Νέα

Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

Ψήφοι: 1 33,3%
  • 69

• Γαμήσι (να μην χάνουμε χρόνο)...

• Τίποτα απ' τα δύο, σιχαίνομαι!

• Μαλακία...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Οχι  βρε  μην τουs λεs τετοια   και μετα  θα εχουν απαιτησειs για  κοκο............Και που να το βρουμε δλδ??? χεχεχε
Οχι για κοκο αλλα για μαλακο κλαρινο
Τι που να το βρουμε ,το εχασες παρε :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
όλο και κάτι θα γίνει μπρέ πασάκα μου... :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Κρισιs φιλε μου...Κρισιs!!!!!!!!!!!!  Με το επομενο πακετο Ντελορ
Οταν φτιαχτει η οικονομια,   αν ερθουν τα λεφτα στο χρηματιστηριο....θα δουμε.......

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Επίσης είναι ορισμένες που όταν σε τσιμπουκώνουν και τους ψιλοακουμπήσεις τα μαλλιά ή τους σπρώξεις λίγο το κεφάλι, αρχίζουν και φωνάζουν και λένε μαλακίες.
Αυτό είναι απαράδεκτο, επαίσχυντο και κατακριτέο. >:(

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Οχι  βρε  μην τουs λεs τετοια   και μετα  θα εχουν απαιτησειs για  κοκο............Και που να το βρουμε δλδ??? χεχεχε

είμαι έτοιμος να αναλώσω και την τελευταί ικμάδα του αίματος μου.. συγνώμη του σπέρματος μουήθελα να πώ.. για την ικανοποίηση των αξιογάμητων κορασίδων που με την παρουσία τους κοσμούν τον ιστότοπο αυτόν...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Επίσης είναι ορισμένες που όταν σε τσιμπουκώνουν και τους ψιλοακουμπήσεις τα μαλλιά ή τους σπρώξεις λίγο το κεφάλι, αρχίζουν και φωνάζουν και λένε μαλακίες.
νιααααααααααρρρρρρ εμενα μαρεσει αυτοοοοο!!!!!!!! :pipa2:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

σπρώξε με την μέση προς το βάθος.. θα το βουλώσουν...

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
προσωπικα μου αρεσουν και τα δυο αλλα για το γλυφομουνι εχω να πω το εξης: ειναι σπανιο να το κανει καποιος ανδρας (προσωπικα απο αυτους που ξερω  ;) δυο με τρεις το εχουν κανει)  κι απο αυτους που το κανουν λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν καλα, αλλα την απιτηση της πιπας την εχουν

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
νιααααααααααρρρρρρ εμενα μαρεσει αυτοοοοο!!!!!!!! :pipa2:

Αααααααααααα   τωρα καταλαβα....Σ αρεσει να σου χαιδευουν τα μαλλια ε??????....Γιατι το αλλο δεν νομιζω να σ αρεσει...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
προσωπικα μου αρεσουν και τα δυο αλλα για το γλυφομουνι εχω να πω το εξης: ειναι σπανιο να το κανει καποιος ανδρας (προσωπικα απο αυτους που ξερω  ;) δυο με τρεις το εχουν κανει)  κι απο αυτους που το κανουν λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν καλα, αλλα την απιτηση της πιπας την εχουν

Κοιτα κατι πραγματα ....ειδεs???  ειδεs?????  εχουν και απιτηση.....Ρε  τουs.......

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

δεν έχεις δίκιο... εγώ προσωπικά το επιδιώκω.. με ενδυναμώνει.. κάτι σαν τον μέλανα ζωμό που λέμε....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Έτσι τα λένε ρε, κάνουν και καλά τις ναζιάρες.
Αυτές είναι που θέλουν να πιάνεις το κεφάλι και με τα δύο χέρια και να σπρώχνεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Άμα υπάρχει και τοίχος από πίσω για να ακούγεται το γκνταπ γκνταπ ακόμα καλύτερα.
Επίσης θα προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν και θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί θα νιώθεις τις μικροδονήσεις του λάρυγγά τους για έξτρα απόλαυση  :boobies: :boobies: :boobies:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Αααααααααααα   τωρα καταλαβα....Σ αρεσει να σου χαιδευουν τα μαλλια ε??????....Γιατι το αλλο δεν νομιζω να σ αρεσει...
το αλλο????
απαπαπαπα!!!!!!!!

πεθαινω να μ χαιδευουν τα μαλλακια μονο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom