geroksouras
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 290
- Like
- 37.880
- Πόντοι
- 34.478
δεν ειναι προβληματαρα αυτη;Η άλλη εφυγε λέει γιατί είχε οικογενειακά προβλήματα και είναι σε spa με σαμπάνιες κ χορηγό κανα δυο βδομαδες
δεν ειναι προβληματαρα αυτη;Η άλλη εφυγε λέει γιατί είχε οικογενειακά προβλήματα και είναι σε spa με σαμπάνιες κ χορηγό κανα δυο βδομαδες
Εννοείται αγορίνα μου. Αυτή δεν το λέει σχέση, εκμετάλλευση το λέει. Παίζω μισό ETH ότι είναι αυτή.
εσυ πια νομιζεις οτι ειναι;Έπαιξες και ΕΧΑΣΕΣ.
Μου οφείλεις μισό ETH παρακαλώ.
Ρευστοποίησε και όταν είσαι έτοιμος θα σου στειλω IBAN Μαδαγασκάρης για τη κατάθεση.
Ευχαριστώ πολύ.
Ανναπούρνας
εσυ πια νομιζεις οτι ειναι;
Anita εδώ πάντως είναιΠοιά την Ανιτα?
Όντως τώρα? Ντουέτο κάνουν?Η Nadi πάντως δεν μπόρεσα σε προηγούμενο tour...Βασικά δεν την πέτυχα...Οπότε παραμένει μούστος...
Εγώ έχω κάποια άλλη στο νου μου . Αλλα πρέπει να είμαι σίγουρος. Είναι και αυτή ρομαντικό κορίτσι.Εννοείται αγορίνα μου. Αυτή δεν το λέει σχέση, εκμετάλλευση το λέει. Παίζω μισό ETH ότι είναι αυτή.
Καλά μην ορκίζεσαι κιόλαςΈτσι σωστά ομιλείς.
Καλά το κατάλαβες δεν είναι η Jessi που παρεπιμπόντως δεν πρόκειται να κάνει σχέση με κανέναν.
Είσαι σοφός άντρας !!!
Εγω την ξέρω!
Και μετά ήρθαν οι μέλισσες!Άσε τι ξέρεις και πες μας για την Alisa τώρα.
Και μετά ήρθαν οι μέλισσες!
Εγώ προτιμώ μέλι από melisa ....?Και τι έκαναν οι μέλισσες ?
Σε τσίμπησαν ή σε αιχμαλώτισαν ???
Ψαχνουμε να βρούμε την λεγάμενη του μικρού και έχουμε βρεί 5-6 υποψήφιες απο το υπάρχων ρόστερ. Τι να πεις άλλο!Και τι έκαναν οι μέλισσες ?
Σε τσίμπησαν ή σε αιχμαλώτισαν ???
Ψαχνουμε να βρούμε την λεγάμενη του μικρού και έχουμε βρεί 5-6 υποψήφιες απο το υπάρχων ρόστερ. Τι να πεις άλλο!
Μάλλον 5-6 Που ΔΕΝ παίζει να είναι ...Ψαχνουμε να βρούμε την λεγάμενη του μικρού και έχουμε βρεί 5-6 υποψήφιες απο το υπάρχων ρόστερ. Τι να πεις άλλο!
Ακουστηκαν κάποια όνοματα!Αα καλά εσύ είσαι πολύ προχώ...
Εγώ μόνο μία ξεύρω.
Ακουστηκαν κάποια όνοματα!
Έτοιμα να κλείσουν σπίτια ?Εε καλά τώρα μη δίνεις σημασία.
Όλα είναι κορίτσια από σπίτι.
Εγγυημένα πράγματα ...
Σπίτι ανοχής?Εε καλά τώρα μη δίνεις σημασία.
Όλα είναι κορίτσια από σπίτι.
Εγγυημένα πράγματα ...