Νέα

Γλειφομούνι ή Τσιμπούκι; (ερώτηση προς κοπέλες!)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PareVale
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 378
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε;

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τσιμπούκι

Ψήφοι: 1 33,3%
  • 69

• Γαμήσι (να μην χάνουμε χρόνο)...

• Τίποτα απ' τα δύο, σιχαίνομαι!

• Μαλακία...

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Γιατί αγιάνα ενοχλώ κανέναν;

Το φιλαράκι μου, δεν το έχω του πεταμού!!! Ο φίλτατος τερατούκλης, αξίζει πολλά και σίγουρα είναι επιπέδου χωρών Βόρειας Ευρώπης, όχι για την ψωροκώσταινα  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Είμαι γύρω στα 150 κιλά ρε συ τερας, αν σκύψω θα πάθει κανένας εγκεφαλικό. Ασε που δεν μπορώ να σκύψω κιόλας. Πάλι τα ίδια θα λέμε;

:fuck2:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Το φιλαράκι μου, δεν το έχω του πεταμού!!! Ο φίλτατος τερατούκλης, αξίζει πολλά και σίγουρα είναι επιπέδου χωρών Βόρειας Ευρώπης, όχι για την ψωροκώσταινα  :grin:

Μην αγχώνεσαι δεν το αποπλανω το φιλαράκι σου. :2funny: :2funny: :2funny:

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16

επππςςς.. η Ελλάδα είναι πολυαγαπημένη... η Βόρεια Ευρώπη είναι για οληγοήμερη αλλαγή και μόνον...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Είμαι γύρω στα 150 κιλά ρε συ τερας, αν σκύψω θα πάθει κανένας εγκεφαλικό. Ασε που δεν μπορώ να σκύψω κιόλας. Πάλι τα ίδια θα λέμε;

αντε μωρό μου έλα να ενώσουμε τα κιλά μας... μ' αρέσεις !!!!!!!!!!!!!! :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Αγιάνα ο φίλος σου θέλει να αποπλανηθει.. στο λέω για να μην μου ρίχνεις βάρη... :grin:

Αντε ευθυμήσαμε και σήμερα.Πείνασα και θέλω τσιπουρα, μεζε και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Αγιάνα ο φίλος σου θέλει να αποπλανηθει.. στο λέω για να μην μου ρίχνεις βάρη... :grin:

Αντε ευθυμήσαμε και σήμερα.Πείνασα και θέλω τσιπουρα, μεζε και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)

ξέρω ένα καλό τσιπουράδικο στους Αμπελόκηπους .. είσαι?

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

ερι εγω θελω την κωλαρα του αβαταρ σου θα κανεις κατι?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Τι να τον κάνω βρε? Μου είναι ιδιαίτερα προσφιλής και αγαπητός. Είναι ψυχούλα ο άτιμος!

και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)

Κάνεις και γλυφομούνια κοκκώνα μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom