Πολυ αισχος!!!ΤΙ να σου πω!!!και αισχος μαζι!!!![]()
![]()
Περασες καλα;Αυτό μετραει!
Πολυ αισχος!!!ΤΙ να σου πω!!!και αισχος μαζι!!!![]()
![]()
Ε οχι ρε μαν...αν κανεις ενα μπανακι καθε μερα...δεν προλαβαινεις να αποκτησεις τυροκομιο εκει περα..![]()
Καλα περασα κ εμαθα πολλα κ δεν εχω κ απωθημενα ;)Πολυ αισχος!!!ΤΙ να σου πω!!!
Περασες καλα;Αυτό μετραει!
Αρα θελεις να καταληξεις οτι οι Ελληνες δεν κανουν μπανιο?φίλε μου, έχω επισκεφθεί ουκ ολίγα νεοπλουτίστικα σπίτια γνωστών και φίλων όπου οι ντουζιέρες δεν έχουν καμπίνα για να μην φεύγουν έξω τα νερά, προφανής ένδειξη οτι φτιάχτηκαν για φιγούρα,
και εσύ μου μιλάς για μπάνιο κάθε μέρα στην Ελλαδίτσα της Φυλής όπου η πουτάνα πάει από δωμάτιο σε δωμάτιο αφού πρώτα τρίψει το μουνάκι της με κανένα υγρό μαντηλάκι?
Αρα θελεις να καταληξεις οτι οι Ελληνες δεν κανουν μπανιο?Εγω ρε φιλε μου και μπανιερα εχω...και την χρισημοποιω....καθημερινα σχεδον..δεν ξερω τι εννωεις νεοπλουτιστικα σπιτια παντος.
οκ, δεν λέω για σένα αλλά εμείς δεν έχουμε εδώ ως χώρα κουλτούρα καθημερινού πρωινού ντους όπως έχουν οι αμερικάνοι, γερμανοί κλπ.
σου λέω έχω δει ολοκαίνουρια μπάνια με ανοικτές ντουζιέρες που αν κάνεις ντους θα γίνει μουνί το μπάνιο από τα νερά και τις γυναίκες τους δεν τις κόβω από αυτές που θα σφουγγάριζαν το μπανιο καθημερινά με ευχαρίστηση.
γι' αυτό σου λέω, ο μέσος έλληνας κάνει μπάνιο κάθε Κυριακή ή όταν παέι μπουρδελότσαρκα (και αν).
Ε ναι ρε φιλε...γιατι αν δεν ο αντρας δεν μυριζει ιδροτηλα μιας βδομαδας και οταν ανοιγει το στομα του δεν μυριζει ψωφιο κουναβι που αρχισε την αποσυθνεση δεν ειναι ΕΛΛΗΝ ΑΝΤΡΑΣοκ, δεν λέω για σένα αλλά εμείς δεν έχουμε εδώ ως χώρα κουλτούρα καθημερινού πρωινού ντους όπως έχουν οι αμερικάνοι, γερμανοί κλπ.
σου λέω έχω δει ολοκαίνουρια μπάνια με ανοικτές ντουζιέρες που αν κάνεις ντους θα γίνει μουνί το μπάνιο από τα νερά και τις γυναίκες τους δεν τις κόβω από αυτές που θα σφουγγάριζαν το μπανιο καθημερινά με ευχαρίστηση.
γι' αυτό σου λέω, ο μέσος έλληνας κάνει μπάνιο κάθε Κυριακή ή όταν παέι μπουρδελότσαρκα (και αν).
Ε ναι ρε φιλε...γιατι αν δεν ο αντρας δεν μυριζει ιδροτηλα μιας βδομαδας και οταν ανοιγει το στομα του δεν μυριζει ψωφιο κουναβι που αρχισε την αποσυθνεση δεν ειναι ΕΛΛΗΝ ΑΝΤΡΑΣ
Σαφως! Αλλα πολυ θα ηθελαν να εχεις ενα κουμπι..και να μυριζεις ιδρωτηλα οταν καυλωνουν..και να μυριζεις σουπλιν οταν κοιμουντε στο ιδιο κρεβατι μαζι σουεντάξει, λίγο το έχεις.
οι γυναίκες μας θέλουν να μυρίζουμε 50% κολώνια/50% ιδρώτα (γυναικεία πηγή).
είπαμε όμως, προσοχή στην δημιουργία branza.
Σαφως! Αλλα πολυ θα ηθελαν να εχεις ενα κουμπι..και να μυριζεις ιδρωτηλα οταν καυλωνουν..και να μυριζεις σουπλιν οταν κοιμουντε στο ιδιο κρεβατι μαζι σου![]()
![]()
![]()
Ναι εχεις απολυτο δικιο!!!Ειδου η αποδειξη των λογων μου!!![]()
![]()
χααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααατι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε παίχτες?
ντους μία φορά την εβδομάδα
την σκρότσα στα ρουμάνικα
και ότι οι γκόμενες γουστάρουν ιδρωτίλα
Η μαγεία του bou.com
τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα ρε παίχτες?
ντους μία φορά την εβδομάδα
την σκρότσα στα ρουμάνικα
και ότι οι γκόμενες γουστάρουν ιδρωτίλα
Η μαγεία του bou.com
Εγω τοση ωρα νομιζα οτι μπρατζα ειναι καποιος εξωτικος μοικητας που ζει σε βλενογονους αδενεςσκρότσα είναι στην ελληνική αργκό η branza του άπλυτου πούτσου?
πάντως στα ρουμάνικα branza είναι γενικά κάθε μαλακό ή ημίσκληρο λευκό τυρί.
όσο για το bou, είναι top avant garde σάιτ πάντα.
πολυ καλο βιντεακι
πολυ καλο βιντεακι![]()
![]()
![]()