clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
μόλις αποκτήσατε την αμέριστη μου προσοχή!
με την Λόλα της έχω ξηγηθεί πως έχω πλαφόν τα 500... αλλά για δίωρο και με μερικά δικά μας έξτρα...το τελευταίο που γράφεις , για την οικονομική πολιτική λέω, κάποιους μας ενδιαφέρει ....λεφτά υπάρχουν μέχρι ένα σημείο...
δεν κλαίμε κιόλας, αν μπορούμε να πληρώσουμε θα πληρώσουμε , αλλά να αξίζει ο κόπος......αυτό λέμε...
για παράδειγμα αν έρθει η LOlaa πίσω, δε πάει να ζητήσει όσα θέλει ?
θα κόψω το σβέρκο μου κ θα τα βρω....γι αυτή και μόνο όμως....γιατί μου κάνει....
τώρα έρχεται η άλλη με 5 χρόνια προυπηρεσία στο κουρμπέτι κ το μόνο αγγλικό που ξέρει είναι ....money first ?...
και το λέει κ με ύφος ? λες και είσαι 20 χρονών ψολιόγκος ?
δε λέμε να μιλάνε ελληνικά, αλλά τι διάολο ??...με νοήματα θα μιλάμε ?
κάποιους που παίρνετε μισάωρο δεν σας νοιάζει, εμείς που θέλουμε δίωρο κ πάνω μας νοιάζει ...
Καλώς την sasha...Από τα καλύτερα
Vivian με 250 outcall λες ή την Agatha με 350 ?Αγαπητέ μετά από κάποια χρόνια έχω διαμορφώσει γνώμη τόσο για τα γραφεία όσο και για κάποια nick names του φόρουμ.
Πχ πάντα έπαιρνα κορίτσια από τον Γκλάμουρα διότι το θεωρούσα το πιο ειλικρινές γραφείο σε σχέση με τα υπόλοιπα.
Εξακολουθώ και έχω την ίδια άποψη για το γραφείο παρόλο που αυτή τη περίοδο έχει αρκετά κορίτσια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στα δικά μου standards.
Αυτό όμως δεν σημαίνει κάτι διότι κάποια που εμένα δεν μου αρέσει σε κάποιον άλλον κάνει παπάδες.
Τελευταία όμως και το GDE έχει και αυτό φέρει αξιόλογες περιπτώσεις όπως οι Βραζιλιάνες Alicia, Francesca και η Ουκρανή Gigi.
Το YourAngels έχει άλλη οικονομική πολιτική που κάνει το συγκεκριμένο γραφείο ελκυστικό για ορισμένους.
Δεν χρειάζονται όμως οι αντιπαραθέσεις.
Ο καθένας διαμορφώνει την δική του άποψη σχετικά με τα γραφεία και τα nick names που γράφουν κριτικές.
Και για να προλάβω κάποιους να με κατατάξουν στους προμότορες αυτή τη περίοδο συναντώ ανεξάρτητη άνω των €300/ώρα και δεν παίρνω από το Glamour διότι απλώς αυτή τη περίοδο η συγκεκριμένη με ικανοποιεί πλήρως.
Και στο περσινό της πέρασμα τα μαλιά ράστα τα είχε. Απλά τώρα έχει προσθέσει χρωματιστά extensions, που κατά τη γνώμη μου δεν την κολακεύουν. Και το κασέ από πέρσι +20...Καλώς την sasha...Από τα καλύτερα
Αλλαγή και στα μαλλιά βλέπω
Ότι και να σου πωο τιμωρός του μπου...
Με anal???
Λέω ότι οι Ελληνίδες του γλαμουρ από τα 150-200 + 80-100 έξτρα πάνε στα στούντιο με 40€(αν ζητήσεις κατεβαίνουν από τα 50€) πρόγραμμα συν 20€ έξτρα αν γουστάρουν μέσα στο δωμάτιο.μα τι λες?
και είπες να βάλεις αυτό το λινκ... https://*****/en/StudioWorker/10711-Jovanna και πως τούτη εδώ δούλεψε και στου γκλαμούρ...Λέω ότι οι Ελληνίδες του γλαμουρ από τα 150-200 + 80-100 έξτρα πάνε στα στούντιο με 40€(αν ζητήσεις κατεβαίνουν από τα 50€) πρόγραμμα συν 20€ έξτρα αν γουστάρουν μέσα στο δωμάτιο.
Το δούλεμα πάει καλά βλέπω.
παραθέτω ξανά τι έγραψες...Ότι και να σου πω
Πλάκα θα κάνεις
Ακόμα και στα σοβαρά θέματα
Οπότε δεν έχει νόημα να συζητήσουμε
Πες ότι θες.
μη μου λες τέτοια...Με anal???
Θυμάμαι με το που βλέπαμε την κολωτρυπίδα θύμωνε.
Τελικά είσαι ένας απλός μαλακας και μισός.παραθέτω ξανά τι έγραψες...
''Άμα ανοίξω το στόμα μου για το τι έχουν κάνει μερικοί σε κάποια κορίτσια, θα πέσει το σαιτ.
Αυτές θέλω να προστατεύσω και το λόγο μου που έχω δώσει για το ότι έχω δει σε υλικό είναι μόνο για τα μάτια μου.
Αλλα μα το θεό μερικούς θα τους εσπαζα χέρια και πόδια γιατί είναι αρρωστημένοι αλήτες.''
διαβάζει κανείς τα παραπάνω και αναρωτιέται... μα ποιός είναι αυτός ο Τέλος?
ο Ρομπέν των πουτανών?
σιγά μη πέσει κανα σάιτ
σιγά την αξία που έχει ο λόγος ενός πουτανιάρη...
τι υλικό και μαλακίες λες? ντοκουμέντα? αυτά κάθεσαι και συζητάς με τις πουτάνες?
σιγά μωρέ Σουγκλάκο που θα σπάσεις χέρια και πόδια για να τιμωρήσεις εσύ τους κακούς αλήτες....
ένα μικρό δάκρυ κύλησε στο μάγουλο μου από το δράμα που ζείς... και μας το πασάρεις κιόλας ως ηθικολογίες...
ο καλός πουτανιάρης... ο σοβαρός, έναντίον των κακών πουτανιάρηδων... όλων των υπολοίπων να φανταστώ!
τέλος... μήπως να το κάνεις Φελός?
θα μου σπάσεις τα χεράκια και τα ποδαράκια νταή του πληκτρολογίου?Τελικά είσαι ένας απλός μαλακας και μισός.
Και απορώ με τον εαυτό μου που δεν ήμουν και σίγουρος κιόλας...
Και σε ρώτησα κιόλας σε πμ...
Συνέχισε το δρόμο σου και προσπερνα ότι γράφω.
Αλλα Εάν είσαι εσύ αυτός που σηκώνει το χεράκι του σε ανυπερασπιστες γυναίκες...
Γιατί πολύ μου θίχτηκες...
Κάπου θα το βρεις μπροστά σου...
Εάν δεν είσαι και είσαι απλά μαλακας...
Απλά προσπερνα ότι γράφω και ασχολήσου με άλλους όμοιους σου...
Με πολύ μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σας...
Σωπα μωρή ρόμπα που θα σε φοβηθώθα μου σπάσεις τα χεράκια και τα ποδαράκια νταή του πληκτρολογίου?
ηθικολόγε της πούτσας, αν σεβόσουν πραγματικά τις γυναίκες δεν θα πλήρωνες για να γαμάς
η διαφορά μας είναι ότι εγώ ξέρω πως είμαι απλώς ένας μαλάκας πουτανιάρης και βάζω το λιθαράκι μου στην εκμετάλλευση του αδύναμου φύλου... την περιρέουσα ατμόσφαιρα που επιτρέπει φαινόμενα βίας προς τα κορίτσια την χτίζουμε όλοι μαζί ρε βλήμα... αλλά μάλλον εσύ βγάζεις τον εαυτό σου απέξω μαζί με άλλους κομψευόμενους καθως πρέπει κυρίους εδώ μέσα...
αλλά επειδή έχεις IQ μπανανόφλουδα να στο εξηγήσω... και προφανώς δεν χτυπάω ούτε ανυπεράσπιστα πλάσματα ούτε απειλώ κανέναν πως θα του σπάσω τα χεράκια ρε γιαλαντζή ηθικολόγε...
ποιός είναι ο βίαιος τελικά?
α και πουσαι... μην ανοίξεις το στόμα σου να απαντήσεις γιατί μπορεί να πέσει το σάιτ...