life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
εσας σας αρεσει να σας βαζουν η οχι?
Δεν ξερω να σου πω καρδια μου και με ρωταs δυσκολο θεμα........εγω ειμαι ιερομοναχοs!!!!!!!
εσας σας αρεσει να σας βαζουν η οχι?
Και εγω που εχω φαλακρα και εχω βαλη το κεφαλι τοσες φορες εκει μεσα στα υγρα δεν φυτρωσε ουτε τριχα φαινεται δεν ηταν καλο λιπασμα
Και εγω που εχω φαλακρα και εχω βαλη το κεφαλι τοσες φορες εκει μεσα στα υγρα δεν φυτρωσε ουτε τριχα φαινεται δεν ηταν καλο λιπασμα
Γιατί εμ μας μπαστακωθήκατε, εμ το παίζεται και ιστορία ότι θέλουμε να σας την πέσουμε! Ίσα ρε κατίνες που θέλουμε να σας την πέσουμε κιόλας! Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα αν δε το έχετε καταλάβει!
δε μου αρέσει αυτό το στυλ. Από τη στιγμή που επιλέξατε να είστε εδώ, ας είναι! Αλλά θα μας ανεχτείτε ότι και να λέμε! Αμα σας αρέσει!
Αν και έχω χάσει επαφή με το όλο θέμα εδώ και καιρό... ;) νομίζω ότι άμα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο πρώτα... και το κάνεις με όρεξη και όχι επειδή πρέπει... τότε μόνο περνάς και εσύ καλά. Σε αυτά δεν θέλει να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, αλλά πρώτα απ'όλα την ευχαρίστηση του άλλου.
Οπότε με βάσει αυτά, η απάντηση είναι και τα δύο, ταυτόχρονα, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...δεν έχει και τόση σημασία. Αρκεί να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου. Διαφορετικά... άστο καλύτερα. :-*
Αν και έχω χάσει επαφή με το όλο θέμα εδώ και καιρό... ;) νομίζω ότι άμα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο πρώτα... και το κάνεις με όρεξη και όχι επειδή πρέπει... τότε μόνο περνάς και εσύ καλά. Σε αυτά δεν θέλει να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, αλλά πρώτα απ'όλα την ευχαρίστηση του άλλου.
Οπότε με βάσει αυτά, η απάντηση είναι και τα δύο, ταυτόχρονα, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...δεν έχει και τόση σημασία. Αρκεί να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου. Διαφορετικά... άστο καλύτερα. :-*
μάλλον το χωράφι έφταιγε..
Πωs σ αρεσει να πηδαs απ το ενα θεμα στο αλλο!!!!!!! Εδω λεμε για τα τσιμπουκια κι εσυ πηδαs καποιον λανσελοτο!!!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ Αγραναπαυση να γινει χρειαζεται!!!!!!!!!
Ήδη κάποιος (o petrosyn? δε θυμάμαι) είπε ότι ήξερε μία που δεν της άρεσε, και το έχω ακουσει κι εγώ. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου...πάντως εγώ το κάνω πάνω απ' όλα γιατί μου αρέσει... όχι μόνο η αίσθηση αλλά και η ιδέα ότι αρέσει και στην κοπέλα.... γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην της αρέσει...
Εγω ακολουθω το αλλο,πρεπη να ευχαριστηθη πρωτα η γυναικα και θα μου δωση μετα την ευχαριστηση οποτε πεφτη καλο γλυφωμουνι μεχρι να στραγκιση απο υγρα
τι εννοεις?
στο μοναστηρι απαγορευονται οι αθλοπαιδιες..
τι εννοεις?
στο μοναστηρι απαγορευονται οι αθλοπαιδιες..
Ήδη κάποιος (o petrosyn? δε θυμάμαι) είπε ότι ήξερε μία που δεν της άρεσε, και το έχω ακουσει κι εγώ. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου...
οχι στα μοναστήρια δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά... έχουν την θεία χάρη...
που είναι να την βάλουμε στην γυάλα... σπάνιο είδος..
Ναι στο μοναστηρι ειμαι ...με τιs καλογριεs....παιζουμε την μακρυα γαιδουρα.......δεν απαγορευεται αυτο!!!!!!!!
Το τσιμπουκι απαγορευεται!!!!!!!!!!
Μαζεψε ρεεε την μαλαπερδα κατω απο τα ρασα την εχεις ελευθερη για γρηγορη χρησηΝαι στο μοναστηρι ειμαι ...με τιs καλογριεs....παιζουμε την μακρυα γαιδουρα.......δεν απαγορευεται αυτο!!!!!!!!
Το τσιμπουκι απαγορευεται!!!!!!!!!!
πάντα πρέπει να ξεκινάμε με ένα καλό γλυφομούνι... έτσι ώστε μετά την ευχαρίστηση η σύντροφος να δώσει τα πάντα για να μας ικανοποιήσει
όχι ρε, αλήθεια λέω.
Για τις μικροδονήσεις το λες; Μια φίλη μου πριν κάτι χρόνια κάπου διάβασε ότι είναι υπέρμετρη απόλαυση για τον άντρα την ώρα που το κάνεις να μουγκρίζεις, λόγω των μικροδονήσεων. Είπε να το κάνει κι αυτή με τον γκόμενό της αλλά δεν πέτυχε το γλυκό γιατί μάλλον μουγκάνιζε σαν αγελάδα και ο άλλος έκλαιγε από τα γέλια :'(
Δεν είναι εξακριβωμένο δηλαδή αν είναι έξτρα απόλαυση αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι
Ήδη κάποιος (o petrosyn? δε θυμάμαι) είπε ότι ήξερε μία που δεν της άρεσε, και το έχω ακουσει κι εγώ. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου...