Νέα

Γλειφομούνι; Γλειφοκώλι; Ή και τα δύο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε να κάνετε στην γκόμενα

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 64 28,3%
  • Γλειφοκώλι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 126 55,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    226

Επισκέπτης
Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα, και τα δύο προϋποθέτουν καθαριότητα! Ότι βγαίνει από τον κώλο, άλλα τόσα βγαίνουν και από το μουνί! Και τα ούρα άχρηστες ουσίες είναι που τις αποβάλλει ο οργανισμός!!!

Αν λοιπόν η προϋπόθεση για καλό πλύσιμο και καθαριότητα ισχύει, τότε εγώ ψηφίζω ΚΑΙ τα δύο! Άλλο το ένα και άλλο το άλλο ρε παιδιά, δεν μπορείς να τα συγκρίνεις. Βέβαια, για να είμαι ειλικρινής, γλυφοκώλι προτιμάω σε πιτσιρίκες/πιπινάκια. Όταν η κωλοτρυπίδα είναι ροζ έχει άλλη χάρη (οι φαν του είδους με καταλαβαίνουν!) ;)

Ένα πάντως είναι σίγουρο: όταν αρχίζω το γλυφομούνι/γλυφοκώλι ξεχνάω να σταματήσω! Μιλάμε για μισάωρα + + +

~ Buddha

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ενα θρεντ για το γλειφοκωλι.
Σας αρεσει να κανετε?
Οι γυναικες κανουν στους αντρες?
Κλυσμα εχετε δοκιμασει?

Μην πειτε για μερεντες θα αυτοκτονησει η γατα μου!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
το θρεντ που ελειπε αυτες τις γιορτινες μερες απο το σαιτ....επιτελους... :rockon: :rockon:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
μας αρεσει και να κανουμε και να μας κανουν.... βέβαια στις πουτάνες για ευνόητους λογους δεν κανω αλλά η αλεξια μου κανει το καλυτερο γλυφοκωλι...κολογλύφάδα κτλ κτλ...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μας αρεσει και να κανουμε και να μας κανουν.... βέβαια στις πουτάνες για ευνόητους λογους δεν κανω αλλά η αλεξια μου κανει το καλυτερο γλυφοκωλι...κολογλύφάδα κτλ κτλ...
ποια ειναι αυτη η αλεξια ;γκομενα σου; :think:

Swordmaster

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
6
και ποσο χρεωνει το γλειφοκωλι σου εξτρα;

lol... οχι βρε ... μεσα στην τιμη ειναι...

(μην μου στέλνετε PM για την αλεξια.. όποιος έχει τα τηλ της καλως.. εγώ δεν το δίνω γιατι δεν θέλει ακόμα να βγει στον "αέρα" επίσημα)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
παντως σε οσους αρεσει το γλειφομουνι,το γλειφοκωλι στην γυναικα  ειναι αυτονοητο σχεδον.... ;) :2funny:
το αντιστροφο δεν το εχω δοκιμασει ποτε.... :2funny:...

Tsainis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
0
Θα σας το χαλάσω: Γλυφοβυζι. Απο γλυφομουνι και γλυφοκωλι παντως, επιλεγω το δεύτερο.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Θα σας το χαλάσω: Γλυφοβυζι. Απο γλυφομουνι και γλυφοκωλι παντως, επιλεγω το δεύτερο.

Παίχτη, όλα καλά είναι. Κι' αν ασχοληθείς όσο πρέπει με το μωρό (κάνοντας κάποιο ή και όλα μαζί), θα το κάνεις τούρμπο, έτοιμο να εκτροχιαστεί μαζί σου.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.512
Πόντοι
216
Γλυφοκώλι φίλε και τα μυαλά στα κάγκελα. Είναι πόρωση και εθισμός! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
κωλος για γλυψιμο

Συνημμένα

• kolos (2).jpg
    kolos (2).jpg
    17,8 KB · Εμφανίσεις: 37

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κωλος για γλυψιμο
Αυτο το νινι χωραει και το κεφαλι ολοκληρο μεσα !!!!!!
Τι γλυφομουνι και μαλακιες ..... ενδοκολπικο καθαρισμο κανεις με την γλωσσα σου εκει....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παρατηρω και δερματικες αλλιωσεις ..... :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom