feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 27.311
- Πόντοι
- 26.236
Αν δε μπεις στα σκατα δε μαθαίνεις ρε !Πω ρε συ. Τόσο σκατό στην πούτσα μου δεν εχω ξαναματαδεί
Αν δε μπεις στα σκατα δε μαθαίνεις ρε !Πω ρε συ. Τόσο σκατό στην πούτσα μου δεν εχω ξαναματαδεί
αυτό είπα κι εγώ... αυτή είναι μόνο για κατούρημα...Όχι εκει δεν ακουμπάω να με πληρώνουν .
Τα μισά σου χρόνια έχω ε; Έλα πες αλήθεια
Πως βρίσκουμε την αίτηση;Στο εξής παρακαλουνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.
Απόλυτα σωστός. Βάλε και εσύ όμως καμία κριτικούλα να δούμε τι σου αρέσει? Ισότητα, δικαιοσύνη, να λέμε ότι θέλουμε.
Εγώ Adele στοχοποίησα
Αποκλείεται να είναι χειρότερη από το άλλο το αλαλο που κοιτάει το υπερπέραν μήπως της μιλήσει .
Α ναι Οκ τη βρήκα ποια είναι . Κατηγορία σαν την angel .Αν ειναι αυτη που ειχε ερθει προσφατα (οχι η κοπελα απο τα ανω πουρνανια αλλα ενα ξανθο μινιον), μιλαμε για μεγαλο πουλεν ... κλεισε 8ωρο μη σου πω, δεν θα βαρεθεις με αυτη
νομιζω ηταν απο την κατω πουρνανιαΑν ειναι αυτη που ειχε ερθει προσφατα (οχι η κοπελα απο τα ανω πουρνανια αλλα ενα ξανθο μινιον), μιλαμε για μεγαλο πουλεν ... κλεισε 8ωρο μη σου πω, δεν θα βαρεθεις με αυτη
ααα δε μπορω, ισως καταλαβετε σε ποια ομαδα παιζω και δεν με παιρνει αλλο σκανδαλο
νομιζω ηταν απο την κατω πουρνανια
εγώ κοπανιόμουν και τρελενόταν ακόμα περισσότερο... μία η ζέστη... μία ΤΑ ΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ σε κάθε αλλαγή στάσης... κάπου απλά έχανα τη μπάλαπηδιεται ασυστολα ?
να πυροβολησω ?
Όλοι σεβόμαστε την άποψη του καθενός... κανένας δεν είπε ότι κάποιος έχει λάθος.Επισης κατι ακομα! Γιατι ειναι οκ να γραφει οτι βλακεια θελει ο καθενας αλλα δεν ειναι οκ να λεω οτι αυτο ηταν βλακεια? Εγω δεν εχω δικαιωμα στην ελευθερια του λογου επειδη ερωτευομαι ποιο δυσκολα??
συμφωνώ απόλυτα... ελάχιστα είναι στην Ελλάδα και σε πιο high budgetCity tours δεν υπάρχουν στην Ελλάδα πλέον. Όλες κατηγορία call girls είναι. Μια χαρά τα λένε ο Red και ο πάω για πουρνάρια αλλά πρέπει να καταλάβουν ότι κάποιες φορές κάνουμε και πλάκα. Σαφώς και ο Καμικάζι και ο κάθε καμικάζι όπως και όσο θέλει θα γαμάει.
Βγάλτο σε app και εσύ να το κάνουμε όπως τα αμερικανάκια...Στο εξής παρακαλουνται οι ενδιαφερόμενοι να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση.
στην ανω πουρνανια μυριζουν τραγιλα ρε φιλεΣτην Άνω Πουρνάνια έχει όλα τα gfe με ή χωρίς κουραμπιέ.
Στην Κάτω είναι όλα τα pse με μελομακάρονα.
Τα έχω χωρίσει για να μην μπλέκουν τα μπούτια τους οι ταξιδιώτες.
Η Adele η άλλη ήταν από εκεί γιατί μπερδεύτηκα..;νομιζω ηταν απο την κατω πουρνανια
Η Adele η άλλη ήταν από εκεί γιατί μπερδεύτηκα..;
Πάντως αυτή που είναι τώρα για να έρθει νομίζω πρώτη φορά μας έρχεται...