Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Όλα ωραία είναι μέχρι να βρεις το πρώτο μαλτίζερς...μετά μόνο οι μερακλήδες συνεχίζουν....![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μας έστειλες Παύλο, μας καθάρισες στεγνά!
Όλα ωραία είναι μέχρι να βρεις το πρώτο μαλτίζερς...μετά μόνο οι μερακλήδες συνεχίζουν....![]()
Ε..δυστηχώς όσο καθαρή και να είναι μια γυναίκα αν δεν έχει κάνει μπάνιο τα προηγούμενα 10 λεπτά η αν δεν έχει κάνει κλίσμα...όλο και κάτι από το μεσημεριανό της θα βρείς...είναι θέμα ανατομίας όχι μόνο καθαριότητας... ;)
Πιθανον να εννοει τα......διαφυγοντα αεριαΤι εννοείς τι να πούνε για τους άντρες? Ότι έχει η γυναίκα στον κώλο της έχουν και οι άντρες. Αν αναφέρεσαι στο τσουτσούνι του άντρα εκεί είναι θέμα καθαριότητας. Ο κώλος φτίαχτηκε για να βγάζει όχι για να βάζει πράγματα![]()
Πιθανον να εννοει τα......διαφυγοντα αερια
Βεβαια μπροστα σε μια κυρια δεν..........αλλα ισωs να τοχει ακουστα![]()
Α οκ.....Βεβαια ο αντραs πισω αλλα και μπροστα ειναι πιο τριχωτοs....κοινωs θα φτυνειs τριχεsόχι, στη γλυφοκωλάδα σε άντρα αναφέρομαι. Τα ''προβλήματα'' με τα αέρια τα έχουμε ξεπεράσει με το δικό μου, στην αρχή της σχέσης δε λέει , αλλά μετά νταξ τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε
Α οκ.....Βεβαια ο αντραs πισω αλλα και μπροστα ειναι πιο τριχωτοs....κοινωs θα φτυνειs τριχεs
Και θα πρεπει εφ οσον του αρεσει να ειναι σχολαστικα καθαροs
και να μην γαργαλιεται
όχι, στη γλυφοκωλάδα σε άντρα αναφέρομαι. Τα ''προβλήματα'' με τα αέρια τα έχουμε ξεπεράσει με το δικό μου, στην αρχή της σχέσης δε λέει , αλλά μετά νταξ τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε
δεν μας ενδιαφέρει η σχέση σου με τον μαλάκα σου κυρά μου μας τα 'κανες τσουρέκια![]()
Κοιτα.......ενα πλυσιμο απ οξω απ οξω....κατι σαν τηs γαταs δλδ, δεν κανει δουλεια...Να λεμε την αληθεια ...Θελει τουλαχιστον μπιντε εωs κλυσμα...Οσο για την τριχα......ειναι προσωπικη υποθεσηΠροσωπικά έχω πρόβλημα με τους άτριχους, η τρίχα - σε φυσιολογικά πλαισια - μου αρέσει. Αλλά δε μπορείς να ζητάς απ τον άντρα να ξυρίζεται και να κάνει κ κάνα κλίσμα πριν το γλύψιμο, αυτό το θεωρώ υπερβολικό. Τώρα αν αυτός το κάνει από μόνος του ακόμα καλύτερα!
δεν μας ενδιαφέρει η σχέση σου με τον μαλάκα σου κυρά μου μας τα 'κανες τσουρέκια![]()
τύπε μήπως ζηλεύεις τη Φωτεινή που κάνει σεξ;![]()
τύπε το τρόμαξες το κορίτσι :S
και φάνηκε τόσο ευγενική και όμορφη συνάμα :S
δεν κάνει σεξ μαν κώλους γλείφει και κλάνει μήπως την πρόγκηξα όμως![]()
Κοπελιά πάνε βγάλε το άβαταρ της Megan Fox και μετά τα λέμε.
Eμενα αν ο γκομενός μου πάντως μου έλεγε να παω να κάνω ένα πέρασμα με δερματοκαθαριστικό πριν με γλύψει, ε, θα ξενέρωνα όσο δεν πάει, για να μην πω θα το θεωρουσα και προσβολή