Έτσι πουτανακικάτσε να το φτιάξω λίγο:
Όχι τέλος... συμφωνώ απολύτως
Τώρα πουτανάκι! καλή ιδέα! έφυγα καρφωτός! θα ρωτήσω και για σένα αν σε ξέρουν Ρόμπα του Δάσους!
Πήγαινε και ρώτα τις άλλες ρόμπες να γίνετε πολλές...
Έτσι πουτανακικάτσε να το φτιάξω λίγο:
Όχι τέλος... συμφωνώ απολύτως
Τώρα πουτανάκι! καλή ιδέα! έφυγα καρφωτός! θα ρωτήσω και για σένα αν σε ξέρουν Ρόμπα του Δάσους!
Μάγκες κατέφθασε Μεξικάνικο κουλούρι ...
Ο μικρός είσαι εσύναι πλανιέμαι από πάνω σου ψηλά στον αέρα και σε κυττάω εκεί κάτω...
τι μικρός που είσαι...
βλέπω αρχίζεις και καταλαβαίνεις...Μπράβο μαλακα με ξεφτίλισες...
αυτή την στιγμή είμαι γυμνός με το πουτανάκι που μου παίρνει πίπα και προσπαθεί να με φέρει στο...Ο μικρός είσαι εσύ
Που απέδειξες με τη μαλακια που σήκωσες ότι τα παντελόνια τα φοράς για ξεκάρφωμα...
έλα και συ άσε μας να το γλεντήσουμε λίγο...
Vamos Mexico
Οποιος διάβασε τι σου έγραψα κατάλαβε τι έγραψαβλέπω αρχίζεις και καταλαβαίνεις...
τα είπαμε αυτά τώρα να μην επαναλαμβανόμαστε!
τέτοια γυναικωτά πμ "θες να γίνουμε φίλοι" ΔΕΝ στέλνουν οι ντόμπροι άντρες...
βρωμάς από παντού, και θέλεις να το παίζεις διαπλεκόμενος με πολλές γνώσεις εκ των έσω...
ή μεγαλομανής φαντασιόπληκτος είσαι ή δάκτυλος με αλλότριους στόχους...
μάλλον το πρώτο
telos
Μα πραγματικά τι μαλακας είσαι εσύ αδερφάκι μου...αυτή την στιγμή είμαι γυμνός με το πουτανάκι που μου παίρνει πίπα και προσπαθεί να με φέρει στο...
telos...
πάλι έχασες ρε γαμώτο, προσπάθησε λίγο ακόμα!
ε μην νομίζεις του ρίξαμε μιά ματιά αλλά δεν τρελλαθήκαμε κιόλας...Ἀσ'τους... Δυστυχῶς ἀσχολοῦνται μὲ τὰ δικά τους κουλούρια...
ΩραίοςΧειρότερες ἐξυπνάδες τῆς κακιᾶς ὥρας ΚΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ἔχω ματαδεῖ στὴ ζωή μου...
το να με θεωρείς μαλάκα εσύ αγόρι μου το παίρνω ως compliment!Μα πραγματικά τι μαλακας είσαι εσύ αδερφάκι μου...
θα συμφωνήσω, εγώ βάζω τις εξυπνάδες και ο άλλος την κακιά ώρα!Χειρότερες ἐξυπνάδες τῆς κακιᾶς ὥρας ΚΑΙ ΑΠ'ΤΙΣ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ἔχω ματαδεῖ στὴ ζωή μου...
θα συμφωνήσω, εγώ βάζω τις εξυπνάδες και ο άλλος την κακιά ώρα!
ω κατάλαβα... ναύαρχος κι εσύ...Έχε χάρη που είμαι στη μέση του πουθενά...
απολύτως...Εἶσαι σίγουρος;