Νέα

Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

Ψήφοι: 1 33,3%
  • 69

• Γαμήσι (να μην χάνουμε χρόνο)...

• Τίποτα απ' τα δύο, σιχαίνομαι!

• Μαλακία...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
το αλλο????
απαπαπαπα!!!!!!!!

πεθαινω να μ χαιδευουν τα μαλλακια μονο...

Eιδεs???????????.......δεν ειναι καλυτερα τωρα που λυθηκε η γλωσιτσα και λεμε την αληθεια????
Ετσι μπραβο......τωρα σε χαιρομαι που λεs την αληθεια!!!!!!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Eιδεs???????????.......δεν ειναι καλυτερα τωρα που λυθηκε η γλωσιτσα και λεμε την αληθεια????
Ετσι μπραβο......τωρα σε χαιρομαι που λεs την αληθεια!!!!!!!!

λεω την αληθεια χωρις φοβο και παθος..... :-*
σημασία στην λεπτομέρεια χρυσό μου...

;) ;) ;)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντως σύμφωνα με την ομοιπαθητικήν ο ζωμός αιδοίου αποτελεί ίαμα πολλών ασθενειών του ανθρώπυ.. ενδεικτικά αναφέρονται .. ακμή, αμυγδαλές, έλλειψη τριχοφυίας (λειτουργεί και ώς λίπασμα) και πολλές άλλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
λεω την αληθεια χωρις φοβο και παθος..... :-*
;) ;) ;)

Χωριs φοβο και χωριs παθοs???????????
Καλα  ουτε ενα ελαττωματακι δεν εχειs?????????........Και αντε το φοβο αστονε ,  αλλα ουτε και παθοs?????
Πανε οι παλιεs εποχεs   που υπηρχε  εστω το παθοs!!!!!!!!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
νιααααααααααρρρρρρ εμενα μαρεσει αυτοοοοο!!!!!!!! :pipa2:

Ωραία, θα σ' έχω υπ' όψιν μου. :2funny: :2funny: :2funny:
Πάντως χωρις πλάκα, είναι αρκετές οι μυγιάγγιχτες  :- αλλά συνήθως είναι μικρές οπότε που θα πάει, θα μάθουν. :grin:

σπρώξε με την μέση προς το βάθος.. θα το βουλώσουν...

Χαχα, το θέμα είναι να το κάνουν έτσι από μόνες τους γιατί τους αρέσει, έτσι ώστε να το ξανακάνουν συνέχεια μετά.
Εγώ σπρώχνω γιατί δεν κρατιέμαι, αν όμως τους κάτσει στραβά και ξενερώσουν, τότε γάμησέ τα...καλύτερα να πάω για ψάρεμα. :2funny:

Έτσι τα λένε ρε, κάνουν και καλά τις ναζιάρες.
Αυτές είναι που θέλουν να πιάνεις το κεφάλι και με τα δύο χέρια και να σπρώχνεις όσο πιο βαθιά μπορείς. Άμα υπάρχει και τοίχος από πίσω για να ακούγεται το γκνταπ γκνταπ ακόμα καλύτερα.
Επίσης θα προσπαθούν να διαμαρτυρηθούν και θα είναι ακόμα καλύτερα γιατί θα νιώθεις τις μικροδονήσεις του λάρυγγά τους για έξτρα απόλαυση  :boobies: :boobies: :boobies:

...και κάπου εδώ το γυρνάμε στην πλάκα. :rolleyes: :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πάντως σύμφωνα με την ομοιπαθητικήν ο ζωμός αιδοίου αποτελεί ίαμα πολλών ασθενειών του ανθρώπυ.. ενδεικτικά αναφέρονται .. ακμή, αμυγδαλές, έλλειψη τριχοφυίας (λειτουργεί και ώς λίπασμα) και πολλές άλλες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δλδ  εχει θεραπευτικεs ιδιοτητεs???????????  Αμα ειναι ετσι........κοριτσια αντε παλι σαs  εφεξε!!!!!!!!
Εχετε κοσμο και κοσμακη να λουσετε!!!!!!!!!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
προσωπικα μου αρεσουν και τα δυο αλλα για το γλυφομουνι εχω να πω το εξης: ειναι σπανιο να το κανει καποιος ανδρας (προσωπικα απο αυτους που ξερω  ;) δυο με τρεις το εχουν κανει)  κι απο αυτους που το κανουν λιγοι ειναι αυτοι που το κανουν καλα, αλλα την απιτηση της πιπας την εχουν
Εγω ακολουθω το αλλο,πρεπη να ευχαριστηθη πρωτα η γυναικα και θα μου δωση μετα την ευχαριστηση οποτε πεφτη καλο γλυφωμουνι μεχρι να στραγκιση απο υγρα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Να ρωτησω και τα κοριτσια κατι αλλο.........Οταν κανετε στοματικο βαζετε στο στομα σαs προφυλακτικο?????????

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
πάντα πρέπει να ξεκινάμε με ένα καλό γλυφομούνι... έτσι ώστε μετά την ευχαρίστηση η σύντροφος να δώσει τα πάντα για να μας ικανοποιήσει  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Ωραιο το τσιμπουκι,αλλα ακομα καλυτερο το γαμισι στο στομα!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
...και κάπου εδώ το γυρνάμε στην πλάκα. :rolleyes: :P
όχι ρε, αλήθεια λέω.
Για τις μικροδονήσεις το λες; Μια φίλη μου πριν κάτι χρόνια κάπου διάβασε ότι είναι υπέρμετρη απόλαυση για τον άντρα την ώρα που το κάνεις να μουγκρίζεις, λόγω των μικροδονήσεων. Είπε να το κάνει κι αυτή με τον γκόμενό της αλλά δεν πέτυχε το γλυκό γιατί μάλλον μουγκάνιζε σαν αγελάδα και ο άλλος έκλαιγε από τα γέλια  :'(
Δεν είναι εξακριβωμένο δηλαδή αν είναι έξτρα απόλαυση αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Και εγω που εχω φαλακρα και εχω βαλη το κεφαλι τοσες φορες εκει μεσα στα υγρα δεν φυτρωσε ουτε τριχα :think: :2funny: :2funny: :2funny:φαινεται δεν ηταν καλο λιπασμα

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Αν και έχω χάσει επαφή με το όλο θέμα εδώ και καιρό...  ;) νομίζω ότι άμα προσπαθείς να ικανοποιήσεις τον άλλο πρώτα... και το κάνεις με όρεξη και όχι επειδή πρέπει... τότε μόνο περνάς και εσύ καλά. Σε αυτά δεν θέλει να κοιτάς μόνο την πάρτη σου, αλλά πρώτα απ'όλα την ευχαρίστηση του άλλου.

Οπότε με βάσει αυτά, η απάντηση είναι και τα δύο, ταυτόχρονα, πρώτα το ένα και μετά το άλλο...δεν έχει και τόση σημασία. Αρκεί να το κάνεις επειδή το γουστάρεις και θέλεις να ικανοποιήσεις τον/την σύντροφό σου. Διαφορετικά... άστο καλύτερα.  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom