Γιατί αγιάνα ενοχλώ κανέναν;
οχι ρε κορίτσι μου .. αστον να λέει.. θα τον περιποιηθώ εγώ αυτόν
Σκύψε στο νετ;Πως;
Το φιλαράκι μου, δεν το έχω του πεταμού!!! Ο φίλτατος τερατούκλης, αξίζει πολλά και σίγουρα είναι επιπέδου χωρών Βόρειας Ευρώπης, όχι για την ψωροκώσταινα
Το φιλαράκι μου, δεν το έχω του πεταμού!!! Ο φίλτατος τερατούκλης, αξίζει πολλά και σίγουρα είναι επιπέδου χωρών Βόρειας Ευρώπης, όχι για την ψωροκώσταινα
Είμαι γύρω στα 150 κιλά ρε συ τερας, αν σκύψω θα πάθει κανένας εγκεφαλικό. Ασε που δεν μπορώ να σκύψω κιόλας. Πάλι τα ίδια θα λέμε;
αντε μωρό μου έλα να ενώσουμε τα κιλά μας... μ' αρέσεις !!!!!!!!!!!!!!
Αγιάνα ο φίλος σου θέλει να αποπλανηθει.. στο λέω για να μην μου ρίχνεις βάρη...
Αντε ευθυμήσαμε και σήμερα.Πείνασα και θέλω τσιπουρα, μεζε και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)
ερι εγω θελω την κωλαρα του αβαταρ σου θα κανεις κατι?Αγιάνα ο φίλος σου θέλει να αποπλανηθει.. στο λέω για να μην μου ρίχνεις βάρη...
Αντε ευθυμήσαμε και σήμερα.Πείνασα και θέλω τσιπουρα, μεζε και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)
ξέρω ένα καλό τσιπουράδικο στους Αμπελόκηπους .. είσαι?
Είμαι ...500 χιλ μακρυα.
ερι εγω θελω την κωλαρα του αβαταρ σου θα κανεις κατι?
Αγιάνα ο φίλος σου θέλει να αποπλανηθει.. στο λέω για να μην μου ρίχνεις βάρη...
και μετά σεξ.(τσιμπουκια γλυφομουνια και τα λοιπα.)
Τι να τον κάνω βρε? Μου είναι ιδιαίτερα προσφιλής και αγαπητός. Είναι ψυχούλα ο άτιμος!
Κάνεις και γλυφομούνια κοκκώνα μου?
Κάνεις και γλυφομούνια κοκκώνα μου?
Ε τοτε καπου στο μερος μου ερχεσαι για καλο τσιπουροΕίμαι ...500 χιλ μακρυα.
Ε τοτε καπου στο μερος μου ερχεσαι για καλο τσιπουρο