busterd
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 51
- Like
- 6.540
- Πόντοι
- 11.555
Μη λες τέτοια γιατί θα στενοχωρήσεις αυτούς που κουτσή στραβή όλες ΚΟΡΜΙΑ τις λένε και θα χάσουν άλλο έναΜπορεί να σταματήσει και το άθλημα
Μη λες τέτοια γιατί θα στενοχωρήσεις αυτούς που κουτσή στραβή όλες ΚΟΡΜΙΑ τις λένε και θα χάσουν άλλο έναΜπορεί να σταματήσει και το άθλημα
Δε τις λένε μόνο κορμιά ρε . Τις λένε και καλά κορίτσια , ντροπαλές κ κατατρεγμένες από τη ζωή .Μη λες τέτοια γιατί θα στενοχωρήσεις αυτούς που κουτσή στραβή όλες ΚΟΡΜΙΑ τις λένε και θα χάσουν άλλο ένα
ρε συ clonarius απο την δικια σου οπτικη εχεις δικιομετά την κριτική του Καμικάζε για την Χελένα δεν απορώ γιατί κάποιες έχουν καβαλήσει το καλάμι...
την είχε πάρει 7 ωρες παλιότερα... την είχε διαγράψει από το μυαλό του, την ξαναπήρε 6ωρο... δεν του έδινε φιλιά, δεν του έδωσε κώλο και της έσκασε πόσα? 890 για ένα μπαλλάκι?
όχι ρε φίλε μόνος σου βγάζεις τα ματάκια σου και μας χαλάς και την πιάτσα...
δεν είσαι παίκτης εσύ, απλά σπάταλος... σόρρυ αλλά να τα λέμε όπως είναι...
και σου μιλάει τύπος που έχει σκάσει 1500 για τρίωρο... αλλά σε ντούο με τις Ουγγαρέζες πορνοσταρ Lara Stevens και Petra Short... φούλ πίπες κώλοι λεσβιακά το έλα να δείς... και βέβαια με τα κρυφά εξτραδάκια που συνεπάγεται μια τέτοια κατάθεση...
αλλά αυτά που περιγράφεις απλά με ξεπερνάνε
16 χρόνια πίσω… ήμουνα νέος, το καυλί πέτρα και οι πορνοστάρ φυσούσαν, όχι σαν τις μυγιάγγιχτες που αποθεώνουν οι διάφοροι αγάμητοι εδώ μέσαΥΓ 3 ωρες σεξ ρε θηριο;
Πάνω απ´όλα είμαστε άνθρωποι!!! Με τα λουλουδάκια μας τα σοκολατάκια μας και τους καλούς μας τρόπους…Δε τις λένε μόνο κορμιά ρε . Τις λένε και καλά κορίτσια , ντροπαλές κ κατατρεγμένες από τη ζωή .
Δεν δικαιολογω, αιτιολογω και υποθετωτι πας να δικαιολογισεις τωρα? εσυ που ειδες εσκορτιλικι στη κριτικη ? τις αλλες 6 30 ωρες ανεκδοτα του ελεγε του αρεσαν και τελικα εβαλε βαλιου φορ μονευ καλο?
Ανναπουρνα παλι συγνωμη, καθημερινα διαψευδομαι οτι βρηκα πατο ..
Ρε ειστε με τα καλα σας ? εδωσε ο αλλος 800 ευρο και αντι να γινουν μυνησεις καθεστε και δικαιολογητε τα αδικαιολογητα ?
Μα καλά τώρα κ εσυ μωρε γεροξουρας άνθρωπος τι λες ?Δεν δικαιολογω, αιτιολογω και υποθετω
το οτι δεν εγραψε τι αλλο εκαναν την υολοιπη ωρα δεν σημαινει οτι κοιταζε ο ενας τον αλλον κατι θα εκαναν που τον ευχαριστουσε
το πως θα ξοδεψει καποιος τα χρημματα του δικο του θεμα
Πολλά ναρκωτικουλια :-)Μα καλά τώρα κ εσυ μωρε γεροξουρας άνθρωπος τι λες ?
εδω γράφει ότι την είχε πάρει 7ωρο κ δε θυμόταν τίποτα .
και ότι είχαν δίκιο οι άλλες κριτικές ….
Η μόνη περίπτωση είναι να την έβαλε στο σπίτι , εφυγε κ γύρισε μετά από 7 ώρες για να φύγει η κοπελα . Έτσι ναι οκ .Μη τρελαθούμε τώρα . 7ωρες κ δε θυμάται τίποτα .
Έχει κόφτη από χαμηλά η Χλόη, δεν νομίζω να πέφτει η απόδοση της.. βάζει κασέτα και πάει το πρόγραμμα όπως γουστάρει, δεν κουράζεται..
Το καφενείο ακόμα στα μπετά είναι; Άντε να το τελειώσεις να παίζουμε 10ωρα πόρτες και η Helena να μας κουνάει τα πούλια. Ο τόνος παίζει και στην λήγουσα ανάλογα με τις καύλες!Δεν δικαιολογω, αιτιολογω και υποθετω
το οτι δεν εγραψε τι αλλο εκαναν την υολοιπη ωρα δεν σημαινει οτι κοιταζε ο ενας τον αλλον κατι θα εκαναν που τον ευχαριστουσε
το πως θα ξοδεψει καποιος τα χρημματα του δικο του θεμα
Όπως το σταματάν όλες…Για κανα δυο εβδομάδες…Όχι ρε πούστη μου... αυτό δεν το σκέφτηκα.
εχω γινει ραμολιΜα καλά τώρα κ εσυ μωρε γεροξουρας άνθρωπος τι λες ?
εδω γράφει ότι την είχε πάρει 7ωρο κ δε θυμόταν τίποτα .
και ότι είχαν δίκιο οι άλλες κριτικές ….
Η μόνη περίπτωση είναι να την έβαλε στο σπίτι , εφυγε κ γύρισε μετά από 7 ώρες για να φύγει η κοπελα . Έτσι ναι οκ .Μη τρελαθούμε τώρα . 7ωρες κ δε θυμάται τίποτα .
πω πωΤο καφενείο ακόμα στα μπετά είναι; Άντε να το τελειώσεις να παίζουμε 10ωρα πόρτες και η Helena να μας κουνάει τα πούλια. Ο τόνος παίζει και στην λήγουσα ανάλογα με τις καύλες!
Δεν θυμάμαι τπτ απο δαύτο το πολυτονικό. Έφυγα και Αγγλία για πολλά χρόνια μετά και γαμήθηκεεχω γινει ραμολι
πω πω
το μονο που θυμαμαι ρε @busterd απο το σχολειο (οπου δημοτικο προλαβα πολυτονικο σχετα αν γραφω ατονικο)
μας μαθαιναν
οταν η ληγουσα ειναι βαρεια η παραληγουσα δεν περισπωτε καπως ετσι
δεν βρισκω κοκκινες φαντα ρε γαμωτη αλλοιως ετοιμο ειναι
και η Helena θα ειναι εκει να τρωει κουραμπιεδες
Σίγουρα εγώ16 χρόνια πίσω… ήμουνα νέος, το καυλί πέτρα και οι πορνοστάρ φυσούσαν, όχι σαν τις μυγιάγγιχτες που αποθεώνουν οι διάφοροι αγάμητοι εδώ μέσα
εσυ εισαι κτσκο που λεει μια ανεξαρτητη που να ξερεις απο αυταΔεν θυμάμαι τπτ απο δαύτο το πολυτονικό. Έφυγα και Αγγλία για πολλά χρόνια μετά και γαμήθηκε
πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις σταματησει να τον βαζεις ενα μηνα τωραBTW.... Valeria... άνω των 32+ δεν ξέρω πόσο πραγματικά... μου φάνηκε μεγάλη και περπατημένη. Μπορεί και θείτσα για τα δεδομένα μου.
Υπηρεσίες πολύ καλές με αντοχές σε πολλά, πεσμένο βυζί, πρόσωπο πολύ πιο σκληρό, χαλαρότητα ελάχιστη λόγω ηλικίας...
Στησίματα από τα καλύτερα, συμμετοχή τοπ.. φιλιά.... παραλίγο να με φάει, κάποια στιγμή μου είπε γιατί δεν την φιλάω... το γάμησε και πέθανε πραγματικά στα φιλιά...
Συμπεριφορά και χιούμορ χωριού από τα λιντλ... μου τον σήκωνε με πίπα μαεστρική ... έκανε κάτι ή έλεγε και έπεφτε άμεσα... 50λέπτος αγώνας να τελειώσω με τα σκαμπανεβάσματα της.
Δεν έχει καθόλου elegance για έσκορτ- συντροφιά ή και για γυναίκα... θα βρείτε παρόμοια στα βουνά της Ρωσίας δίπλα στις πολικές αρκούδες.
Έμεινα και με κέρδισε η αυθεντικότητα και οι κάβλες καθώς δεν είχα χρόνο για να έρθει άλλη.
Πιστεύω ότι έχεις δίκιο... είχα πει και τη προηγούμενη εβδομάδα για break... αλλά ούτε 5 μέρες δεν κρατήθηκα.πιστευω οτι το προβλημα σου ειναι οτι δεν εχεις σταματησει να τον βαζεις ενα μηνα τωρα