@geroksouras πήγα να ξεχάσω τα χθεσινά και βλέπω τα ευτράπελα στο νήμα του glamour, για τη φάση θα τα πούμε μόνοι μας μετά.
@Karavas85 .... μάλλον τώρα μόλις έμαθες ότι υπάρχουν οι κορασίδες και ότι κάνουν τα πάντα για τα λεφτά... ΡΕ ΕΔΩ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ... τα υπόλοιπα σε πείραξαν?
Καψουρεύτηκες μία απ΄αυτές? θα πάθεις για να μάθεις που λένε... σε καψουρεύτηκε κάποια.... εκεί τρέχα πανικόβλητα όπως κάνω εγώ.
Αφήστε τις κορασίδες, τις πρωτεϊνες και τα συναφή με τα γλυφομούνια... αυτά σας πείραξαν... εδώ γλείφουμε σκατά και εκεί κωλώνουμε? άλλωστε και οι κοπέλες/γυναίκες μας νομίζετε ότι δεν κάνουν τα ίδια? απλά δεν τα ξέρουμε.
Με το πανικό που έφερε ο karavas85 φαίνονται οι μισοί με τα κόμπλεξ τους και οι άλλοι μισοί που τρολλάρουν γιατί δεν βρίσκουν κορασίδα λόγω έλλειψης τέτοιες μερες.
Στα πράγματα που μας ενδιαφέρουν... δεν νομίζω να κατέβει από επόμενη εβδομάδα λαοθάλασσα όπως περιμένουν μερικοί (και εγώ μέσα σε αυτούς είμαι) λόγω κόβιντ... μάλλον με τη ψωλή στο χέρι θα μείνουμε και πάλι. Απογοήτευση.
Τότε το γλίτωσα τελευταία στιγμή, έφευγε στις 27 Δεκεμβρίου και για 26 Δεκεμβρίου θα δούλευε μέχρι λίγες ώρες μετά τα μεσάνυχτα, είχε χρόνο για δίωρο ραντεβού και εγώ είπα τι να μου κλάσουν δυο ώρες; και δεν την πήρα.
Εσύ από 4ώρα και πάνω δουλεύεις σωστά