JohnKal
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2005
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
Να πω την αλήθεια κι εμένα ο JohnKal μου έχει σπάσει τα νεύρα πάρα πολλές φορές αλλά εν τέλει το καλύτερο είναι να μην ασχολείσαι. Κάπως έτσι γαμιούνται και τα threads, γράφοντας και ξαναγράφοντας τα ίδια και τα ίδια σε ένα παιδί 18 χρονών που πιστεύει οτι έχει τις εμπειρίες του 50άρη. Anyway...
Πουτάνες Γκόμενες!!
Εσύ που δεν ασχολήθηκες καλύτερα έκανες πάντως.
Επίσης καλό θα είναι μην βγάζουμε ότι θέλουμε απο το μυαλό μας, ουδέποτε είπα πως είμαι ξερόλλας, ότι έχω εμπειρίες 50άρη κλπ!
Υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο δικαίωμα λόγου και στο να το παίζει ένα ανήλικο γνώστης των πάντων και να βρίζει επειδή είπαμε το αυτονόητο.
Λογικό είναι να σε βρίζω απο την στιγμή που μου κάνεις επίθεση ενώ θα μπορούσες να πείς ότι θές με ευγενικό τρόπο.
Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους απόλυτα ασχέτος με την ηλικία τους και είπα απόλυτα λογικό!
Το να λές ψέμματα για μένα για πράγματα που δεν έχω πεί όπως αυτό για τα callgirl ότι είπα πως δεν έχω πάρει ποτέ και να προκαλείς δείχνοντας άλλα μου post και να τα κρίνεις δεν νομίζω πως είναι και φυσιολογικό για την ηλικία σου.
Δεν καταλαβαίνω γιατί έχεις τέτοιο κόμπλεξ με τις ηλικίες πάντως..
Και εγώ με την σειρά μου θα μπορούσα να σε είχα πεί πορνόγερο , λιγούρι, ανώμαλο για τις φωτογραφίες που βγάζεις με το κινητό σου τα "πιπίνια", κατεστραμένο επειδή δεν έχεις κάνει οικογένεια ακόμα και άλλα πολλά.
Αντρες Vs Νιανιαρα
sponsored by Todok.
ΓΤΠ καβαλα ;)
Καποιοι φαινεται εχουν καβαλησει απιστευτα το καλαμι.
Απο σημερα η ηλικια παιζει ρολο και στο δικαιωμα λογου στο site, γαμω!
Για μένα λές να υποθέσω ότι έχω καβαλήσει το καλάμι ? ???
Απο πού έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα ?