Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 93.648
- Πόντοι
- 46.423
Σπίτι ανοχής?
Κατοχής ...
Τελευταία τροποποίηση:
Σπίτι ανοχής?
Εγώ δεν θυμάμαι χθες τι έκανα, θα θυμάμαι το ρόστερ του Αυγούστου?στο ροστερ μεταξυ 15-25 Αυγουστου ψαξτε....
Πολύ πιθανόν μας δουλεύει όλους... αλλά απ' ότι βλέπω όλοι κρύβουμε έναν ντετέκτιβ μέσα μας, μας ιντρίγκαρε ο άλλος και πέσαμε στα σκατά να δούμε τι γίνεταιΡε λέτε να είναι από άλλο γραφείο και ψάχνουμε άδικα?
Εσύ γέροντα, δώσε μας τη σοφία σου και ξεδιάλυνε τούτο το μυστήριο.εμ...... πειραζει που ειμαι μεγαλη φιρμα;
πειραζει;
οχι δεν πειραζει
Οχι πρέπει να είναι από αυτό . Υπάρχουν αρκετες ρομαντικες μου φαίνεται!Ρε λέτε να είναι από άλλο γραφείο και ψάχνουμε άδικα?
Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές κέρασμα σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.Οχι πρέπει να είναι από αυτό . Υπάρχουν αρκετες ρομαντικες μου φαίνεται!
Είμαι σίγουρος αν και δεν την έχω δει. Ετσι όπως πάμε θα το έχουν όλες στο βασικό εξοπλισμό!Με το κιλό και οι κουραμπιέδες. BTW έρχεται και η καμμένη η Maya. Hint: Με 2-3 γραμμές σερβίρει φρέσκο ρομαντικό κουραμπιέ.
Η καλή χρονιά από την αρχή φαίνεται!Τέρμα τα προφυλακτικά μάγκες .....ακάποτο +covid+γριππη+ανεμβολίαστοι....τέλεια θα περάσουμε
Ξέχασες και το κατούρημαΤέρμα τα προφυλακτικά μάγκες .....ακάποτο +covid+γριππη+ανεμβολίαστοι....τέλεια θα περάσουμε
Τέρμα τα προφυλακτικά μάγκες .....ακάποτο +covid+γριππη+ανεμβολίαστοι....τέλεια θα περάσουμε
Αυτή που υπονοείς ήταν τακτική επισκέπτρια ή είχε αρκετό διάστημα μηνών να εμφανιστεί;στο ροστερ μεταξυ 15-25 Αυγουστου ψαξτε....
Την κλιματική αλλαγή τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κλπ κλπΞέχασες τὴν Τουρκία, τὸν πόλεμο ποὺ ψήνεται μεταξύ Ρωσίας καί Δύσης λόγω Οὐκρανίας καί διάφορα ἄλλα!
Σαν νέος στο άθλημα αλλά όχι στο χώρο... Συμφωνώ απόλυτα.. τα λένε μπας και τις λυπηθείς και δώσεις κανά ευρό παραπάνω ή τις ξαναπάρεις ή μπας και βρούν το μέγα χορηγό για την υπόλοιπη ζωή τους.Θα συμφωνήσω, ειδικα όσο αφορά την απόγνωση .
Όχι και μόλις ρε συ. Κοντεύει να κλείσει τρεις μήνες. Και μην ρωτήσεις που το ξέρω. Νονός θα είμαι, όπως του feragamoρε συ η Sofia Like μόλις απέκτησε μωράκι... μήπως την κρεμπιέδιασε ο Καράφλας και έγινε πατέρας?
μήπως της είχε μάθει και το πρωκτικό?
ε ο Καράφλας πότε άρχισε να γαμάει? δεν έχει κάνα δωδεκάμηνο τουλάχιστον στην πλάτη του ο νιουφης?Όχι και μόλις ρε συ. Κοντεύει να κλείσει τρεις μήνες. Και μην ρωτήσεις που το ξέρω. Νονός θα είμαι, όπως του feragamo
Εγώ δυστυχώς ξεκίνησα να κρατάω τεφτέρια από τον Αύγουστο, ποια, από που, υπηρεσίες, εμφάνιση, τι κάνει, τι δεν κάνει, τι πλέον μπορεί να κάνει, ώρες, τιμές, κλπ. Από πριν δυστυχώς μόνο φωτογραφίες, βίντεο, σκόρπια γραπτά μηνύματα...Εγώ δεν θυμάμαι χθες τι έκανα, θα θυμάμαι το ρόστερ του Αυγούστου?
Πολύ πιθανόν μας δουλεύει όλους... αλλά απ' ότι βλέπω όλοι κρύβουμε έναν ντετέκτιβ μέσα μας, μας ιντρίγκαρε ο άλλος και πέσαμε στα σκατά να δούμε τι γίνεται
Εσύ γέροντα, δώσε μας τη σοφία σου και ξεδιάλυνε τούτο το μυστήριο.
Η μεγαλύτερη φίρμα που υπάρχει στο φόρουμ πραγματικά, για αυτό σε αγαπάμε τόσο.