Νέα

Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

Ψήφοι: 1 33,3%
  • 69

• Γαμήσι (να μην χάνουμε χρόνο)...

• Τίποτα απ' τα δύο, σιχαίνομαι!

• Μαλακία...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πάω να κάνω κανένα τσιμπούκι γιατι σας βαρέθηκα. (Αγαπημένο μου εικονάκι  :fuck2:) κορυφαία τα κορδελακια. χαχαχχαχαχα

Καλα  ε   εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηη........δεν παιζεσαι  λεμε..............
Παλι μ εκανεs και γελασα...............
Αμα μου λεs κατι τετοια καθε μερα  .....ε  τοτε  θα εισαι η Θεα  κοριτσι μου!!!!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Άμα εσείς οι μπουρούχες είστε οι κοπέλες της προκοπής να μας λείπει! Δε στεναχωριόμαστε ιδιαίτερα μην ανησυχείς! :2funny:

Σεβαλιέ μαζέψου με μένανε γιατί πολύ πήρες αέρα απο το μοντερειλίκι.  Να τηρείς τους κανόνες του φορουμ, γιατί χρησιμοποιείς λέξουλες κακουλες .. Και μην με προκαλείς γιατι ειμαι γλυκιά το τελευταίο διάστημα και θα ξυπνήσεις μέσα μου το ζωοον..(και την μπουρούχα..) Καταλαβαίνεις..θα γίνει χαμος. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σεβαλιέ μαζέψου με μένανε γιατί πολύ πήρες αέρα απο το μοντερειλίκι.  Να τηρείς τους κανόνες του φορουμ, γιατί χρησιμοποιείς λέξουλες κακουλες .. Και μην με προκαλείς γιατι ειμαι γλυκιά το τελευταίο διάστημα και θα ξυπνήσεις μέσα μου το ζωοον..(και την μπουρούχα..) Καταλαβαίνεις..θα γίνει χαμος. :grin:

Να συνεχισειs να εισαι γλυκια καλη μου ολο το διαστημα,  για το καλο τηs διαδικτυακηs παρεαs και μονο.......
Και να πειs και στα αλλα κοριτσια , οτι ναναι ησυχεs , δεν ψαχνομαστε....αρα μπορουν ναναι κι αυτεs γλυκιεs .....
για το καλο τηs παρεαs και μονο.....

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Να συνεχισειs να εισαι γλυκια καλη μου ολο το διαστημα,  για το καλο τηs διαδικτυακηs παρεαs και μονο.......
Και να πειs και στα αλλα κοριτσια , οτι ναναι ησυχεs , δεν ψαχνομαστε....αρα μπορουν ναναι κι αυτεs γλυκιεs .....

respect....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εκτός από το μοντεριλίκι γράφω και ως απλό μέλος! Εκεί ρε μαζί με το λαό! εκφράζω τα γνήσια λαικά αισθήματα! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ δεν είμαι σίγουρη, έχω καταλάβει από καιρό ότι μου την πέφτεις άγρια, πρόστυχε άντρα...
Αλλά ειναι που είμαι σεμνή και ταπεινή κοπέλα και δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα  :boobies: :boobies: :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Υπαρχει ξερειs,  μια μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να νομιζουν οτι ψαχνομαστε και ισωs ετσι καποιεs οχι ολεs
να βγαζουν και μερικεs "κορωνεs"  με δηλητηριο....Ενω αν τουs το ξεκοψουμε αυτο, ισωs, λεω ισωs ναναι πιο χαλαρα τα πραγματα.....Λεω ισωs....μπορει να κανω και λαθοs βεβαια!!! Σιγουρα κανω λαθοs!!!!!!  H πιθανοτητα ειναι πολυ μικρη

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εγώ δεν είμαι σίγουρη, έχω καταλάβει από καιρό ότι μου την πέφτεις άγρια, πρόστυχε άντρα...
Αλλά ειναι που είμαι σεμνή και ταπεινή κοπέλα και δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα  :boobies: :boobies: :boobies:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σου την πεφτω ε?????????........Πιθανον να σε μπερδεψα με την....μπουγατσα.........Εγω μονο στην μπουγατσα την πεφτω....
Δεν πιστευω να εισαι κι εσυ....τυλιγμενη με χαρτι??????????  γιατι αν ναι...... ε τοτε  σε περασα για μπουγατσα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Υπαρχει ξερειs,  μια μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να νομιζουν οτι ψαχνομαστε και ισωs ετσι καποιεs οχι ολεs
να βγαζουν και μερικεs "κορωνεs"  με δηλητηριο....Ενω αν τουs το ξεκοψουμε αυτο, ισωs, λεω ισωs ναναι πιο χαλαρα τα πραγματα.....Λεω ισωs....μπορει να κανω και λαθοs βεβαια!!! Σιγουρα κανω λαθοs!!!!!!  H πιθανοτητα ειναι πολυ μικρη

Ναι για αυτό γραφτήκαμε! Επειδή ψαχνόμαστε! Και ειδικά με τις συγκεκριμένες! Αυτές μας μπαστακώθηκαν εδώ με το έτσι θέλω! Και θα μας λένε κιόλας και πως θα μιλάμε και τι θα κάνουμε! Τα βλέπεις?  :2funny: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σου την πεφτω ε?????????........Πιθανον να σε μπερδεψα με την....μπουγατσα.........Εγω μονο στην μπουγατσα την πεφτω....
Δεν πιστευω να εισαι κι εσυ....τυλιγμενη με χαρτι??????????  γιατι αν ναι...... ε τοτε  σε περασα για μπουγατσα
Δεν είναι το χαρτί ρε!!!! Είναι που είμαι γλυκιά και φαίνομαι σαν να είμαι τυλιγμένη σε άχνη ζάχαρη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εμένα πάλι μ λείπει η mounitsa, :headbang2:
δίναν άλλη χροιά τα ποστ της σε
τέτοιες ανάλαφρες συζητήσεις κ όχι μόνο..
Πότε θα ξεμιουταριστεί; :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εμένα πάλι μ λείπει η mounitsa, :headbang2:
δίναν άλλη χροιά τα ποστ της σε
τέτοιες ανάλαφρες συζητήσεις κ όχι μόνο..
Πότε θα ξεμιουταριστεί; :grin:

Ποτέ! Άντε στο καλό να τη βρείτε! Άντε άντε!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Εγώ πάντως ψάχνομαι...

Είσαι γριά, χοντρή, άσχημη και μαζεύεις τα βυζιά σου απ'το πάτωμα; Αν ναι είμαι ο άνθρωπός σου. Στείλε pm και άσε τα υπόλοιπα σε μένα... :kissass:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν είναι το χαρτί ρε!!!! Είναι που είμαι γλυκιά και φαίνομαι σαν να είμαι τυλιγμένη σε άχνη ζάχαρη  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
Αχ    με συχωρειs ρε καρδια μου....σε ειδα εκει ασπρη ασπρη .........σε περασα για μπουγατσα
Τωρα καταλαβαινω γιατι δεν μουκατσε το φυλο στο λαιμο.......συνηθωs μου καθεται  και βηχω....αστα να πανε....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ναι για αυτό γραφτήκαμε! Επειδή ψαχνόμαστε! Και ειδικά με τις συγκεκριμένες! Αυτές μας μπαστακώθηκαν εδώ με το έτσι θέλω! Και θα μας λένε κιόλας και πως θα μιλάμε και τι θα κάνουμε! Τα βλέπεις?  :2funny: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Και δεν μαs το λεγανε απο την αρχη............να το ξεκαθαρισουμε το ζητημα!!!!!!!!
Αχ  τι σου ειναι τεσπα  η επικοινωνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ΧΡΡΡΡΡΝΙΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡ αγριεύουν τα αγόρια του μπου γουστάρωωωωωωωωω
Τι ωραία, αλλά βάλτε και τα καινούργια εμότικον  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :2on1: :2on1:

Ποιοs  αγριευει καλε?????????????  ποιοοοοοοοs  ποιοοοοοοοs  ......θελω να ξερω ποιοοοοοοοοοοs!!!!!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom