;;; Πως δεν το είδαμε ;;;; Που έγινε ;;; Μοιάζει με ξενοδοχείο ή εστιατόριο.....
Ή το κάνατε "εν στενό οικογενειακό κύκλο ;;
Εύχομαι και του χρόνου παιδιά, με υγεία, και όλοι μαζί ! (Λίγο δύσκολο αυτό )
τι να ανακοινώσουν οι άνθρωποι να πλακώσουν οι μεταπτυχιακοί της Παιανείας και να γίνει του οπαδικού θρεντ εκεί πέρα?
Όχι ρε ...εντάξει.
Σε μερικούς δηλαδη πως το έιπαν ;;;
Ξέρουν τα παιδιά του σάιτ ποιός είναι εντάξει και ποιός όχι εδώ μέσα.
Ρε Alexxx....πες τίποτα ρε....γιατί ο dimitrios βρήκε ευκαιρία να με βασανίσει.....και τα λέει με το σταγονόμετρο !!!!!
Επισκέπτης
δεν γινεται να καλεσουν 35.000 μελη!οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον!οποτε πηγαν καποια ατομα εμπιστοσυνης καθως επισης και μοντ με τιμημενους!βεβαια και εγω υποθεσεις κανω,δεν ξερω τι ακριβως εγινε!οπως και να εχει και του χρονου με υγεια!Όχι ρε ...εντάξει.
Ρε Alexxx....πες τίποτα ρε....γιατί ο dimitrios βρήκε ευκαιρία να με βασανίσει.....και τα λέει με το σταγονόμετρο !!!!!
Επισκέπτης
νομίζω ότι υπάρχει ένα γνώθι ν σε αυτούς που κινούν τα νήματα σε ένα site με τόσα μέλη πιστεύω ότι οι καλεσμένοι αντιπροσώπευαν όλα τα μέλη.Όχι ρε ...εντάξει.
σκέψου να ήμουν εγώ εκεί με τον Λάκη η αναπαράσταση της πλατείας Κοραή θα γινόταν.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.158
- Πόντοι
- 42.697
Επισκέπτης
Εγω ευχαριστω τα παιδια που με καλεσαν και με φτιαξαν τοσο πολυ που χτυπησα παλι μια Julia μαζι με την Irena για το καλο της Κυριας Globeopittas.
Παντα τετοια μαγκες.
Παντα τετοια μαγκες.
NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.833
- Πόντοι
- 37.127
Ληγμένη δν ξέρω αν ήταν πάντως σίγουρα κάτι είχε μέσα γιατί μου πεσε κατά τις τρεις!
Αντε και του χρόνου ρε παιδιά να βγει και κανένα πουτανάκι από την πίτα όπως στις ταινίες! ;)
respect
Αντε και του χρόνου ρε παιδιά να βγει και κανένα πουτανάκι από την πίτα όπως στις ταινίες! ;)
respect
Λές να ήταν ληγμένη η πίτα ???
Θα ρωτήσω , και θα σου πώ ...
Δεν έφαγα πολύ όμως ... μή νομίζεις !
gkomenios.
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
Και του χρόνου γεροί και δυνατοί όλοι μαζί να πιτσιλάμε,συναγωνιστές!!
δεν γινεται να καλεσουν 35.000 μελη!οπως καταλαβαινετε ειναι αδυνατον!οποτε πηγαν καποια ατομα εμπιστοσυνης καθως επισης και μοντ με τιμημενους!βεβαια και εγω υποθεσεις κανω,δεν ξερω τι ακριβως εγινε!οπως και να εχει και του χρονου με υγεια!
Ναι ρε war.....ok.
Το είπα και μόνος μου....δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ....εκτός αν γινόταν σε γήπεδο !!!
Αλλά απο που κι ως που πιο εμπιστοσύνης ο Dimitrios1000 [size=12pt]από εμένα[/size] ;;;;;;; Απο μια τέτοιου μεγέθους προσωπικότητα ;;;Εεεεεεεεε ;;;;
Αυτός ρε μπορεί να σας έγραφε με κρυφή κάμερα και να σας καταγγείλει ως αμαρτωλούς στο Ιερατικό Συμβούλιο προς αφορισμό !
Μπράβο παιδιά.. Πάντα τέτοια.
Και του χρόνου ακόμα περισσότερα άτομα να παρεβρεθούν και η πίτα να είναι 2-3 και 4 φορές πιο μεγάλη
Μια απορία όμως. δεν ρωτάω ποιος κέρδισε το φλουρί..αλλά τι πήρε αυτός που κέρδισε εκτός από το φλουρί?
Μπράβο και πάλι για την ιδέα που είχατε και την διοργάνωση
Και του χρόνου ακόμα περισσότερα άτομα να παρεβρεθούν και η πίτα να είναι 2-3 και 4 φορές πιο μεγάλη
Μια απορία όμως. δεν ρωτάω ποιος κέρδισε το φλουρί..αλλά τι πήρε αυτός που κέρδισε εκτός από το φλουρί?
Μπράβο και πάλι για την ιδέα που είχατε και την διοργάνωση
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μια και παραβρέθηκε ο πανταχού παρών με το λάγνο του μηχανοκίνητο σίφουνα πορνο-ρεπόρτερ του σάιτ, οφείλει να δόσει μια από τις αμίμητες περιγραφές του!
Ήταν μια κορυφαία συνάντηση, αντάξια του μάχιμου σάιτ μας!
Ήταν μια κορυφαία συνάντηση, αντάξια του μάχιμου σάιτ μας!
Ο μήτσος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του,
πουλέν του μπέο έψαχνε να βάλει το καυλί του,
ο βύζος όμως φόραγε το τσίγκινο βρακάκι
κι έτσι του μπέο του μεινε στο χέρι το πουλάκι...
Παρόμοια θέματα
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 24
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις