feragamo
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 98
- Like
- 26.943
- Πόντοι
- 26.236
Δεν έχει γκαζόζες η καντίνα . Evian εμφιαλωμένο πουλάμε για να κατουράτε τις κορασίδες ….Με τις γκαζόζες απούλητες έμεινες !
Δεν έχει γκαζόζες η καντίνα . Evian εμφιαλωμένο πουλάμε για να κατουράτε τις κορασίδες ….Με τις γκαζόζες απούλητες έμεινες !
Καλά με evian περιμένεις να δουλέξεις εσύ?Δεν έχει γκαζόζες η καντίνα . Evian εμφιαλωμένο πουλάμε για να κατουράτε τις κορασίδες ….
Έχει επίπεδο η όχι το site ?Καλά με evian περιμένεις να δουλέξεις εσύ?
Λες να είναι η λεγάμενη?σε προσφατη κριτικη μου παντως περιεγραψα μια περιεργη συμπεριφορα κοπελας & απο κατω στα σχολια καποιος επισημανε οτι η κοπελα ισως να πηγαινε για χοντρο παραδακι & εγω δεν καταλαβα τι εννοουσε,διοτι ειχα αποδωσει τη συμπεριφορα της κοπελας σε πολυ μεγαλη κουραση,τωρα μετα απο αυτα που γραφετε μου μπαινουν κ αλλες σκεψεις,αν κ πραγματικα η γκομενα μου φανηκε οτι ηταν κομματια,αλλα οσο κουρασμενη κ να ειναι καποια,ειναι δυνατον να προσπαθει να πιασει το πουλι καποιου κ να προσπαθει να το βαλει στο μουνι της & να μην καταλαβαινει οτι δεν εχει φορεσει προφυλακτικο?
Για πες η Alisa καλή? Την έκλεισα για το βράδυ!Κωλαράκι μου εσύ !!!
κατσε να δουμε τι θα μας πειΛες να είναι η λεγάμενη?
Για πες η Alisa καλή? Την έκλεισα για το βράδυ!
εγω το γλυφομουνι παντως δεν το κοβω ο κοσμος να χαλασει,προτιμω να γλειψω κ ας μη γαμησω.
εγω το γλυφομουνι παντως δεν το κοβω ο κοσμος να χαλασει,προτιμω να γλειψω κ ας μη γαμησω.
να σεβεσεΗ Alisa είναι ότι βλέπεις στις φωτογραφίες.
Πρόσωπο 7άρι πειραγμένα χείλη.
Σωματάκι όμως εξαιρετικό 8άρι.
Όλα τα υπόλοιπα φυσικά και πολύ σφιχτά.
Ήπιων τόνων gfe κατάσταση.
Έκανα αναπάντεχα ωραίο sex.
Όλα αυτά όμως πριν από αρκετό καιρό και τώρα δεν γνωρίζω σε τι κατάσταση είναι.
Είμαι περίεργος όμως να δω πως θα εξελιχθεί η συνάντησή σας.
Εγώ πάντως την έχω κατατάξει στις επιτυχημένες συναντήσεις μου.
Ακόμα εδώ είναι. Για την ALANA μάλλον λέε ο τομ η οποία είχε πρόσφατα γεννήσει (18 μήνες) τότε που την είχα πάρει.Λες να είναι η λεγάμενη?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με extra charge....Πάτε καλά ρε ... γλειφομούνι ???
Μόνο γλειφοκώλι επιτρέπεται ...
από αύριο ξεκινά....Κωλαράκι μου εσύ !!!
να σεβεσε
εγω την εχω παρει σε ξανθια
από αύριο ξεκινά....
και λιγα εβαλαΤώρα μεταξύ μας.
Γεροκσούρας, Ολυμπιακός και Σούπερμαν ... όλα σε ένα ... δεν γίνεται.
Πρέπει να διαλέξεις 2 από τα 3.