To τελευταίο που κοιτάω προσωπικά ειναι το ύψος. Τι να το κανω αν ειναι ψηλή ή κοντή, αλλά δεν με φτιάχνει ερωτικά ή δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε; Χαρακτήρας και προσωπικότητα ειναι το παν για εμένα, αυτά με τραβάνε περισσότερο.
Στο θέμα του νήματος. Ενα ύψος που μου αρέσει σε γυναίκα ειναι το 1,70. Οταν φοράνε και τα τακούνια τους ερχόμαστε στα ίδια, οπότε είμαστε μια χαρα. Φυσικά έχω συναντήσει και κάτι καυλάκια 1,60 άλλο πράγμα.. Μανούλα μου.. Τις σκέφτομαι και κοκκινίζω..
Με μια ψηλότερη κοπέλα (1,80 και πανω) δεν νομίζω οτι θα ταίριαζα. Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια για να ξέρω. Αμφιβάλλω και αν θα με βλέπανε εδώ κάτω βασικά..
Θα πρέπει είτε να κατέβουν στο υπόγειο ή να πάρω εγώ το ασανσέρ και να ανέβω δύο ορόφους..
Εκτός και αν σηκωθώ στις μύτες οπως έκανε και ο Σαρκοζί για να φαίνεται ψηλότερος ή αν πάρω παπούτσια με πάτους, αλλά πόσο να με ψηλώσουν και αυτά, 5 πόντους, δεν κάνουν και θαύματα.
Γενικά πάντως δεν πρέπει να μένουμε στο ύψος και δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι σε τίποτα , γιατί έτσι χάνουμε εμπειρίες που δεν ξέρουμε πως θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί..