Νέα

Γλειφομούνι; Γλειφοκώλι; Ή και τα δύο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε να κάνετε στην γκόμενα

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 64 28,3%
  • Γλειφοκώλι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 126 55,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    226

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Γλυφοκώλι κάνετε στις δικές σας ρε σεις?

Σαν ιδέα με τρελαίνει αλλά μόνο σαν φαντασίωση γιατί δεν το έχω κάνει ούτε ψήνομαι!Απλά ρωτάω να παραθέσετε τις απόψεις σας!

Θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη άποψη για τους μικροβιακούς κινδύνους που υπάρχουν και τι περιποίηση (κλύσμα π.χ) πρέπει να γίνει πριν το γλυφοκώλι.Έχουμε κάνει τόσα πολλά με τη δικιά μου αλλά γλυφοκώλι δεν έχω κάνει ποτέ και ψήνεται!Για πείτε μάγκες,σοβαρά όμως!!!

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
222
Πόντοι
616
Με την προυπόθεση πως έχει προηγηθεί μπάνιο με αφρόλουτρο μπεταντιν ψηφίζω γλειφοκώλι!!! Πολύ πιο ερεθιστικό και κάποιες φορές οι γκόμενες το ανταποδίδουν και χύνεις σαν πούστης από την καύλα...

Σωστος ο Κατακουζινας!!!!!!

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Κλύσμα με Betadine δηλαδή . . . . . . .  :dancing:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Εννοείται ρε μάγκες..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!  όλη η μούρη μέσα...μουνί,κώλος και τούμπαλιν..μιλάμε για ώρες εργασίας..χωρίς ανάσα δηλαδή

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εννοείται ρε μάγκες..ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ !!!  όλη η μούρη μέσα...μουνί,κώλος και τούμπαλιν..μιλάμε για ώρες εργασίας..χωρίς ανάσα δηλαδή
τυπε βαζεις και αναπνευστηρα? :grin:

URL]]

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
όχι φίλε,το παλεύω στο έτσι,βαθιές ανάσες κτλ..έχω εκπαιδευτεί λέμε..

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Θα ήθελα μια εμπεριστατωμένη άποψη για τους μικροβιακούς κινδύνους που υπάρχουν και τι περιποίηση (κλύσμα π.χ) πρέπει να γίνει πριν το γλυφοκώλι.Έχουμε κάνει τόσα πολλά με τη δικιά μου αλλά γλυφοκώλι δεν έχω κάνει ποτέ και ψήνεται!Για πείτε μάγκες,σοβαρά όμως!!!

:blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
Άς το ρε φιλέ..άμα θες να κάνουμε ανάλυση για να γλύψεις τον κώλο της δικιάς σου...Άμα γούσταρες θα το είχες κάνει..τι να λέμε τώρα ?? κουβέντες να λέμε? Έχετε κάνει και ΄τοσα πολλά λες...δηλάδη δεν έχεις κάνει το βασικό,,τι διάολο έχετε κάνει ??? :think: :think:.Άμα δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 3,πως θες να κάνεις πρόσθεση μετά ??

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Άς το ρε φιλέ..άμα θες να κάνουμε ανάλυση για να γλύψεις τον κώλο της δικιάς σου...Άμα γούσταρες θα το είχες κάνει..τι να λέμε τώρα ?? κουβέντες να λέμε? Έχετε κάνει και ΄τοσα πολλά λες...δηλάδη δεν έχεις κάνει το βασικό,,τι διάολο έχετε κάνει ??? :think: :think:.Άμα δεν έχεις μάθει να μετράς μέχρι το 3,πως θες να κάνεις πρόσθεση μετά ??

Έχεις να παραθέσεις κάτι σε αυτό που ρωτάω ή θα συνεχίσεις να μιλάς σαν αρχι-γαμίκουλας τύπε?  :fuck1:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Γλείψιμο πατόκορφα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Έχεις να παραθέσεις κάτι σε αυτό που ρωτάω ή θα συνεχίσεις να μιλάς σαν αρχι-γαμίκουλας τύπε?  :fuck1:
ξυλο!
ξυλο!

:rockon:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε τι κωλο εχει η δικια σου..τυπου μπουχεσα? γιατι αν ειναι ετσι σε καταλαβαινω που δεν το γουσταρεις...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Όχι φίλε μια χαρά κώλο έχει!Απλά εγώ προσέχω γενικά όσων αφορά μικρόβια κτλ και πιστεύω καλά κάνω!

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Απλά δε μπορώ να αντισταθώ άλλο και ψήνομαι να το κάνω γι αυτό ρωτάω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom