Νέα

Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

Ψήφοι: 1 33,3%
  • 69

• Γαμήσι (να μην χάνουμε χρόνο)...

• Τίποτα απ' τα δύο, σιχαίνομαι!

• Μαλακία...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

alsomas

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
11
Και εγω που εχω φαλακρα και εχω βαλη το κεφαλι τοσες φορες εκει μεσα στα υγρα δεν φυτρωσε ουτε τριχα :think: :2funny: :2funny: :2funny:φαινεται δεν ηταν καλο λιπασμα

Και ο Δημητρακης το ίδιο μου είπε, τελικά κατέφυγε στους ειδικούς.
Ο΄ντως ειναι καβλερή αισθησης να τράχουν τα μουνουγρά της στην καράφλα μου :pipa1:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιατί εμ μας μπαστακωθήκατε, εμ το παίζεται και ιστορία ότι θέλουμε να σας την πέσουμε! Ίσα ρε κατίνες που θέλουμε να σας την πέσουμε κιόλας! Μας έχετε ζαλίσει τον έρωτα αν δε το έχετε καταλάβει! :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καημενε λανσελοτ... κουραγιο...
δε μου αρέσει αυτό το στυλ. Από τη στιγμή που επιλέξατε να είστε εδώ, ας είναι! Αλλά θα μας ανεχτείτε ότι και να λέμε! Αμα σας αρέσει!  :rockon: :rockon:

με τρομαζει η σκληραδα σου... ανατριχιασα τουλαχιστον  :2funny: :2funny: :2funny: :s&m_3:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αν και έχω χάσει επαφή με το όλο θέμα εδώ και καιρό...  ;) νομίζω ότι άμα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο πρώτα... και το κάνεις με όρεξη και όχι επειδή πρέπει... τότε μόνο περνάς και εσύ καλά. Σε αυτά δεν θέλει να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, αλλά πρώτα απ'όλα την ευχαρίστηση του άλλου.

Οπότε με βάσει αυτά, η απάντηση είναι και τα δύο, ταυτόχρονα, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...δεν έχει και τόση σημασία. Αρκεί να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου. Διαφορετικά... άστο καλύτερα.  :-*

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αν και έχω χάσει επαφή με το όλο θέμα εδώ και καιρό...  ;) νομίζω ότι άμα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο πρώτα... και το κάνεις με όρεξη και όχι επειδή πρέπει... τότε μόνο περνάς και εσύ καλά. Σε αυτά δεν θέλει να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, αλλά πρώτα απ'όλα την ευχαρίστηση του άλλου.

Οπότε με βάσει αυτά, η απάντηση είναι και τα δύο, ταυτόχρονα, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...δεν έχει και τόση σημασία. Αρκεί να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου. Διαφορετικά... άστο καλύτερα.  :-*

πάντως εγώ το κάνω πάνω απ' όλα γιατί μου αρέσει... όχι μόνο η αίσθηση αλλά και η ιδέα ότι αρέσει και στην κοπέλα.... γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην της αρέσει...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ    Αγραναπαυση  να γινει  χρειαζεται!!!!!!!!!

μμμ νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσει ισχυ΄ρότερο λίπασμα... ζωμόν από αιδοίον γάλακτος.. με πολλά οκτανια... !!!!!!!!!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάντως εγώ το κάνω πάνω απ' όλα γιατί μου αρέσει... όχι μόνο η αίσθηση αλλά και η ιδέα ότι αρέσει και στην κοπέλα.... γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον κόσμο που να μην της αρέσει...
Ήδη κάποιος (o petrosyn? δε θυμάμαι) είπε ότι ήξερε μία που δεν της άρεσε, και το έχω ακουσει κι εγώ. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου...  :grin:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Εγω ακολουθω το αλλο,πρεπη να ευχαριστηθη πρωτα η γυναικα και θα μου δωση μετα την ευχαριστηση οποτε πεφτη καλο γλυφωμουνι μεχρι να στραγκιση απο υγρα

ωραιος φανταζομαι λειτουργει, σιγουρα μια ευχαριστημενη γυναικα μπορει να κανει εναν αντρα να νοιωσει πολυ καλα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
τι εννοεις?
στο μοναστηρι απαγορευονται οι αθλοπαιδιες..

Ναι  στο μοναστηρι ειμαι ...με τιs καλογριεs....παιζουμε την μακρυα γαιδουρα.......δεν απαγορευεται αυτο!!!!!!!!
Το τσιμπουκι απαγορευεται!!!!!!!!!!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ήδη κάποιος (o petrosyn? δε θυμάμαι) είπε ότι ήξερε μία που δεν της άρεσε, και το έχω ακουσει κι εγώ. Άβυσσος το μυαλό του ανθρώπου...  :grin:

που είναι να την βάλουμε στην γυάλα... σπάνιο είδος..

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
οχι στα μοναστήρια δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικά... έχουν την θεία χάρη...

Ναι  παιδια.............δεν χρησιμοποιουμε προφυλακτικα......Ειναι κατα του πνευματοs!!!!!!!!!
Ολα ελευθερα........και τα πισωκολητα επισηs!!!!!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι  στο μοναστηρι ειμαι ...με τιs καλογριεs....παιζουμε την μακρυα γαιδουρα.......δεν απαγορευεται αυτο!!!!!!!!

τι σοι μοναστηρι ειναι αυτο?

στο δικο μου παντως το μονο που κανουμε ειναι να
προσευχομαστε σιωπηλα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Μαζεψε ρεεε την μαλαπερδα κατω απο τα ρασα την εχεις ελευθερη για γρηγορη χρηση

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πάντα πρέπει να ξεκινάμε με ένα καλό γλυφομούνι... έτσι ώστε μετά την ευχαρίστηση η σύντροφος να δώσει τα πάντα για να μας ικανοποιήσει  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

& εγώ έτσι πιστεύω.

όχι ρε, αλήθεια λέω.
Για τις μικροδονήσεις το λες; Μια φίλη μου πριν κάτι χρόνια κάπου διάβασε ότι είναι υπέρμετρη απόλαυση για τον άντρα την ώρα που το κάνεις να μουγκρίζεις, λόγω των μικροδονήσεων. Είπε να το κάνει κι αυτή με τον γκόμενό της αλλά δεν πέτυχε το γλυκό γιατί μάλλον μουγκάνιζε σαν αγελάδα και ο άλλος έκλαιγε από τα γέλια  :'(
Δεν είναι εξακριβωμένο δηλαδή αν είναι έξτρα απόλαυση αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Όχι, στο λέω γιατί πρότεινες σα λύση για τις ναζιάρες κόλλημα στο τοίχο με γκνταπ-γκνταπ και τέτοια.
Εγώ μιλούσα για τα φρέσκια γαμήσια που ακόμα δε ξέρεις καλά την άλλη οπότε περιορίζεσαι στις "γενικά αποδεκτές" συμπεριφορές. Αν είναι κρυόκωλη και ξενέρωτη, πρώτα κάνεις μία προσπάθεια να της δείξεις ήρεμα και ωραία, κάνεις και καμιά κουβεντούλα και μετά βλέπεις. Εγώ δεν αρχίζω τα γκνταπ-γκνταπ με τη μία, έλεος είναι λίγο τραβηγμένο. Μπορεί κάποια:
1) Να είναι ξενέρωτη οπότε δεν ασχολείσαι ξανά μαζί της. (μαύρο δηλαδή)
2) Να παίρνει μπρος υπερβολικά αργά αλλά σε τέτοιο βαθμό που να μη σου φεύγει η καύλα και κάθε φορά το ευχαριστιέσαι έστω και ελάχιστα περισσότερο. (κούτσα-κούτσα δηλαδή)
2) Να μη ξέρει, αλλά με το γκνταπ-γκνταπ να της έρθει η "φώτιση" και μετά να κολλάει στο τοίχο μόνη της. (bingo)
Το θέμα είναι οτι η 3η περίπτωση είναι η πιο απίθανη & με διαφορά οπότε δεν ενδείκνυται σαν πρώτη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις (που για τέτοιες μιλάμε αν έχω καταλάβει καλά). Εμένα "γκνταπ-γκνταπ" γκόμενα από την αρχή δε μου έχει τύχει ακόμα (αλλά ξέρω ότι παίζουν γενικά) οπότε γι' αυτό είπα και τα παραπάνω.

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

ίσως να μην της το είχαν κάνει καλά... οπότε τί να της αρέσει τότε. Είπαμε δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Αν ο άλλος νομίζει ότι έχει τον τρόπο αλλά...τζίφος. Λογικό να μην της άρεσε. Θέλει κι αυτό την τέχνη του... Εσάς δηλαδή σας αρέσει όπως και νά ναι το τσιμπούκι??? Δεν νομίζω  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom