hornyasfuck
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 30
- Like
- 28.883
- Πόντοι
- 12.896
απολύτως...
κάνε τον κόπο να δεις την ουσία του πράγματος...
Ποιά οὐσία; Κανείς σας ἀπ'τοὺς ΔΥΟ δέν τὴν ἔχει!
απολύτως...
άσε που είχα ορθογραφικό λάθος στο περιρέουσα και δεν μου το διόρθωσες σε περιρρέουσα...απολύτως...
άσε που είχα ορθογραφικό λάθος στο περιρέουσα και δεν μου το διόρθωσες σε περιρρέουσα...
δεν με διαβάζεις προσεκτικά μου φαίνεται @hornyasfuck
α καλά... εσύ μην ταραχτεί η ηρεμία του νήματος...Ποιά οὐσία; Κανείς σας ἀπ'τοὺς ΔΥΟ δέν τὴν ἔχει!
ε... τι να λέμε τώρα, όλη μέρα εδώ με΄σα, τι να κάνεις κι εσύ έχεις διάσπαση προσοχής...Γιατί δέ σέ διαβάζω προσεκτικά ἄραγε;
επ... ο αχυρώνας είναι σαφώς δικός μου. Εγώ και πέντε άλλοι που έχουν πάρει σύνταξη τον χτίσαμεΓιατί νά μᾶς ἀπασχολοῦν οἱ μαλακίες μερικῶν ἀνεγκέφαλων ποὺ λύνουν τὶς διαφορές τους σέ ξένον ἀχυρώνα;
επ... ο αχυρώνας είναι σαφώς δικός μου. Εγώ και πέντε άλλοι που έχουν πάρει σύνταξη τον χτίσαμε
ξαναδιάβασε την υπογραφή μου και ξανα έλα
ε καλά τι μας το λες? και γω πήγα το πρωίΧέσθηκα!
ε καλά τι μας το λες? και γω πήγα το πρωί
να προτείνω μπιντέ? κάνει θαύματα!
μικρέ μου φίλε... άσε τον κλώνο μου ήσυχο... δεν πάσχει από τίποτα, χαίρει άκρας υγείας και λαμπρής ευφυίας, δεν έχει κανένα τικ, εκτός από μερικά ticks στην γούνα του που όσο και να προσπαθεί να απαλλαγεί, όλο εδώ τον τριγυρνάνε!Πάω στοίχημα ὅτι ἔχεις ἕνα τίκ, ἔτσι; Πάσχεις ἀπό Τουρέτς μήπως;
μικρέ μου φίλε... άσε τον κλώνο μου ήσυχο... δεν πάσχει από τίποτα, χαίρει άκρας υγείας και λαμπρής ευφυίας, δεν έχει κανένα τικ, εκτός από μερικά ticks στην γούνα του που όσο και να προσπαθεί να απαλλαγεί, όλο εδώ τον τριγυρνάνε!
Είμαστε εδώ από το 2005, κουβαλάμε συμπυκνωμένη γνώση για τον αγοραίο έρωτα και την ανθρώπινη φύση και δεν σηκώνουμε μύγα στο σπαθί μας...
να μας ακούτε γατάκια...
telos
δεύτερη φορά σήμερα...Χἐσθηκα!
Ευτυχώς ο @antisthenis ξερει τα πάντα και για όλους …
Αυτό ήταν μόνο ?
Τέλειωσε το ξεκατίνιασμα ???
Κρίμα ...
βλέπω έβγαλες τον εαυτό σου απ' έξωΠῆγαν νά φᾶνε... Καί μήν τοὺς ἐνθαρρύνης...