Νέα

Γλειφομούνι; Γλειφοκώλι; Ή και τα δύο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα forest
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 324
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι προτιμάτε να κάνετε στην γκόμενα

• Γλειφομούνι

Ψήφοι: 64 28,3%
  • Γλειφοκώλι

Ψήφοι: 36 15,9%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 126 55,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    226

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ακου...........μαλτιζερs αχαχαχαχα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ε..δυστηχώς όσο καθαρή και να είναι μια γυναίκα αν δεν έχει κάνει μπάνιο τα προηγούμενα 10 λεπτά η αν δεν έχει κάνει κλίσμα...όλο και κάτι από το μεσημεριανό της θα βρείς...είναι θέμα ανατομίας όχι μόνο καθαριότητας...  ;)

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Ε..δυστηχώς όσο καθαρή και να είναι μια γυναίκα αν δεν έχει κάνει μπάνιο τα προηγούμενα 10 λεπτά η αν δεν έχει κάνει κλίσμα...όλο και κάτι από το μεσημεριανό της θα βρείς...είναι θέμα ανατομίας όχι μόνο καθαριότητας...  ;)

Oι γυναικες τι να πουμε για τους αντρες τοτε? Ηρεμίστε ρε παιδιά...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Τι εννοείς τι να πούνε για τους άντρες? Ότι έχει η γυναίκα στον κώλο της έχουν και οι άντρες. Αν αναφέρεσαι στο τσουτσούνι του άντρα εκεί είναι θέμα καθαριότητας. Ο κώλος φτίαχτηκε για να βγάζει όχι για να βάζει πράγματα  :dancing:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τι εννοείς τι να πούνε για τους άντρες? Ότι έχει η γυναίκα στον κώλο της έχουν και οι άντρες. Αν αναφέρεσαι στο τσουτσούνι του άντρα εκεί είναι θέμα καθαριότητας. Ο κώλος φτίαχτηκε για να βγάζει όχι για να βάζει πράγματα  :dancing:
Πιθανον να εννοει τα......διαφυγοντα αερια
Βεβαια μπροστα σε μια κυρια δεν..........αλλα ισωs να τοχει ακουστα  :)

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πιθανον να εννοει τα......διαφυγοντα αερια
Βεβαια μπροστα σε μια κυρια δεν..........αλλα ισωs να τοχει ακουστα  :)

όχι, στη γλυφοκωλάδα σε άντρα αναφέρομαι. Τα ''προβλήματα'' με τα αέρια τα έχουμε ξεπεράσει με το δικό μου, στην αρχή της σχέσης δε λέει , αλλά μετά νταξ τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Κοίτα...αν η κοπέλα μου θέλει να έρθουμε τόσο κοντά ώστε τα παιδιά μου να κάνουν παρέα με το στομάχι τις..αλλά παρεξηγείτε αν μου φεύγει και καμιά κλανιά που και που τότε κάτι πάει στραβά..άσε που δεν είναι λίγες οι φορές που ξεφεύγουν και στις κυρίες οι κλανιές...ειδικά πάνω στο σεξ!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Ναι,αυτό είπα και εγώ...στο γλυφοκόλι προχωράς με δική σου ευθήνη...απλά δεν υπάρχει αυτό που λέμε...καθαρός κώλος...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
όχι, στη γλυφοκωλάδα σε άντρα αναφέρομαι. Τα ''προβλήματα'' με τα αέρια τα έχουμε ξεπεράσει με το δικό μου, στην αρχή της σχέσης δε λέει , αλλά μετά νταξ τι να κάνουμε, άνθρωποι είμαστε
Α  οκ.....Βεβαια ο αντραs πισω  αλλα και μπροστα ειναι πιο τριχωτοs....κοινωs θα φτυνειs τριχεs
Και θα πρεπει εφ οσον του αρεσει να ειναι σχολαστικα καθαροs
και να μην γαργαλιεται

mpougatsa_me_turi

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Α  οκ.....Βεβαια ο αντραs πισω  αλλα και μπροστα ειναι πιο τριχωτοs....κοινωs θα φτυνειs τριχεs
Και θα πρεπει εφ οσον του αρεσει να ειναι σχολαστικα καθαροs
και να μην γαργαλιεται

Προσωπικά έχω πρόβλημα με τους άτριχους, η τρίχα - σε φυσιολογικά πλαισια - μου αρέσει. Αλλά δε μπορείς να ζητάς απ τον άντρα να ξυρίζεται και να κάνει κ κάνα κλίσμα πριν το γλύψιμο, αυτό το θεωρώ υπερβολικό. Τώρα αν αυτός το κάνει από μόνος του ακόμα καλύτερα!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

δεν μας ενδιαφέρει η σχέση σου με τον μαλάκα σου κυρά μου μας τα 'κανες τσουρέκια :uglystupid:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Προσωπικά έχω πρόβλημα με τους άτριχους, η τρίχα - σε φυσιολογικά πλαισια - μου αρέσει. Αλλά δε μπορείς να ζητάς απ τον άντρα να ξυρίζεται και να κάνει κ κάνα κλίσμα πριν το γλύψιμο, αυτό το θεωρώ υπερβολικό. Τώρα αν αυτός το κάνει από μόνος του ακόμα καλύτερα!
Κοιτα.......ενα πλυσιμο απ οξω απ οξω....κατι σαν τηs γαταs δλδ,  δεν κανει δουλεια...Να λεμε την αληθεια ...Θελει τουλαχιστον μπιντε εωs κλυσμα...Οσο για την τριχα......ειναι προσωπικη υποθεση
Εγω βεβαια δεν το κανω ουτε μου το κανουν αλλα παντα με βαση το τι περναει απ τον κωλο, μονο ετσι τον θεωρω καθαρο για γλυφαδα

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Eμενα αν ο γκομενός μου πάντως μου έλεγε να παω να κάνω ένα πέρασμα με δερματοκαθαριστικό πριν με γλύψει, ε, θα ξενέρωνα όσο δεν πάει, για να μην πω θα το θεωρουσα και προσβολή

Κοπελιά πάνε βγάλε το άβαταρ της Megan Fox και μετά τα λέμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom