Νέα

Γκόμενες-σύζυγοι που έχουν φαντασίωση να γίνουν πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα billsalonika1926
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Πριν κάποια χρόνια, τα είχα φτιάξει (25 ετών εγώ) με μια 40άρα, χωρισμένη, την οποία σε κάποια φάση της είπα ότι θα γουστάριζα να γινόταν η προσωπική μου πουτάνα κι εγώ ο νταβατζής της... Φυσικά αυτό το είχα πει ως φαντασίωση, η οποία μ εξιτάριζε ως σκέψη. Λέγε, λέγε, μετά από κάποιους μήνες μου ξεφούρνισε ότι επιθυμούσε να κάνουμε τη φαντασίωση πραγματικότητα.... Κόλλησα εγώ, αλλά λέω αφού θέλει;; γιατί όχι;;; Η τύπισσα γενικώς ήταν πολύ δυνατή στο κρεβάτι, στην παραλία, στα πάρκα, στις τουαλέτες, παντού... Πήγαμε σε κάποιο μπαρ, είδε δυο τύπους, τους πλησίασε και σε μισή ώρα ήταν έξω... μετά από καμιά ώρα γυρνάει και μου φέρνει 10.000 δραχμές και κράτησε για την πάρτη της άλλα τόσα... Το είπε και το έκανε... Όταν πήγαμε σπίτι για τα περαιτέρω, ήταν χυμένη.. είχε γαμηθεί ακάποτα, οπότε την παράτησα και δεν την ξαναείδα... Σας έχει τύχει τέτοια φάση;;;

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Εντάξει είσαι λίγο μακάκας. Έπρεπε να την πρωμοτάρεις λίγο καιρό να τα κονομησεις και μετά την πετάς!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.444
Πόντοι
3.556
Δηλαδή και σου έκανε τη φαντασίωση που δεν  ήθελε αυτή αλλά την επεισες, και στα ακούμπησε και μετά την παράτησες γιατί το έκανε, κάτι δεν κολλάει στο στόρι τύπε  :jerking:    

OP
OP
B

billsalonika1926

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2013
Κριτικές
14
Like
1.676
Πόντοι
491
Δηλαδή και σου έκανε τη φαντασίωση που δεν  ήθελε αυτή αλλά την επεισες, και στα ακούμπησε και μετά την παράτησες γιατί το έκανε, κάτι δεν κολλάει στο στόρι τύπε  :jerking:   

Είσαι τζιμάνι!!

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
252
Πόντοι
21
Εντάξει είσαι περισσότερο μακάκας...

Δηλαδή σου έκανε τα πάντα και παντού. Σου έφερνε και λεφτά. Και ο μακακας είμαι εγώ; Για κουνά το κεφάλι σου λίγο.  
Το ότι πήγε άκαποτη και σου ήρθε χυμένη εντάξει ήταν φάουλ και κάρτα. Αλλά κίτρινη όμως και πρώτη. Όχι αμέσως κόκκινη.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Επρεπε να την χαρακωσεις τυπε ,τι σοι νταβας ησουν?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
η κυριακη περναει κριση κριση εχω να πω.....
ολοι λενε της μαλακιες τους μες την εβδομαδα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πριν κάποια χρόνια, τα είχα φτιάξει (25 ετών εγώ) με μια 40άρα, χωρισμένη, την οποία σε κάποια φάση της είπα ότι θα γουστάριζα να γινόταν η προσωπική μου πουτάνα κι εγώ ο νταβατζής της... Φυσικά αυτό το είχα πει ως φαντασίωση, η οποία μ εξιτάριζε ως σκέψη. Λέγε, λέγε, μετά από κάποιους μήνες μου ξεφούρνισε ότι επιθυμούσε να κάνουμε τη φαντασίωση πραγματικότητα.... Κόλλησα εγώ, αλλά λέω αφού θέλει;; γιατί όχι;;; Η τύπισσα γενικώς ήταν πολύ δυνατή στο κρεβάτι, στην παραλία, στα πάρκα, στις τουαλέτες, παντού... Πήγαμε σε κάποιο μπαρ, είδε δυο τύπους, τους πλησίασε και σε μισή ώρα ήταν έξω... μετά από καμιά ώρα γυρνάει και μου φέρνει 10.000 δραχμές και κράτησε για την πάρτη της άλλα τόσα... Το είπε και το έκανε... Όταν πήγαμε σπίτι για τα περαιτέρω, ήταν χυμένη.. είχε γαμηθεί ακάποτα, οπότε την παράτησα και δεν την ξαναείδα... Σας έχει τύχει τέτοια φάση;;;
Η μια σου ζητάει ξύλο,η άλλη να γινεις ο νταβας της .
Εχεις καταστρέψει κόσμο!!!

memo

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
0
σκληρός νταβάς

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Η μια σου ζητάει ξύλο,η άλλη να γινεις ο νταβας της .
Εχεις καταστρέψει κόσμο!!!

Τον κολλησε συφιλη η Μαγια αφου τον κατουρησε στο στομα και τα καταπιε και τωρα ειναι στο τελικο σταδιο που θελει νοσηλεια και δεσιμο  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom