α! ολα κι ολα!!!θα διατάξω μαστεκτομή σε όλες τις ξεβρακοκέφαλες πρόσεξε!
τα ΄μωρακια' μου να τα αφησετε ησυχα!!!!
α! ολα κι ολα!!!θα διατάξω μαστεκτομή σε όλες τις ξεβρακοκέφαλες πρόσεξε!
Όχι τα βυζάκια μουυυυυυυυυυυ!!! :o :oθα διατάξω μαστεκτομή σε όλες τις ξεβρακοκέφαλες πρόσεξε!
θα διατάξω μαστεκτομή σε όλες τις ξεβρακοκέφαλες πρόσεξε!
μια χαρα σας ανεχομαστε σεβαλιε.δε μου αρέσει αυτό το στυλ. Από τη στιγμή που επιλέξατε να είστε εδώ, ας είναι! Αλλά θα μας ανεχτείτε ότι και να λέμε! Αμα σας αρέσει!
α! ολα κι ολα!!!
τα ΄μωρακια' μου να τα αφησετε ησυχα!!!!
για 2 συγκεκριμενα μωρακια μιλαω!!! ;)ααααααααα ολα κι ολα...........αν υπαρχουν και παιδια τοτε να τα πατε στην παιδικη χαρα!!!!!!!!!
Ναι! έκανε άπειρες ενημερώσεις για πουτάνες για στριπ! Ήταν η ραχοκοκαλιά του σάιτ! Και εσείς βέβαια δε πάτε πίσω!
για 2 συγκεκριμενα μωρακια μιλαω!!! ;)
μια χαρα σας ανεχομαστε σεβαλιε.
εσεις μας τη λετε ολη την ωρα. ;)
στο ξαναπα φιμωστε μας!!!α μας ανέχεστε κιόλας! Ευχαριστούμε! Εμείς πάντως δεν είμαστε και πολύ ευχαριστημένοι με τις κάργες που μας φορτώθηκαν εδώ με το έτσι θέλω αν θέλετε να ξέρετε!
εσυ τα λες και μετα τσατιζεσαι αν σου λεω πως ναι,σας ανεχομαστε...Αλλά θα μας ανεχτείτε ότι και να λέμε! Αμα σας αρέσει!
είχα μια ερωμένη πέρσι που δεν ήθελε να τη γλείφω, αλλά έκανε αεροδιαστημικό τσιμπούκι. Όταν τη ρώτησα μα καλά εσύ δίνεις δεν παίρνεις, αποκρίθηκε ότι προτιμούσε δάκτυλο ή λουκάνικο κι ότι δεν αφήνει κανένα να τη γλείψει εκτός από καμμιά [size=15pt]μουνίτσα[/size].
Πολλά παίζουν γύρω, ακατανόητα.
ΣΚΑΝΔΑΛΟ!!! :o :o :o
Ρεεεεε FREE Νίτσα λέμεεεεε!!!
α μας ανέχεστε κιόλας! Ευχαριστούμε! Εμείς πάντως δεν είμαστε και πολύ ευχαριστημένοι με τις κάργες που μας φορτώθηκαν εδώ με το έτσι θέλω αν θέλετε να ξέρετε!
Φιμωτρο ναι, αλλα με πιπα ουτε θα μιλανε αλλα και ευχαριστημενες θα ειναιστο ξαναπα φιμωστε μας!!!
απτο να μας μιλατε σα να μας κανετε χαρη φιμωστε μας!!!!!!
Κάτσε καλέ, ξύπνησε ο emo μέσα σου!!στο ξαναπα φιμωστε μας!!!
απτο να μας μιλατε σα να μας κανετε χαρη φιμωστε μας!!!!!!
Φιμωτρο ναι, αλλα με πιπα ουτε θα μιλανε αλλα και ευχαριστημενες θα ειναι
Φιμωτρο ναι, αλλα με πιπα ουτε θα μιλανε αλλα και ευχαριστημενες θα ειναι