Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Glamour Spa Ηλιουπόλεως 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
μηνυμα προσ ολουσ τουσ καβλιαρηδεσ αντρεσ.πηγα σημερα στο μασατζιδικο αυτο για πρωτη φορα.εδωσα 65 ευρω και με χυσανε αβερτα και μου την πεταξε την μπηχτη για την επομενη φορα.την χαλβαδιασα εγω την γκομενα....μαγκεσ γαμω τισ ξανθεσ τρυπεσ.τρελαθηκα στην καυλα.username τρυπασ ΤΟΝΙΑ. :cum:
μας τα' πες και νωριτερα χρυση μου.

[size=20pt]ΤΟ ΕΜΠΑΙΔΩΣΑΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ[/size]

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_3: :s&m_3: :ak: :ak: :knuppel: :knuppel: :uzi: :uzi: :hammer: :hammer: :bottom: :bottom: :piss: :piss: :thefinge: :thefinge: *P *P

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
μηνυμα προσ ολουσ τουσ καβλιαρηδεσ αντρεσ.πηγα σημερα στο μασατζιδικο αυτο για πρωτη φορα.εδωσα 65 ευρω και [glow=red,2,300]με χυσανε αβερτα[/glow] και μου την πεταξε την μπηχτη για την επομενη φορα.την χαλβαδιασα εγω την γκομενα....μαγκεσ γαμω τισ ξανθεσ τρυπεσ.τρελαθηκα στην καυλα.username τρυπασ ΤΟΝΙΑ. :cum:
:2funny: :2funny: :2funny:
Ειπες να κανεις νεο προφιλ για καλυτερα αλλα το 'κανες χειροτερα...
Δωσε μπριζολα στο λαο με 65 ευρω και ασε τα προφιλ,τις μπηχτες,τα χαλβαδιασματα και τις ξανθιες τρυπες...ο λαος απαιτει τη ξανθια σουβλιστη μπριζολα

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.955
Πόντοι
201
Επισκεψη στο μαγαζι πριν μερικες μερες..τιποτα δεν συνεβη απο τα παραπανω..
ομορφη κοπελα αλλα ουτε υποψια για φραπε!!!
μην ακουτε φουμαρα...
εκτος αν εχουνε αναδουλιες και το γυρισανε...
οσο για το double κοστιζει 200ε με αβεβαιο τελος!!!

Επισκέπτης
τελικα τι θα γινι ?θα πιτσιλισουμε σε αυτο το ελεοτριβιο ι μπα?σερβιζουν εστο μια φραπεδια?
αντε και θελο να χισοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο   :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
τελικα τι θα γινι ?θα πιτσιλισουμε σε αυτο το ελεοτριβιο ι μπα?σερβιζουν εστο μια φραπεδια?
αντε και θελο να χισοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

Πομπώδη χύστη μου γιατί δε χύνεις? περιμένεις και εσύ πότε θα πας Ηγουμενίτσα?

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επισκεψη στο μαγαζι πριν μερικες μερες..τιποτα δεν συνεβη απο τα παραπανω..
ομορφη κοπελα αλλα ουτε υποψια για φραπε!!!
μην ακουτε φουμαρα...
εκτος αν εχουνε αναδουλιες και το γυρισανε...
οσο για το double κοστιζει 200ε με αβεβαιο τελος!!!
έτσι είναι...αφού τα είπαμε....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
μηνυμα προσ ολουσ τουσ καβλιαρηδεσ αντρεσ.πηγα σημερα στο μασατζιδικο αυτο για πρωτη φορα.εδωσα 65 ευρω και με χυσανε αβερτα και μου την πεταξε την μπηχτη για την επομενη φορα.την χαλβαδιασα εγω την γκομενα....μαγκεσ γαμω τισ ξανθεσ τρυπεσ.τρελαθηκα στην καυλα.username τρυπασ ΤΟΝΙΑ. :cum:
username και enter????? ...καλά για την κατερίνα δεν μας λες και τίποτε......

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΦΑΟΥΛ,ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΜΟΥ Κ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΜΟΥ ΛΕΤΕ, :huh:ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΑΡΧΗ.ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΟΜΩΣ Κ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.
....ποιό χέρι ..το δικό σου;;;;;;;

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Προς Gramourάτους προμότορες:

Δυστυχώς με όσα κάνετε δείχνετε ότι δεν είσαστε ερασιτέχνες μόνο στο μασάζ αλλά και στην διαφήμιση.
Βρήκατε ένα διαμέρισμα, το βάψατε, το γεμίσατε κεράκια, έπιπλα από IKEA και προσφέρετε ειδυλλιακές απολαύσεις....

Ρε σεις είσαστε με τα καλά σας???

Έχετε μαζέψει εκεί εμφανίσιμες ελεεινίδες που το παίζουν παρθένες, και ζητάτε 200 ευρώ και μάλιστα προκαταβολικά???

Και με αβέβαιη κατάληξη, αφού μπορεί να μην κάνεις κλικ στη λαδοκόρη και να μην προκύψει τίποτα...

Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε??

Αν νομίζετε ότι ανοίγουμε ένα ημιμπουρδέλο και τρέχουν οι μαλακες να τα σκάσουν είσαστε (ελπίζω)γελασμένοι.

Θα μου πείτε και αλλού χρεώνουν από 100 ευρώ και πάνω και τα κοριτσάκια το παίζουν παρθένα, αλλά εκεί ο χώρος είναι τόσο καλός που ντρέπεσαι να μπεις (για Λυκαβηττού και Σκουφά μιλάω) ανακαινισμένοι, με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, θυρίδα, τηλεόραση κτλ κτλ και όχι για ένα διαμέρισμα της κακιάς ώρας με ένα μπάνιο για όλους τους πελάτες.

Ακόμη και σε τέτοιους χώρους όμως, έχουν τη στοιχειώδη λογική να μη σε τρέξουν περισσότερες από μια φορές αν δεν σε ξέρουν μέχρι να σου δώσουν φουλ πρόγραμμα γιατί αλλιώς θα το είχανε κλείσει και θα 'χαν βάλει στον  :kissass2: τους και χαμαμ και σπα και σάουνες.

Τα μεταξωτά βρακιά λοιπόν κοριτσάκια μου θέλουν και επιδέξιες πουτάνες για να μας τα κατεβάζουν, όχι μαλ@κισμέν@ ημιπούτανα που νομίζουν οτι μας κοροϊδεύουν κοκκινίζοντας όταν σηκώνεται κάτι κάτω από την πετσέτα και δεν ντρέπονται να ζητάνε τα χ ευρώ προκαταβολικά αφήνοντας αόριστες υποσχέσεις.

Φιλαράκο με τα 18 χρόνια εμπειριάς δεν τις συμβούλεψες τις φίλες σου να αλλάξουν τακτική, ή σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργούν??

Μάλλον είδαν ότι το μαγαζάκι παει ντουγρού για φούντο και δεν σκέφτηκαν να αλλάξουν συμπεριφορά αλλά προτίμησαν να φτιάξουν 2 λογαριασμούς για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Για να μας πουν τι, ότι τελικά οι παρθενοπιπίτσες που μάζεψαν εκει μέσα έγιναν πορνοστάρ που τα κάνουν όλα??

Αν δεν ξέρετε πως να γίνετε ανταγωνιστικοί, ξεστραβωθείτε, διαβάστε το forum, υπάρχουν δεκάες χιλιάδες post που εξηγουν τι θέλουμε. Εφαρμόστε τα. και αν και πάλι δεν μπορείτε ρωτήστε κάποιους από εδώ μέσα που έχουν πραγματικά εμπειρία να σας πουν τι να κάνετε για να περνάμε και εμείς καλά και εσεις καλύτερα.

Ας γίνει αυτό και τότε μπορεί να πατήσουμε να σας αφήσουμε τα λεφτά μας (και πάντα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, όχι προκαταβολικα). Μέχρι τότε άντε στο διάολο ζώα.

Προς τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους:
Συγγνώμη για τη γλώσσα τα νεύρα και τους χαρακτηρισμούς, αλλά πραγματικά από προσωπική εμπειρία ήταν η χειρότερη επίσκεψη που είχα κάνει ποτέ σε ίδρυμα. Δεν μπορώ λοιπόν και δεν αντέχω να υποτιμούν ξανά τη νοημοσύνη μου ακόμη και διαδικτυακά αλεξιπτωτιστές και αεριτζήδες εκμεταλλευόμενοι την κοινότητά μας.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Είχανε δεν είχανε του ανεβάσανε την πίεση του ανθρώπου οι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: οι προμότορες
*Σε καταλαβαίνω απόλυτα πουτανοκυνηγέ......

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Αν νομίζετε ότι ανοίγουμε ένα ημιμπουρδέλο και τρέχουν οι μαλακες να τα σκάσουν είσαστε (ελπίζω)γελασμένοι.

Θα μου πείτε και αλλού χρεώνουν από 100 ευρώ και πάνω και τα κοριτσάκια το παίζουν παρθένα, αλλά εκεί ο χώρος είναι τόσο καλός που ντρέπεσαι να μπεις (για Λυκαβηττού και Σκουφά μιλάω) ανακαινισμένοι, με μπάνιο σε κάθε δωμάτιο, θυρίδα, τηλεόραση κτλ κτλ και όχι για ένα διαμέρισμα της κακιάς ώρας με ένα μπάνιο για όλους τους πελάτες.

Μάλλον είδαν ότι το μαγαζάκι παει ντουγρού για φούντο και δεν σκέφτηκαν να αλλάξουν συμπεριφορά αλλά προτίμησαν να φτιάξουν 2 λογαριασμούς για να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια. Για να μας πουν τι, ότι τελικά οι παρθενοπιπίτσες που μάζεψαν εκει μέσα έγιναν πορνοστάρ που τα κάνουν όλα??

Ας γίνει αυτό και τότε μπορεί να πατήσουμε να σας αφήσουμε τα λεφτά μας (και πάντα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίας, όχι προκαταβολικα). Μέχρι τότε άντε στο διάολο ζώα.

Δεν εχω παει στο μαγαζι. Αλλα θα παω τωρα που το κωλοβαραω. Που πεφτει το 112? Ηλιουπολη?

Όποιοι εχουν πραγματικη εμπειρια - και εδω φαινεται απο μακρια- θα γνωριζουν οτι οπου υπαρχουν ωραιες Ελληνιδες νεαρες ΣΠΑΝΙΑ θα φας. και αυτο γαιτι ΔΕΝ ειναι Επαγγελματιες πουτανες. Πανε για αρπακτη χωριςε να δουλεψουν το αιδιο τους. Υπαρχουν ΠΟΛΛΕΣ τετοιες. Ειναι η ΧΕΙΡΩΤΕΡΗ περιπτωση. Να την αποφυγετε.

Tα Λυκαβηττου και Σκουφα που αναφερεις, ειναι Φιατακι που το παιζουν ΜΒ. Εχω γραψει αναλυση. Case study ειναι το Π. Ιωακειμ. Με συστασεις και ικανοποιητικα χρηματα πηδας ΠΡΩΤΟΚΛΑΣΑΤΗ Ελληνιδα. Αυτες ομως ειναι pro.

Προς ενημερωση. Σε spa στη Μυκονο. Εντος 5αριου Χοτελ. Πηγα 4 φορες. Ελληνιδα, μελαχρινη μουναρα η μασεζ. Κουβεντα, γελια, και τιποτα. Πετσετα τις 2 φορες. Την τριτη, χειρογλυκανο. Την τεταρτη, πρωινη προσκληση στο ενοικιαζομενο που εμενε στο ρεπο. Τιμη? 200€. Αξιζε καθε €.

Συμπερασμα. Στα μασατζιδικα γαμς ανετα απο 65-120€. Δεν υπάρχει κανενας λογος να πας στα 100-200 με αμφιβολο αποτελεσμα. ΕΚΤΟΣ αν εισαι αρρωστος ΠΑΙΚΤΗΣ και ΞΕΡΕΙΣ πως να παρεις το αιδιον. Και πως θα το πληρωσεις. Ψωρις μιξοκλαματα και διαμαρτηριες.

saramara

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
0
ενημερωση.πηγα στο ιδρυμα για να βγαλω συμπερασματα.η κοπελα η ξανθια οντως πολυ εμφανισημη αλλα φαινοτα απειρη και τρακαρισμενη.αφου μου ειπε κατι προγραμματα για γελια των 150 ευρω πχ να μου κανει μασαζ χωρις ρομπα πηρα το απλο του 50 ευρου για 25 λεπτα.ειχα πρηξει την κοπελα και απο το τηλ με μπηχτες και απο κντα οτι για να περασω θελω μασαζ σε ολο ολο το σωμα.το μασαζ ηταν ενα απλο ξυσιματακι με τα νυχια της σαν χαδι δε με χαλασεμαρεσει αυτη η αισθηση,χουφτωματακια καλονικα εγω σε κωλο κ ποδια στο τελος γυροσα και μου την επαιξε.ο φραπες πολυ μετριος εως απαραδεκτος,φαινοταν η απειρια της κ το κανε πολυ μηχανικα κ το κρατουσε λες και τον εχω απο ζαχαρη και θα λιωνε.αφου τελειωσα την ρωτησα για κατι παραπανω υπαρχει προγραμμα και μυ ειπε ο φραπες ειναι το μαξιμουμ που προσφερει τον εν λογω ιδρυμα.συμπερασμα???η κοπελα οντως τρομερα εμφανισημη 22 χρονων αν δεν υπαρξει αναβαθμιση ομως στο προγραμμα δε θα ξαναπηγαινα.gepap οτι θες απορια εξτρα στειλε πμ να σε ενημερωσω

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
ενημερωση.πηγα στο ιδρυμα για να βγαλω συμπερασματα.η κοπελα η ξανθια οντως πολυ εμφανισημη αλλα φαινοτα απειρη και τρακαρισμενη.αφου μου ειπε κατι προγραμματα για γελια των 150 ευρω πχ να μου κανει μασαζ χωρις ρομπα πηρα το απλο του 50 ευρου για 25 λεπτα.ειχα πρηξει την κοπελα και απο το τηλ με μπηχτες και απο κντα οτι για να περασω θελω μασαζ σε ολο ολο το σωμα.το μασαζ ηταν ενα απλο ξυσιματακι με τα νυχια της σαν χαδι δε με χαλασεμαρεσει αυτη η αισθηση,χουφτωματακια καλονικα εγω σε κωλο κ ποδια στο τελος γυροσα και μου την επαιξε.ο φραπες πολυ μετριος εως απαραδεκτος,φαινοταν η απειρια της κ το κανε πολυ μηχανικα κ το κρατουσε λες και τον εχω απο ζαχαρη και θα λιωνε.αφου τελειωσα την ρωτησα για κατι παραπανω υπαρχει προγραμμα και μυ ειπε ο φραπες ειναι το μαξιμουμ που προσφερει τον εν λογω ιδρυμα.συμπερασμα???η κοπελα οντως τρομερα εμφανισημη 22 χρονων αν δεν υπαρξει αναβαθμιση ομως στο προγραμμα δε θα ξαναπηγαινα.gepap οτι θες απορια εξτρα στειλε πμ να σε ενημερωσω
....άμα άρχισε το σερβίρισμα φραπέ...κάτι είναι και αυτό.......

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36

Δυστυχώς με όσα κάνετε δείχνετε ότι δεν είσαστε ερασιτέχνες μόνο στο μασάζ αλλά και στην διαφήμιση.
Βρήκατε ένα διαμέρισμα, το βάψατε, το γεμίσατε κεράκια, έπιπλα από IKEA και προσφέρετε ειδυλλιακές απολαύσεις....

Ρε σεις είσαστε με τα καλά σας???

Έχετε μαζέψει εκεί εμφανίσιμες ελεεινίδες που το παίζουν παρθένες, και ζητάτε 200 ευρώ και μάλιστα προκαταβολικά???

Και με αβέβαιη κατάληξη, αφού μπορεί να μην κάνεις κλικ στη λαδοκόρη και να μην προκύψει τίποτα...

Σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε??

Ακόμη και σε τέτοιους χώρους όμως, έχουν τη στοιχειώδη λογική να μη σε τρέξουν περισσότερες από μια φορές αν δεν σε ξέρουν μέχρι να σου δώσουν φουλ πρόγραμμα γιατί αλλιώς θα το είχανε κλείσει και θα 'χαν βάλει στον  :kissass2: τους και χαμαμ και σπα και σάουνες.

Τα μεταξωτά βρακιά λοιπόν κοριτσάκια μου θέλουν και επιδέξιες πουτάνες για να μας τα κατεβάζουν, όχι μαλ@κισμέν@ ημιπούτανα που νομίζουν οτι μας κοροϊδεύουν κοκκινίζοντας όταν σηκώνεται κάτι κάτω από την πετσέτα και δεν ντρέπονται να ζητάνε τα χ ευρώ προκαταβολικά αφήνοντας αόριστες υποσχέσεις.

Φιλαράκο με τα 18 χρόνια εμπειριάς δεν τις συμβούλεψες τις φίλες σου να αλλάξουν τακτική, ή σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργούν??

Αν δεν ξέρετε πως να γίνετε ανταγωνιστικοί, ξεστραβωθείτε, διαβάστε το forum, υπάρχουν δεκάες χιλιάδες post που εξηγουν τι θέλουμε. Εφαρμόστε τα. και αν και πάλι δεν μπορείτε ρωτήστε κάποιους από εδώ μέσα που έχουν πραγματικά εμπειρία να σας πουν τι να κάνετε για να περνάμε και εμείς καλά και εσεις καλύτερα.

Προς τους υπόλοιπους συνοδοιπόρους:
Συγγνώμη για τη γλώσσα τα νεύρα και τους χαρακτηρισμούς, αλλά πραγματικά από προσωπική εμπειρία ήταν η χειρότερη επίσκεψη που είχα κάνει ποτέ σε ίδρυμα. Δεν μπορώ λοιπόν και δεν αντέχω να υποτιμούν ξανά τη νοημοσύνη μου ακόμη και διαδικτυακά αλεξιπτωτιστές και αεριτζήδες εκμεταλλευόμενοι την κοινότητά μας.
:thumbsup:

placebo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
1.955
Πόντοι
201
Να καλεσει ολους εμας που δεν σερβιριστικαμε φραπε με την πρωτη επισκεψη