alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.295
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι μικρη ακομη, ελπιζω οτι με τον καιρο θα δεις αλλιως τα πραγματα.όπως το βλέπω εγώ, θα έπρεπε :-
δεν γαμαω κωλο δικε μου...σπανια... δυο φορες το εχω κανει..και αυτο σε 20χρονες...Σου εχει τυχει τετοια δυσαρεστη εκπληξη τύπε?
Διακρινω εναν καημο.
έχει απόλυτο δίκιο η κοπέλα........όπως το βλέπω εγώ, θα έπρεπε :-
δεν γαμαω κωλο δικε μου...σπανια... δυο φορες το εχω κανει..και αυτο σε 20χρονες...
ο γκομενος της εισαι?έχει απόλυτο δίκιο η κοπέλα........
Εμένα όταν βρεθώ εκεί πέρα μου είναι δύσκολο να κάνω μόνο το 1 και να μην κάνω έστω περάσματα από το άλλο σημείο.......
Εγώ θα έλεγα ότι αυτά είναι σαν το βρόμικο (καντίνα) μετά από τεκίλες. Το βλέπεις...σταματάς,του λες πέτα τα όλα μέσα...και τις περισσότερες φορές σου φαίνεται ότι είναι ότι πιο ωραίο έχεις φάει ποτέ. Δε ρωτάς ούτε τι κρέας έχει ούτε αν ο τυπάς που το ετοίμασε είχε φυσήξει τη μύτη του πάνω απ'τα ψωμιά. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι δε μπορείς να πάθεις δηλητηρίαση...So,πολλά κάνεις πάνω στη καύλα σου αρκεί να μη σου τύχει να το μετανιώσεις μετά γιατί εκεί ξεχωρίζουν τα ζόρια.
εχεις δει κωλοτρυπιδακι απο 20χρονο? δες και θα καταλαβεις...και δεν καταλαβα κακο ειναι να σου πει ο γκομενος πλυσου και μπανιαρισου να σου γλυψω το κωλοτρυπιδι...?Ναι, θα με προσβαλλε να ειχα σχέση με κάποιον που δεν έχει ξεπερασει τετοιου ειδους μικροβιοφοβιες, τη γκόμενά του θα έγλυφε όχι καμιά τάνα. Και κατσε ρε φίλε τι σχεση έχει το 20χρονες?
εχεις δει κωλοτρυπιδακι απο 20χρονο? δες και θα καταλαβεις...και δεν καταλαβα κακο ειναι να σου πει ο γκομενος πλυσου και μπανιαρισου να σου γλυψω το κωλοτρυπιδι...?
αλλα γλυκα να εχει και τοσκα..εχεις δει κωλοτρυπιδακι απο 20χρονο? δες και θα καταλαβεις...και δεν καταλαβα κακο ειναι να σου πει ο γκομενος πλυσου και μπανιαρισου να σου γλυψω το κωλοτρυπιδι...?
Και γω εκεί είμαι ηλικιακά φίλε μου. όχι, το "πάνε -ή πάμε- να κανεις ένα μπανάκι" δεν είναι κακό φυσικά, το βάλε δερματοκαθαριστικό στον κώλο σου για να στο γλυψω ε δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεις να πεις στη γκόμενα σου
καλα τυπε το εχω σκεφτει αν μου τυχει τετοια φαση..μολις το δω στα καπακια θα φαει γλωσσοφιλο η πιπα αναλογα και κλωτσια..αλλα γλυκα να εχει και τοσκα..![]()
![]()
ειδικα αν εχει φαει συκα να φας και τα σπορια..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τι βαρος και τι υψος εχεις?Και γω εκεί είμαι ηλικιακά φίλε μου. όχι, το "πάνε -ή πάμε- να κανεις ένα μπανάκι" δεν είναι κακό φυσικά, το βάλε δερματοκαθαριστικό στον κώλο σου για να στο γλυψω ε δεν είναι και ότι καλύτερο μπορεις να πεις στη γκόμενα σου
καλα τυπε το εχω σκεφτει αν μου τυχει τετοια φαση..μολις το δω στα καπακια θα φαει γλωσσοφιλο η πιπα αναλογα και κλωτσια..
Όλα ωραία είναι μέχρι να βρεις το πρώτο μαλτίζερς...μετά μόνο οι μερακλήδες συνεχίζουν....![]()