Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Glamour Spa Ηλιουπόλεως 112

• Μέλος που άνοιξε το νήμα asus09
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
asus09

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
664
Πόντοι
2.357
Το κάστρο έπεσε!!! Δεν μπορούσα να χωνέψω το κάζο που έπαθα και πήγα πάλι σήμερα, αποφασισμένος να πάρω κάτι, οτιδήποτε.... πάλι το μικρό πρόγραμμα των 50 ευρώ, και  ω ναι, η κορασίδα έκανε την κίνηση. Διστακτικα στην αρχή, αγγίζοντας μόνο την επίμαχη περιοχή αλλά προς το τέλος σέρβιρε φραπεδάκι.....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Αντε και "φιλέ μινιόν" την επόμενη !

Για μπρετζόλα , έχεις δρόμο απ ότι βλέπω !

Μ΄αρέσεις όμως γιατί δεν καταθέτεις τα όπλα ! Κίπ γκόϊν και φφφσσσσσσσσσττττ μπόϊνγκ !

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Διστακτικα στην αρχή, αγγίζοντας μόνο την επίμαχη περιοχή αλλά προς το τέλος σέρβιρε φραπεδάκι.....

Συγχαρητήρια για τη νίκη, αλλά να προσέχεις μην λερωθείς..... :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Αντε και "φιλέ μινιόν" την επόμενη !

Για μπρετζόλα , έχεις δρόμο απ ότι βλέπω !

Μ΄αρέσεις όμως γιατί δεν καταθέτεις τα όπλα ! Κίπ γκόϊν και φφφσσσσσσσσσττττ μπόϊνγκ !

Το κρεαs ητο....ελαφι,  αλλα το πληρωνει σε ισοποσεs μηνιαιεs δοσειs

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Ατοκες να υποθέσω ! ? :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Tί λες βρε παιδί μου!!!
  υπάρχουν ακόμα μαγαζιά που πουλάνε γουρούνι στο σακί με την προκαταβολή μπροστάντζα  :S :headbang: :uglystupid: :think: :s&m_3:
ΟΚ δώστε τους λοιπόν τα παρακάτω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pigoh1.jpg

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
Το κάστρο έπεσε!!! Δεν μπορούσα να χωνέψω το κάζο που έπαθα και πήγα πάλι σήμερα, αποφασισμένος να πάρω κάτι, οτιδήποτε.... πάλι το μικρό πρόγραμμα των 50 ευρώ, και   ω ναι, η κορασίδα έκανε την κίνηση. Διστακτικα στην αρχή, αγγίζοντας μόνο την επίμαχη περιοχή αλλά προς το τέλος σέρβιρε φραπεδάκι.....
Και το ονομα αυτης...?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Το κάστρο έπεσε!!! Δεν μπορούσα να χωνέψω το κάζο που έπαθα και πήγα πάλι σήμερα, αποφασισμένος να πάρω κάτι, οτιδήποτε.... πάλι το μικρό πρόγραμμα των 50 ευρώ, και   ω ναι, η κορασίδα έκανε την κίνηση. Διστακτικα στην αρχή, αγγίζοντας μόνο την επίμαχη περιοχή αλλά προς το τέλος σέρβιρε φραπεδάκι.....
50+50=100 τσαμπα......με ενα60 αρι σκυλογαμας αλλου.....αντε να μην αρχισω τα βρισιδια μεσημεριατικα με τις καργιολες..... :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 18:25
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 19:25

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ GLAMOUR SPA,Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΡΝΑΩ ΣΕ ΜΑΣΑΤΖΙΔΙΚΑ,(ΕΙΜΑΙ ΕΘΙΣΜΕΝΟΣ)ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ.Κ ΟΤΙ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΟ.ΠΗΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ Κ ΕΚΛΕΙΣΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΓΕΝΙΚΗ Η ΚΟΠΕΛΑ.ΜΟΛΙΣ ΕΦΤΑΣΑ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Κ ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ  :o :o ΑΓΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΞΑΝΘΙΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΝΙΑ(ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ),ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΤΙΑ,ΚΟΡΜΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΣΚΕΠΑΖΕ ΜΙΑ ΜΙΝΙ ΑΣΠΡΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΟΔΙΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΗΣ,Κ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ STRING ΤΗΣ.Η ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 21 Κ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΜΑΣΑΖ ΕΧΩ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ORIENTAL ΜΑΣΑΖ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ 2 ΧΟΡΟΥΣ,ΤΟ DOUBLE ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΣΑΖ ,ΤΟ ESSENSIAL ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΚΙΛΟΤΑΚΙ.ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ,ΤΟ DOUBLE,K META ΛΟΓΩ ΕΘΙΣΜΟΥ Κ ΤΟ ΕSSENSIAL.ΚΑΘΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΟΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΩΣ Κ 200 ΕΥΡΩ.ΑΠΟ ΕΚΕΙ Κ ΠΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΕ 50,65,80 ΕΥΡΩ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ,ΛΟΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ.ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ.ΠΡΟΤΙΝΩ ΤΟΝΙΑ ΔΑΓΚΩΤΟ.Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΟΛΥ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΚΕΡΑΚΙΑ,ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Κ ΑΛΛΑ, Κ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ Η ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕ ΤΕΛΕΙΟ ΒΑΘΜΟ.GLAMOUR ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΙΔΙΑ Κ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΤΕ.
φευγω φιλε μου για κει
ΜΕ ΕΠΕΙΣΕΣ!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Τι λε ρε λεβέντη, ...!!!!!

Τέτοια πράματα, στη πόρτα μας, Ε ?

Να σου πώ μιά γνώμη ?

Καλύτερα να βάζεις ένα σποτάκι, στις ώρες αιχμής, καθημερινά για κανά μήνα !!!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΠΟΤΑΚΙ

Παίρνεις το οριεντάλ
κι αρχίζεις το πετάλ
παίζεις με το πουλί σου
ακούς τη μουσική σου !

Μετά στο ντάμπολ στρίβεις
αρχίζεις να την τρίβεις
σου δίνει και πτυχίο
απο ελαιοτριβείο !

Το έσένσιαλ μεγαλείο
βλέπεις κιλότα θείο
για τρέχτε και διαλιέχτε
τιμαί για να τα παίχτε !  

:grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.845
Πόντοι
46.232
Φύλο:
Τόπος:
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 18:25
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 19:25
18 χρονια εμπειριας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!παλι καλα που ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ μοιραζεται μαζι μας αυτες τις εμπειριες......

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
αφηστε τον ανθρωπο να μαs ενημερωσει.    ωστε να μαθουμε  τι παιζει  και να γνωρισουμε κατι το διαφορετικο,  κατι το ομορφο και εξεζητημενο.    να ξεφυγουμε απο τα τετριμμενα .    την αλλη φορα καποιοs ρωτουσε και ενδιαφεροταν για οριενταλ .      αμεσωs του την πεφτετε.        εγω παντωs θα διαλεξω το double.  να κανω μασαζ θελω και να πληρωσω για αυτο.    καλε μου ανθρωπε,  ποσο παει το double?  κανενα 150 ? 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.845
Πόντοι
46.232
αφηστε τον ανθρωπο να μαs ενημερωσει.    ωστε να μαθουμε  τι παιζει  και να γνωρισουμε κατι το διαφορετικο,   κατι το ομορφο και εξεζητημενο.    να ξεφυγουμε απο τα τετριμμενα .    την αλλη φορα καποιοs ρωτουσε και ενδιαφεροταν για οριενταλ .       αμεσωs του την πεφτετε.        εγω παντωs θα διαλεξω το double.   να κανω μασαζ θελω και να πληρωσω για αυτο.    καλε μου ανθρωπε,   ποσο παει το double?   κανενα 150 ? 
ναι ναι κ γω ενα double cheese χωρις πικλες κ κετσαπ θελω  :2funny: :2funny:

S35

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
μηνυμα προσ ολουσ τουσ καβλιαρηδεσ αντρεσ.πηγα σημερα στο μασατζιδικο αυτο για πρωτη φορα.εδωσα 65 ευρω και με χυσανε αβερτα και μου την πεταξε την μπηχτη για την επομενη φορα.την χαλβαδιασα εγω την γκομενα....μαγκεσ γαμω τισ ξανθεσ τρυπεσ.τρελαθηκα στην καυλα.username τρυπασ ΤΟΝΙΑ. :cum:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom