life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ποιος σου ειπε οτι θα παω στο παραδεισο λογω καλων πραξεων
θα παω επειδη ειμαι χαριτωμενη
Χαιρε Κεχαριτωμενη χαιρε ω χαιρε
ποιος σου ειπε οτι θα παω στο παραδεισο λογω καλων πραξεων
θα παω επειδη ειμαι χαριτωμενη
εισαι τοσο γλυκουλης σαν τον οβελιξ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-*κάπως σαν τον τύπο στο avatar είμαι...
εισαι κ εσυ?Αχχχχ συγκινηθηκα τωρα.....γεμισαμε με αγγελακια
ακομη αγαπαω.....Νατη..εσκασε μυτη παλι..!
Δεν μου λες plz ? Ακομα αγαπας και αδιαφορεις η' ειπες ορεβουαρ ?
Αυτα..
ΥΓ - Εγω παντως το ηξερα οτι εισαι προβληματικη..
ναι με ουρίτσα και κερατάκια...
εισαι τοσο γλυκουλης σαν τον οβελιξ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εισαι τοσο γλυκουλης σαν τον οβελιξ??? :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εισαι κ εσυ?
ακομη αγαπαω.....
υγ: κ εγω το ξερω οτι ειμαι.. αλλα δεν το πιστευουν οι αλλοι *P
μονο αμα θυμωνουμε
Ρεεεεεεεεεεε δεν ειμαστε στην εκλησια,που ειναι οι πιπες τα γλυφωμουνια μας τελειωσανε χυσαμε ολες/οι και τελοςΧαιρε Κεχαριτωμενη χαιρε ω χαιρε
Ρεεεεεεεεεεε δεν ειμαστε στην εκλησια,που ειναι οι πιπες τα γλυφωμουνια μας τελειωσανε χυσαμε ολες/οι και τελος
ναι κούκλα μου.. οι εχθροί μου βέβαια λένε ότι έχω το ίδιο βαρύ χέρι με τον Οβελίξ...αλλά έχω περισσότερους πολλούς φίλους πιστεύω ...
Μπαιτ ειναι ετσι οπωs στα λεει......εχω γνωση!!!! Εχει ευαισθητη καρδια αλλα και δυνατη γροθια!!!
Αντε κανε ενα ημιχρονο και συνεχιζηςE κατσε βρε Γιωργη μου........Εγω μεχρι 5 φορεs μπορω να τελειωσω στο 2ωρο......να ξεκουραστω και λιγο....τα νεφρα μου ρε!!!!!!!!!
και φυσικά δεν έχεις γνώση της φάπας μου εεεε να το λές αυτό...
Οχι !!!!!! γιατι αλλωστε?????? ειμαι υπερ τηs ειρηνηs και υπερ τηs κατερινηs.........
Επισηs ειμαι και υπερ τηs Τατιαναs τηs Ρωσιδαs(ασχετο!!!!)
σωστός.... και γώ είμαι υπέρ μιάς μικροκαμωμένης amateur που βατεύω αυτόν τον καιρό.. αλλά της βρήκα δουλειά και μάλλονθα το διακόψει.. τι να κάνω ο μαλάκας είμαι και λίγο ψυχοπονιάρης...
Το ψυχοπονιαρηs ειναι ολα τα λεφτα........Κανε το καλο και ριξτο μεσα στο στομα τηs.........καπωs ετσι...δεν την θυμαμαι καλα την παροιμια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
εμείς οι βλαχοι .. αμα λάχει .. όπως λάχει..
Αντε καλη ξεκουραση.........Κουραστηκαμε και σημερα..........τοσεs πιπεs!!!!!!!!!λοιπόν την κάνω τώρα.. αντε να πάω και λίγο σπίτι..
Διευκρινησιs..............Ολα αυτα τα τσιμπουκια και γλυφομουνια τα προτιματε στο ορθιο η στο ξαπλωτο???? .......οχι για να ξερουμε δλδ..
Τι ορθιο τι ξαπλωτο μια ψωλη(ψυχη) που ειναι να βγη θα βγηεμείς οι βλαχοι .. αμα λάχει .. όπως λάχει..
Τι ορθιο τι ξαπλωτο μια ψωλη(ψυχη) που ειναι να βγη θα βγη