Mάγκες σε σας το λέει. Εγώ είμαι σοβαρός τα μάλα.
πρόσεξε σοβαρέ τα μάλα μην παρεξηγηθείς .. και σε φωνάζουν σοβαρό μαλάκα...
Mάγκες σε σας το λέει. Εγώ είμαι σοβαρός τα μάλα.
Πάω να κάνω κανένα τσιμπούκι γιατι σας βαρέθηκα. (Αγαπημένο μου εικονάκι ) κορυφαία τα κορδελακια. χαχαχχαχαχα
Δλδ φιλε μου αυτα που λεει τα λεει σε μαs τουs μη σοβαρουs?????
Αρα.......να μη γελασουμε????
Άμα εσείς οι μπουρούχες είστε οι κοπέλες της προκοπής να μας λείπει! Δε στεναχωριόμαστε ιδιαίτερα μην ανησυχείς!
Σεβαλιέ μαζέψου με μένανε γιατί πολύ πήρες αέρα απο το μοντερειλίκι. Να τηρείς τους κανόνες του φορουμ, γιατί χρησιμοποιείς λέξουλες κακουλες .. Και μην με προκαλείς γιατι ειμαι γλυκιά το τελευταίο διάστημα και θα ξυπνήσεις μέσα μου το ζωοον..(και την μπουρούχα..) Καταλαβαίνεις..θα γίνει χαμος.
Να συνεχισειs να εισαι γλυκια καλη μου ολο το διαστημα, για το καλο τηs διαδικτυακηs παρεαs και μονο.......
Και να πειs και στα αλλα κοριτσια , οτι ναναι ησυχεs , δεν ψαχνομαστε....αρα μπορουν ναναι κι αυτεs γλυκιεs .....
για το καλο τηs παρεαs και μονο.....
Σεβαλιέ μαζέψου με μένανε γιατί πολύ πήρες αέρα απο το μοντερειλίκι. Να τηρείς τους κανόνες του φορουμ, γιατί χρησιμοποιείς λέξουλες κακουλες .. Και μην με προκαλείς γιατι ειμαι γλυκιά το τελευταίο διάστημα και θα ξυπνήσεις μέσα μου το ζωοον..(και την μπουρούχα..) Καταλαβαίνεις..θα γίνει χαμος.
Εγώ δεν είμαι σίγουρη, έχω καταλάβει από καιρό ότι μου την πέφτεις άγρια, πρόστυχε άντρα...Να συνεχισειs να εισαι γλυκια καλη μου ολο το διαστημα, για το καλο τηs διαδικτυακηs παρεαs και μονο.......
Και να πειs και στα αλλα κοριτσια , οτι ναναι ησυχεs , δεν ψαχνομαστε....αρα μπορουν ναναι κι αυτεs γλυκιεs .....
για το καλο τηs παρεαs και μονο.....
respect....
Εγώ δεν είμαι σίγουρη, έχω καταλάβει από καιρό ότι μου την πέφτεις άγρια, πρόστυχε άντρα...
Αλλά ειναι που είμαι σεμνή και ταπεινή κοπέλα και δεν ήθελα να πάρει διαστάσεις το θέμα
Υπαρχει ξερειs, μια μικρη πολυ μικρη πιθανοτητα να νομιζουν οτι ψαχνομαστε και ισωs ετσι καποιεs οχι ολεs
να βγαζουν και μερικεs "κορωνεs" με δηλητηριο....Ενω αν τουs το ξεκοψουμε αυτο, ισωs, λεω ισωs ναναι πιο χαλαρα τα πραγματα.....Λεω ισωs....μπορει να κανω και λαθοs βεβαια!!! Σιγουρα κανω λαθοs!!!!!! H πιθανοτητα ειναι πολυ μικρη
Δεν είναι το χαρτί ρε!!!! Είναι που είμαι γλυκιά και φαίνομαι σαν να είμαι τυλιγμένη σε άχνη ζάχαρηΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Σου την πεφτω ε?????????........Πιθανον να σε μπερδεψα με την....μπουγατσα.........Εγω μονο στην μπουγατσα την πεφτω....
Δεν πιστευω να εισαι κι εσυ....τυλιγμενη με χαρτι?????????? γιατι αν ναι...... ε τοτε σε περασα για μπουγατσα
εμένα πάλι μ λείπει η mounitsa,
δίναν άλλη χροιά τα ποστ της σε
τέτοιες ανάλαφρες συζητήσεις κ όχι μόνο..
Πότε θα ξεμιουταριστεί;
Αχ με συχωρειs ρε καρδια μου....σε ειδα εκει ασπρη ασπρη .........σε περασα για μπουγατσαΔεν είναι το χαρτί ρε!!!! Είναι που είμαι γλυκιά και φαίνομαι σαν να είμαι τυλιγμένη σε άχνη ζάχαρη
ΧΡΡΡΡΡΝΙΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡ αγριεύουν τα αγόρια του μπου γουστάρωωωωωωωωωΠοτέ! Άντε στο καλό να τη βρείτε! Άντε άντε!
Ναι για αυτό γραφτήκαμε! Επειδή ψαχνόμαστε! Και ειδικά με τις συγκεκριμένες! Αυτές μας μπαστακώθηκαν εδώ με το έτσι θέλω! Και θα μας λένε κιόλας και πως θα μιλάμε και τι θα κάνουμε! Τα βλέπεις?
ΧΡΡΡΡΡΝΙΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡ αγριεύουν τα αγόρια του μπου γουστάρωωωωωωωωω
Τι ωραία, αλλά βάλτε και τα καινούργια εμότικον