Επισκέπτης
ενας θρησκος ανθρωπος περπαταει και ενω προσευχεται γυρναει το βλεμμα του στουν ουρανο και λεει!θεε μου σε παρακαλω ,ασε με να σου κανω μια ευχη!και τοτε μονομιας οι ουρανοι σκοτεινιαζουν ,συννεφα απλωνονται πανω του και η φωνη του θεου απο το υπερπεραν ακουγεται να λεει!!επειδη ανεκαθεν ησουν πιστος σε μενα θα σου δωσω την ευκαιρια να κανεις την ευχη σου!και ο τυπος λεει!θελω να μου φτιαξεις μια γεφυρα μεχρι την αντιπαρο ,ωστε να πηγαινω με το αμαξι μου οποτε θελησω!ο Κυριος του απανταει!το αιτημα σου ειναι καθαρα τεχνοκρατικο!φαντασου τις δαπανες !!τα χιλιαδες στηριγματα που χρειαζονατι,το τσιμεντο και το ατσαλι!!ειναι τοσο πεζο αυτο που ζητας!!κανε μια αλλη ευχη που θα με τιμουσε και θα με δοξαζε!ο αντρας σκεφτεται αρκετη ωρα και τελικα λεει!Θεε μου,ευχομαι να μπορουσα να καταλαβω τις γυναικες!θελω να ξερω τι νοιωθουν μεσα τους,τι εχουν στο μυαλο τους οταν δεν μιλουν,γιατι κλαινε,τι εννοουν οταν λενε οχι και πως μπορω να κανω μια γυναικα αληθινα ευτυχισμενη!μετα απο λιγα λεπτα σκεψης ο Θεος του λεει!θελεις δυο λωριδες η τεσσερις σε εκεινη τη γεφυρα!!!