life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Με χαμογελο και απολυτη ικανοποιηση
Παντωs........απ οτι εχω καταλαβει , ξερουνε να το κανουν καλα λεει.........ετσι λενε...συμφωνειs????
Με χαμογελο και απολυτη ικανοποιηση
Παντωs........απ οτι εχω καταλαβει , ξερουνε να το κανουν καλα λεει.........ετσι λενε...συμφωνειs????
Αλλο η θεωρια η πραξη μετραειΠαντωs........απ οτι εχω καταλαβει , ξερουνε να το κανουν καλα λεει.........ετσι λενε...συμφωνειs????
Εκει φιλε μου χμμμμμμ το θεμα σκονταφτει.........Αμα θεs και αποδειξειs!!!!!!!!!!χρειάζομαι αποδείξεις... χωρίς αυτές δεν μπορώ να εκφράσω κρίσιν και άποψιν...
Εκει φιλε μου χμμμμμμ το θεμα σκονταφτει.........Αμα θεs και αποδειξειs!!!!!!!!!!
εφόσον θέλουν να επιβάλλουν την θέσιν και άποψιν των ναί.. θα πρέπει να προσκομίσουν τις σχετικές αποδείξεις.. και επειδή οι αποδείξεις αυτές δεν προσκομίζονται αλλά γίνονται επί τόπου.. θα πρέπει να
Συμφωνω με τα ωs ανωθεν αναγραφομενα πλην ομωs .......οταν αυτα γραφονται εκ του μακροθεν παρεχουν μια ασφαλεια τροπον τινα........Απο κοντα το θεμα γινεται κλασομεντε πικι πικι ραμ....που ελεγε κι ο Βεγγοs!!!!!!
Αποδειξης επι τοπου καιεφόσον θέλουν να επιβάλλουν την θέσιν και άποψιν των ναί.. θα πρέπει να προσκομίσουν τις σχετικές αποδείξεις.. και επειδή οι αποδείξεις αυτές δεν προσκομίζονται αλλά γίνονται επί τόπου.. θα πρέπει να
Αποδειξης επι τοπου και
προυπηρεσια
οχιαδελφή μπάιτ... σώσε με....
οχι
σορυ
οχι
σορυ
ποιος σου ειπε οτι θα παω στο παραδεισο λογω καλων πραξεων
θα παω επειδη ειμαι χαριτωμενη
εεε τότε και γώ μπορώ να αμαρτάνω όσο θέλω...
πω πω πω μετριοφροσύνη από τα μπατζάκια μας τρέχει...
κοιτα αδερφε τερας
εγω ειμαι σαν αγγελακι
εσυ??? ε???? κ ο τζισους τ αγγελακια τα συμπαθει ειναι γνωστο..
κοιτα αδερφε τερας
εγω ειμαι σαν αγγελακι
εσυ??? ε???? κ ο τζισους τ αγγελακια τα συμπαθει ειναι γνωστο..
Αχχχχ συγκινηθηκα τωρα.....γεμισαμε με αγγελακια