Νέα

Γλειφομούνι; Γλειφοκώλι; Ή και τα δύο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε να κάνετε στην γκόμενα

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 64 28,3%
  • Γλειφοκώλι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 126 55,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    226

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.141
Πόντοι
5.006
σωστος
καπου ειχα διαωασει ενα καθαρο στομε εχει τριπλασια μικροβια απο ενα καθαρο πεος!!
λογικο μου ακουγεται φιλαρακι...
και αν σκεφτεις οτι καποιοι απο δω το πεος τους το βγαζουν μονο για να κατουρησουν,φαντασου ποσο πεντακαθαρο θα ειναι...

premium1969

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2011
Κριτικές
1
Like
609
Πόντοι
86
Συνοψιζουμε , γλυφοκολαδες οσο δυνατον απο νεαρη ηλικια , για δημηουργεια καλου ανοσοποιτικου , πλυση με λιστεριν αυτο το 6 σε 1 , αν σου ερθει πικραμιγλαδο θυμασε το πιο παρακμιακο κοκορετσι που εφαγες , η πουτσα ειναι ελεγχομενα καθαρη (αναλογος που μπαινει) , το στομα οχι ομως , η Φωειηνη δεν την κοβο τοσο Φωτεινη οσο στο αβαταρ , ... παρακαλω συμπλιρωσατε  :helpplea: :rolleyes: :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
Παντος τυποι μου με την μονη που εχω ευχαρηστηθη γλυφοκολι και δεν υπηρχε καν υχνος δυσαρεστης μυροδιας ειναι με την εβελινα στο αγκυρας  :rockon:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.460
Πόντοι
4.006
Και γω  εκεί είμαι ηλικιακά φίλε μου. όχι, το "πάνε -ή πάμε- να κανεις ένα μπανάκι" δεν είναι κακό φυσικά, το βάλε δερματοκαθαριστικό στον κώλο σου για να στο γλυψω ε δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεις να πεις στη γκόμενα σου
Κοπελα μου το μυστικο ειναι να γλυφης και οτι γινει πανο στην καβλα μου εγω προπικα γλυφο και οτι κατση...και οτι και αν κατση δεν σταματαο...τωρα δερμοκαθαριστικα...σαπουνακια κτλ...ξενερονουν ολη την φαση...αυτο βγαινει δεν διοργανονετε  :rockon:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
Εμενα θα με  χωρισει η γυναίκα μου αν δεν της γλυψω την χοντρη κωλαρα της

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εμενα θα με  χωρισει η γυναίκα μου αν δεν της γλυψω την χοντρη κωλαρα της
γαμησε τα μαν....οχι τιποτα αλλο αλλα χαρη σ αυτην ζειτε κιολας με τις προμηθειες του ταριφα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω παντος ποτε δε καταλαβα τις αρετες και τα πλεονεκτηματα του να γλυφεις κολους ρε μακγες...το μουνι ναι...ειναι αλλη φαση...αλλα και κολοτρυπιδια??????  :think:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.290
Πόντοι
25.467
Εγω παντος ποτε δε καταλαβα τις αρετες και τα πλεονεκτηματα του να γλυφεις κολους ρε μακγες...το μουνι ναι...ειναι αλλη φαση...αλλα και κολοτρυπιδια??????  :think:

Ποικιλία γεύσεων, υποθέτω.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ποικιλία γεύσεων, υποθέτω.
Αυτη την καφετια γευση δε θα μπορεσω ποτε να την δω σαν ''ποικιλια''  :P Αλλοστε εχω την εντυπωση οτι σε κανεναν δεν αρεσει η γευση ακομα και του μουνιου σαν γευση.ΟΧι οτι ειναι δυσαρεστη...αλλα δεν ειναι και κρεπα σοκολατα οπως και να το κανεις.Ειναι περισσοτερο ψυχολογικο μαλλον...η ευχαριστιση οτι δινεις ευχαριστηση...περνουν μερος και αλλες αισθησεις οπως η ακοη κτλπ...αλλα δεχομαι θα υπαρχουν και πιο μερακλιδες απο μενα που τους αρεσει η γευση της μερεντας  :2funny: :2funny:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
2
Πόντοι
166
Σε εχει γλειψει ποτε καμια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.295
Πόντοι
8.006
Αυτη την καφετια γευση δε θα μπορεσω ποτε να την δω σαν ''ποικιλια''  :P Αλλοστε εχω την εντυπωση οτι σε κανεναν δεν αρεσει η γευση ακομα και του μουνιου σαν γευση.ΟΧι οτι ειναι δυσαρεστη...αλλα δεν ειναι και κρεπα σοκολατα οπως και να το κανεις.Ειναι περισσοτερο ψυχολογικο μαλλον...η ευχαριστιση οτι δινεις ευχαριστηση...περνουν μερος και αλλες αισθησεις οπως η ακοη κτλπ...αλλα δεχομαι θα υπαρχουν και πιο μερακλιδες απο μενα που τους αρεσει η γευση της μερεντας  :2funny: :2funny:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε τοτε δε μπορεις να καταλαβεις  ;) Δοκιμασε το λοιπόν και το ξανασυζηταμε  :)
Ειπα ομως οτι καταλαβαινω το σκελος της καυλας του να δινεις ευχαριστηση,εγω επικεντροθηκα περισσοτερο στην γευση...εκτος αν υπαρχει κατι που δεν ξερω και αφορα την γευση...αλλα παλυ εγω ετσι και αλλιως ειμαι περισσοτερο φαν των μπροστινων εργαλιων μιας γυναικας παρα των πισω  ;) (παλυ συζητηση του κολου ανοιξα  :P)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Μην παραξενευεσαι.Δεν ειπα οτι ειναι δυσαρεστη,το τονισα.Ειπα οτι το να γλειφεις τον αλλον ειναι περισσοτερο θεμα ψυχολογικο διοτι γουσταρεις που δινεις απολαυση στην γυναικα σου παρα η γευση αυτη καθαυτη. Απο τις αγαπημενες μου ασχολιες ειναι να ευχαρηστω την κοπελα μου..οχι ομως λογο γευσης...λογο αμοιβαιας ευχαριστησης. Μην παρερμηνευουμε τα λογια.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom