Νέα

Γκομενες EMO και CYBER GOTHIC.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα orgasmo nero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 93
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τα emo είναι βλαμμένα. Καλά και τα υπόλοιπα σκατά είναι, αλλά τα σάιμπερ μ'αρέσουν. Όχι απαραίτητα αυτά που ποστάρατε.

eumenides

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν καταλαβαίνω τι ενδιαφέρον βρίσκουν μερικοί στα μακάβρια πράγματα, φέρετρα, νεκροκεφαλές, κηδείες και τα έχουν κάνει μόδα και τρόπο ζωής. Εμένα μου θυμίζουν το γέρο μου "είσαι νεκρός, έχω δει το θάνατο σου, ο χάρος φτερουγίζει από πάνω σου, τον βλέπω, σύντομα θα σε νεκροφιλήσω". Από δέκα χρονών βαρέθηκα να ακούω emo μαλακίες.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
liz-vicious-05.jpg

Αυτο ειναι gothic!!  :grin: :grin:
Η γκομενα εδω προσπαθει να ξερασει και βαζει δαχτυλο στο στομα; Κυριως ομως εμας πρεπει να μας φτιαξει η φωτο;

Rygg

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι θα εκανα σχεση με τετοια κοπελα, αν και μια που ειχα γνωρισει στην αθηνα πριν λιγα χρονακια τελικα ηταν και γαμω τα ατομα, ατομαρα μεγαλη λεμε , και φοβερη γυναικα στο κρεβατι. Φουλ καθαρη και ολα στην πεννα...

Οποτε , ποτε μη λες ποτε...

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
δεν νομιζω οτι θα εκανα σχεση με τετοια κοπελα, αν και μια που ειχα γνωρισει στην αθηνα πριν λιγα χρονακια τελικα ηταν και γαμω τα ατομα, ατομαρα μεγαλη λεμε , και φοβερη γυναικα στο κρεβατι. Φουλ καθαρη και ολα στην πεννα...

:rockon: :rockon: :rockon: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Nα ειναι καλα το SECOND SKIN!!! :smitten:                                                                           

Επισκέπτης
Aν ενοεις αφτο το πυρφορο μαγαζο που βρισκεται στο γκαζι, το μονο που εχω δει εκει μεσα ειναι κατι κωλο πυρφορους με ακριβα ηλουστρασιον ρουχα, χρησοπληρωμενα να το παιζουνε ακραιοι με κατι γκομενες απο τα βου-που οι αναλογια εντο μετα ξυ 1 γυναικα και 10 αντρες αλλο ενα πυρφορομαγαζο που απαγορευται να παει κανεις. :headbang: :headbang:

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Eχει φυγει απο το Γκαζι, και εχει παει στο Μοναστηρακι.Εχει περισσοτερες γκομενες απο οτι στο Γκαζι.Μια φορα το μηνα κανει Fetish Ball party, με γκομενες που γουσταρουν τα μαστιγια.  :s&m_1:  :s&m_2:

Επισκέπτης
ναι φυσικα δεν ξερω ξερω τι τυπος εισαι πως ντυνεσε και ολα αυτα απλα σε τετοια πυρφορο μεροι με "δηθεν ακραιους" που παιζει να ειναι και ποιο ενοχικοι απο τους κυριλε δεν γαμας συνηθως..

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:thefinge: :rockon: INDUSTRIAL, CYBER GOTHIC  :rockon: :thefinge:                                

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ωραια μουνακι οι γκοθικ

OP
OP
orgasmo nero

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
ωραια μουνακι οι γκοθικ
Tα EMO και τα CYBER GOTHIC μουνακια ειναι τα καλυτερα.Παραθετω Βιντεο με 18χρονα πιπινια που κανουν ζωντανο στριπτιζ!   :rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                    

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom