(σε 'θάμνους' δεν ισχύει η υπηρεσία, πρώτα να πάει στον μπαρμπέρη για ξύρισμα )
Ετσι, έτσι! Πρώτα ξύρισμα και μετά όλα τα υπόλοιπα. Μην κάνουμε τους... εξερευνητές στη ζούγκλα του Αμαζονίου.......!
(σε 'θάμνους' δεν ισχύει η υπηρεσία, πρώτα να πάει στον μπαρμπέρη για ξύρισμα )
Το πρωτοτελευταίο δεν προϋποθέτει το τελευταίο? Δεν είναι δηλ redundant?Πρώτον, καημένη είναι όποια ψηφίσει την προτελευταία επιλογή
(και κάποιες ίσως προτιμούν αυτό το παιχνίδι, ξέρω γω;)
Μπουαχαχαχαααα, πουλί παραδείσιο, τι να σου πω!!Το πρωτοτελευταίο δεν προϋποθέτει το τελευταίο? Δεν είναι δηλ redundant?
Σε μπέρδεψα? Δε νομίζω, ε? Σ' έχω κόψει για σπάνιο πουλί. ;)
Σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές και ΕΦΟΣΟΝ ο άντρας ξέρει τι κάνει, προτιμώ να με γλείφει όλη μέρα
Διαβάζοντας το post σου, θυμήθηκα ένα σχετικό ανεκδοτάκι...
Συζητούν 2 κλειτορίδες κ λέει η μία στην άλλη:
- Ακουσα οτι είσαι πολύ ψυχρή...
- Μην τους ακούς, αυτά τα λένε οι κακές γλώσσες...
Εγώ τι είπα παραπάνω ότι είστε τεμπέλες? ;)Σε ΓΕΝΙΚΕΣ γραμμές και ΕΦΟΣΟΝ ο άντρας ξέρει τι κάνει, προτιμώ να με γλείφει όλη μέρα
Συμφωνώ - μου έχουν τύχει πουριτανές ρε πούστη μου, γάμησέ με. Missionary μόνο....Άλλο προτιμώ τη μαλακία ας πούμε αλλά δε θα πω όχι στο τσιμπούκι/γλειφομούνι, άλλο σιχαίνομαι και δεν κάνω τέτοια πράματα φτου φτου φτου, νο;
Εσύ το είπες, αλλά κι εγώ είπα κι άλλα που δεν τα παρέθεσεςΕγώ τι είπα παραπάνω ότι είστε τεμπέλες. ;)
Εσύ το είπες, αλλά κι εγώ είπα κι άλλα που δεν τα παρέθεσες
Τεμπέλα είναι όποια βαριέται να το κάνει, εγώ δεν είπα σε καμία περίπτωση ότι δεν μου αρέσει ή δεν το κάνω. Μα καλά, γιατί μπερδεύετε το "προτιμώ" με το "μόνο αυτό θέλω";
Αλλά τεσπα, θες να με λες τεμπέλα, λέγε με, χέστηκα
Μουαααχαχααααααακου χέστηκα ολόκληρη κοπέλα....
Ελα ρε boomb, εντάξει. Να σε γλύψω να φτιάξεις - με παίρνει?Εσύ το είπες, αλλά κι εγώ είπα κι άλλα που δεν τα παρέθεσες
Αλλά τεσπα, θες να με λες τεμπέλα, λέγε με, χέστηκα
Γιατί μου κουνάς απειλητικά τα βυζια;εγώ μόνο... είπαμε..Μουαααχαχαααααα
όταν ήμουνα μικρούλα ήμουνα και νοστιμούλα
μα τώρα που μεγάλωσα αστοδιάλο χάλασα
Αυτά κοίταζα τώρα...Καινούργια smileys προς χρήση.
Διαλιέχτε....