Να βάλω και εγώ τις δύο δεκάρες μου που λένε και στο χωριό μου. Η σύντομη version είναι ότι ο καθένας κάνει ότι γουστάρει. Με τα λεφτά του γαμάει και την κυρά του, όπως θέλει, όσες ώρες θέλει, με όποιον τρόπο θέλει και αν θέλει. Από εκεί και πέρα, ο καθένας κρίνει και λαμβάνει υπόψη του τις κριτικές του καμικάζι ή όχι. Άλλωστε δεν είναι οι μοναδικές στο Site. Π.χ. ο αγαπητός αλέξης, αναρωτιέται αν η κριτική του καμικάζε μπορεί να του είναι χρήσιμη ή όχι. Η απάντηση είναι προφανής, ΟΧΙ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο καμικάζε δημιουργεί κάποιο πρόβλημα με τις επιλογές του (ώρες, γαμήσια κλπ). Απλά ο Αλέξης, όταν βλέπει κριτική καμικάζε, θα προσπερνάει. Όπως προσπερνάει ας πούμε ο clonarius τις κριτικές του ανναπούρνα. Όπως προσπερνάω εγώ όταν διαβάζω κάποιων κριτικές. Τα περί ποιος χαλάει την πιάτσα κλπ, λυπάμαι αλλά είναι άτοπα. Ο καθένας κάνει το όποιο έξτρα μίλι μπορεί ή θεωρεί ότι αντέχει για να πάρει το κάτι παραπάνω από τις κυρίες. Κάθε τέτοια κίνηση, θεωρητικά είναι χάλασμα πιάτσας. Μην αρχίσουμε πάλι για τα σοκολατάκια, τα λουλούδια, τι ξεναγήσεις στην Ακρόπολη κλπ. Τα γνωστά. Καταλήγοντας, εγώ θα ήθελα να έχω τα διαθέσιμα φράγκα του καμικάζε για να κλείνω πολύωρα ραντεβού και να κάνω ότι εγώ θεωρώ ότι με καυλώνει με τα ρωσίδια. Καμικάζε συνέχισε να γράφεις και δίνε ότι πληροφορία γουστάρεις. Αζ α μετερ οφ φακτ, καλύτερα να δίνεις αληθινά στοιχεία (π.χ. ραντεβού 10 ώρες, 9 ώρες παίζαμε playstation, 1 ώρα πίπα κώλο), για να μπορεί ο καθένας να κρίνει την χρησιμότητα της κριτικής σου. Αυτά