Νέα

Γλειφοκωλάδα σε Call-Girl

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Geep9791
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Αγαπητοι συναγωνιστές θέλω τα φώτα σας και τη πείρα σας.
Ειμαι σε μονιμη σχέση αλλα έχω κολλήματα με call girl. Όποτε μπορώ ξεδίνω.
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
Στην σχέση μου δεν το έχω κάνει διότι γαργαλιέται!!!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Εχω όμως μια τάση για το βίτσιο της γλυφοκολάδας, κοινώς anal rimming. Ειναι κάτι πάτοι που βλέπω και αρρωσταίνω, Θέλω μανιασμένα να τους γλύψω. Φοβάμαι όμως μην κολλήσω τιποτα και μεταφέρω στην σχέση μου, που προφανώς δεν φταίει!
Εσείς έχετε τέτοια βίτσια που έχετε ολοκληρώσει. Αν ναι έχετε φλερτάρει με κανα αφροδίσιο στο στόμα?
γλωσσοφιλα δινεις στα CG? μουνι γλειφεις? πιπα χωρις καπελο σου παιρνουν?
αν η απαντηση σε εστω και ενα απο τα παραπανω ειναι ναι, τοτε απλα κοροιδευεις τον εαυτο σου. Δηλαδη απο 1% πιθανοτητα να αρπαξεις σμν , φοβασαι μην γινει 1.5% επειδη θα γλειψεις κωλο;;;

Δωσε βαση ομως. Αυτο ειναι ενα δωρεαν μαθημα. Αμα θες να βρεις ουσιαστικη και μονιμη λυση στο προβλημα σου, θα παρεις την τελευταια προταση αυτου του ποστ, και θα ανοιξεις νημα ΑΥΣΤΗΡΑ την κυριακη.
Εδω θα ειμαστε, αδραξε την ευκαιρια που σου δινεται. Μιλαω σοβαροτατα (οπως παντα αλλωστε).

OP
OP
G

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
γλωσσοφιλα δινεις στα CG? μουνι γλειφεις? πιπα χωρις καπελο σου παιρνουν?
αν η απαντηση σε εστω και ενα απο τα παραπανω ειναι ναι, τοτε απλα κοροιδευεις τον εαυτο σου. Δηλαδη απο 1% πιθανοτητα να αρπαξεις σμν , φοβασαι μην γινει 1.5% επειδη θα γλειψεις κωλο;;;

Δωσε βαση ομως. Αυτο ειναι ενα δωρεαν μαθημα. Αμα θες να βρεις ουσιαστικη και μονιμη λυση στο προβλημα σου, θα παρεις την τελευταια προταση αυτου του ποστ, και θα ανοιξεις νημα ΑΥΣΤΗΡΑ την κυριακη.

Εδω θα ειμαστε, αδραξε την ευκαιρια που σου δινεται. Μιλαω σοβαροτατα (οπως παντα αλλωστε).
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση αλλά γιατί να ανοίξω νήμα την Κυριακή?

woopsie

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2020
Κριτικές
14
Like
2.603
Πόντοι
1.196
Αδιάβαστος..
Θα ανοίξεις thread που θα λέει "Δεν θα ξαναμπώ αδιάβαστος στο bou" και την Κυριακή με τον κηδεμόνα σου..

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
ειναι σημαντικο μερος της ιεροτελεστιας που θα ακολουθησει. Τα εμπειρα μελη θα μαζευτουν γυρω απτην φωτια ντυμενα με την παραδοσιακη αμφιεση που φοραγαν οι προγονοι μπουρδελιαρηδες πριν χιλια χρονια, και τραγουδωντας τα μυστικιστικα τραγουδια της σεχτας θα σε καθοδηγησουν με την σοφια τους.
Μην αμφισβητεις και πιστευε.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467
Δυστυχώς δεν προλάβατε το μέλος "Μπαρμπαπήδουλας"

Είχε γλύψει σκατό μέχρι και από πακοχυμένο κώλο μεταξοπουτάνας. Σίγουρα είχε να σας πει πολλά γι αυτό το θέμα.

OP
OP
G

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Αδιάβαστος..
Θα ανοίξεις thread που θα λέει "Δεν θα ξαναμπώ αδιάβαστος στο bou" και την Κυριακή με τον κηδεμόνα σου..
Ακόμα δεν κατάλαβα!! Δεν σας δουλευω όμως! Οσο για τον κηδεμόνα μου, ευτυχως στην πορνοζωη μου είμαι μόνος και ορφανός

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.617
Πόντοι
8.346
Λογικα εχεις γλειψει οτι γλειφετε απο το κοριτσι, εχεις μαζεψει μπολικο dna. Και χαλιεσαι να γλειψεις λιγα χιλιοστά ακομα?

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Το 1 γλυφοκωλι ισουται με 10 γλυφομουνια, έτσι απλά! Πολυ μεγαλυτερη ευχαρίστηση!
Όσο αφορά το θέμα υγιεινής το γλυφοκωλι μπορεί να έχει ακόμα λιγότερες πιθανοτητες να κολλήσεις ΣΜΝ διότι δεν κατεβάζει υγρα όπως το μουνι. Είναι στεγνος. Τώρα αν πικρισει λίγο δεν πειραζει... εκεί είναι η γλύκα...!! Συνεχίζεις ακάθεκτος!!! Γλώσσα έξω, αρξατε, ΠΥΡ!!

Τελευταία τροποποίηση:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656

τυπε χωρισε τη γκομενα σου για να απολαυσεις τις γλυφοκωλαδες σου χωρις φοβο :confused::confused::confused:
τι να την κανεις τη γκομενα που που γαργαλιεται κι ολας; :confused::confused::confused:

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.752
Πόντοι
6.236
Τι έγινε ρε παιδιά σήμερα; :think:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.706
Πόντοι
3.656
Ακόμα δεν κατάλαβα!! Δεν σας δουλευω όμως! Οσο για τον κηδεμόνα μου, ευτυχως στην πορνοζωη μου είμαι μόνος και ορφανός

τυπε ευτυχως που δεν μας δουλευεις γιατι στο σαη ειμαστε πολυ σοβαροι ολοι :confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
μπαχαλακης τρομερος ο μαστορας, προσπαθει να σε υπνωτισει με μυστηρια τερτιπια και να καθοδηγησει την κουβεντα σε σκοτεινα και υπουλα σοκακια αμαρτιας και χλευασμου.
απλα μη δινεις σημασια.
αλλα να σου πω μια, τωρα που σε βρηκα... εντελως τυχαια.
στην παρακατω ψηφοφορια, τι ψηφισες ? :think:

OP
OP
G

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
μπαχαλακης τρομερος ο μαστορας, προσπαθει να σε υπνωτισει με μυστηρια τερτιπια και να καθοδηγησει την κουβεντα σε σκοτεινα και υπουλα σοκακια αμαρτιας και χλευασμου.
απλα μη δινεις σημασια.
αλλα να σου πω μια, τωρα που σε βρηκα... εντελως τυχαια.
στην παρακατω ψηφοφορια, τι ψηφισες ? :think:
  • ΟΧΙ, μην ειστε πουριτανοι, ειμαστε 100% straight και ακομπλεξαριστοι​

Eντάξει! Εννοειται αυτό!!

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
βραχυκυκλωμα απο την πολυ βροχη μαλλον
πεφτουν οι ασφαλειες-θρεντς, απανωτα λεμε.
αλλα τωρα που το θυμηθηκα, ο μυσταρος @Georgg τι εχει να πει επι του θεματος ?
δεν ειδα να τοποθετειται.
λες να ετοιμαζει καινουριο αξιολογο θρεντ ? :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
  • ΟΧΙ, μην ειστε πουριτανοι, ειμαστε 100% straight και ακομπλεξαριστοι​

Eντάξει! Εννοειται αυτό!!
δικε μου μ'αρεσεις, επειδη εισαι str8 κατα βαθος ναουμε... και ακομπλεξαριστος συναμα, μιας και απαντησες ταχυτατα ειδα.
συνεχισε ακαθεκτος και μη μασας :thumbsup:

sotos-nl

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2021
Κριτικές
30
Like
1.509
Πόντοι
2.391
Προσεξε μην μαθει οτι γραφεις εδω και οχι μονο οτι πας σε πουτανες αλλα γλυφεις και τις κωλοτρυπιδες τους. Τοτε ειναι που θα σου κανει και μηνυση αφου εσυ πας και την φιλας μετα στο στομα.

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.709
Πόντοι
1.446
Τυπε αν σου αρέσει να σου γλύφουν οι γκομενες τον κωλο είσαι...
Μπουστης ...

Αν γουστάρεις να τις γλύφεις μην μασάς...
Το γλυφοκωλι είναι από τα πιο ακίνδυνα γούστα ...

Κάνε τους το κωλαντερο λαμπίκο κα μετά κοντούς το Φ20

Την γαργαλιαρα να την στείλεις ... ειναι ανεραστη ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom