You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενάρες στη Βουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAMOYTA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ρε τυπε φωτο θελουμε.οχι τις μαλακιες που λεει με την γυναικα του το μεσημερι οταν τρωνε.μ. Δημοσίευσης : 05/06/2009 13:52
ΑΘΗΝΑΙΩΝ , 5/6/2009
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ , Εκπρόσωπος Τύπου, Συνέντευξη, Υποψήφιος Ευρωβουλευτής
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ»
ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΣΤΑΥΡΟ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πώς δέχθηκε η οικογένεια την ανακοίνωση ότι πηγαίνετε στην Ευρωβουλή;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Τα παιδιά κυρίως διαμαρτυρήθηκαν. «Πόσο θα λείπεις;»... Και αναγκάστηκα να δώσω εξηγήσεις!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η σύζυγος;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Έμεινε άφωνη! Έχει όμως συνηθίσει να ανατρέπεται η ζωή μας. Είναι Ολλανδέζα, γνωριστήκαμε στο Λονδίνο, μετακομίσαμε στο Παρίσι, μετά ήρθαμε στην Ελλάδα...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για Βρυξέλλες;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Η γυναίκα μου ξεκαθάρισε ότι αυτό το σενάριο «δεν παίζει»... «Εσύ θα πηγαινοέρχεσαι» μου είπε και μάλλον έχει δίκιο. Δεν είναι εύκολο να ξεσπιτωθούν όλοι!
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Η γυναίκα σας γράφει ταξιδιωτικά βιβλία;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Δουλεύαμε μαζί στον ΟΟΣΑ, στο Παρίσι, αλλά εγκατέλειψε τα οικονομικά, έμαθε την Ελλάδα καλύτερα από μένα και τώρα γράφει βιβλία. Έχει βρει τα ωραιότερα μικρά ξενοδοχεία και ξενώνες.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Πόσες γλώσσες μιλάτε;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Στο σπίτι; Τρεις-τέσσερις γλώσσες. Εγώ με τα παιδιά μιλάω ελληνικά, τα παιδιά με τη μητέρα τους μιλάνε ολλανδικά και όταν είμαστε όλοι μαζί μιλάμε αγγλικά.
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Εσείς ξέρετε ολλανδικά;
Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: Όχι. Και είναι ένας σταυρός που κουβαλάω κάθε μέρα...
stekas72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.443
- Πόντοι
- 566
1. Ελινα Χατζή (ΝΔ) ποια είναι ???
2. Μπορείς να προσθέσεις την Αννα Φόνσου ???
Καιλή - Ράπτη
2. Μπορείς να προσθέσεις την Αννα Φόνσου ???
επισης ενα καλο λεσβιακο θα ηταν με παπακωστα-καφανταρη για τους ανωμαλιαριδες του σαιτ.
Καιλή - Ράπτη
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Με τη Ντορα και να μας περνει ματι ο Μητσοτακης..
Επισκέπτης
ρε φιλε μη το γαμησουμε τωρα θρεντ,γιατι θα πλακωσουν και τιποτα παπαριγες και δαμανακιδες,και βασουλα και θα γινουμε το 3 καπη.
ΟΚ πάρε την γειτόνισά μου
ΟΚ πάρε την γειτόνισά μου
http://[URL unfurl="true"]www.kfarmaki.gr/katerina.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ποια ειναι η γειτονισα ρε φιλε.τις αρεσει η πουτσα? για δωσε και ενα βιογραφικο.
γιατι ρε ντεκερ? στεναχωρεθηκες που ειπα πουτανακι την ραπτη?δεν αντεξατε,το γαμησατε το θεματακι....
ενταξει ρε φιλε πουταναρα ειναι τοτε.
μονο μην το πεις στο μαρακακη και μου κανει καμια μηνυση.
οχι γι αυτο ρε,για τις τελειωμενες φωτο....λες να μην μπορω να κοιμηθω επειδη την ειπες πουτανακι?γιατι ρε ντεκερ? στεναχωρεθηκες που ειπα πουτανακι την ραπτη?
ενταξει ρε φιλε πουταναρα ειναι τοτε.
μονο μην το πεις στο μαρακακη και μου κανει καμια μηνυση.
Επισκέπτης
ποια ειναι η γειτονισα ρε φιλε.τις αρεσει η πουτσα? για δωσε και ενα βιογραφικο.
Κατερίνα Φαρμάκη
Υποψήφια Ν.Κορινθίας (Πασοκ)
Γεννήθηκα στον Πύργο Κορινθίας από αγρότες γονείς. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Φαρμάκη π. Δ/ντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων. Έχουμε δύο γιούς τον Νίκο και τον Αλέξανδρο.
Σπουδές: Δημοτικό σχολείο στον Πύργο Κορινθίας και εξατάξιο Γυμνάσιο στο Δερβένι. Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού, από το Πολυτεχνείο Πατρών με βαθμό άριστα, λαμβάνοντας κατ' επανάληψη υποτροφία. Πτυχίο ΜΕΚ 2η τάξη οικοδομικών. Πτυχίο ΜΕΚ 1η τάξη οδοποιίας, λιμενικών, υδραυλικών.
Επαγγελματική δράση: Μέλος Τ.Ε.Ε. Διατηρώ στην Κόρινθο τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Έχω μελετήσει και κατασκευάσει πλήθος τεχνικών έργων στην Κορινθία και στους διπλανούς νομούς. Είμαι ορισμένη πραγματογνώμων του Τ.Ε.Ε. και μηχανικός εκτιμητής ακινήτων. Κομματική δράση: Eίμαι εκλεγμένο μέλος της περιφερειακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου. Τοπική Αυτοδιοίκηση:
Το 2002 εκλέχθηκα Νομαρχιακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαβενετίου. Το 2006 εκλέχθηκα 1η σε σταυρούς προτίμησης Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαϊωάννου.
Αρθρογραφώ συνεχώς στον τοπικό τύπο για τα προβλήματα της Κορινθίας και για πολιτικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια της αιρετής μου θητείας έχω αναπτύξει ποικίλες πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες.
που να ξερω ρε φιλε? μπορει να εισαι ψηφοφορος τις.οπως ψηφισες το χριστινακι να ψηφισεις και ραπτη.οχι γι αυτο ρε,για τις τελειωμενες φωτο....λες να μην μπορω να κοιμηθω επειδη την ειπες πουτανακι?
εμεις ρε φιλε το αλλο βιογραφικο θελουμε.Κατερίνα Φαρμάκη
Υποψήφια Ν.Κορινθίας (Πασοκ)
Γεννήθηκα στον Πύργο Κορινθίας από αγρότες γονείς. Είμαι παντρεμένη με τον Γιώργο Φαρμάκη π. Δ/ντικό στέλεχος της Εθνικής Τράπεζας, Αντιδήμαρχο του Δήμου Κορινθίων. Έχουμε δύο γιούς τον Νίκο και τον Αλέξανδρο.
Σπουδές: Δημοτικό σχολείο στον Πύργο Κορινθίας και εξατάξιο Γυμνάσιο στο Δερβένι. Δίπλωμα Πολιτικού Μηχανικού, από το Πολυτεχνείο Πατρών με βαθμό άριστα, λαμβάνοντας κατ' επανάληψη υποτροφία. Πτυχίο ΜΕΚ 2η τάξη οικοδομικών. Πτυχίο ΜΕΚ 1η τάξη οδοποιίας, λιμενικών, υδραυλικών.
Επαγγελματική δράση: Μέλος Τ.Ε.Ε. Διατηρώ στην Κόρινθο τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών ιδιωτικών και δημοσίων έργων και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Έχω μελετήσει και κατασκευάσει πλήθος τεχνικών έργων στην Κορινθία και στους διπλανούς νομούς. Είμαι ορισμένη πραγματογνώμων του Τ.Ε.Ε. και μηχανικός εκτιμητής ακινήτων. Κομματική δράση: Eίμαι εκλεγμένο μέλος της περιφερειακής επιτροπής ΠΑΣΟΚ Πελοποννήσου. Τοπική Αυτοδιοίκηση:
Το 2002 εκλέχθηκα Νομαρχιακή Σύμβουλος με το συνδυασμό του Χρήστου Παπαβενετίου. Το 2006 εκλέχθηκα 1η σε σταυρούς προτίμησης Νομαρχιακή Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Παπαϊωάννου.
Αρθρογραφώ συνεχώς στον τοπικό τύπο για τα προβλήματα της Κορινθίας και για πολιτικά θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος. Κατά τη διάρκεια της αιρετής μου θητείας έχω αναπτύξει ποικίλες πολιτικές και κοινωνικές δραστηριότητες.
αυτο την να το κανουμε? για δουλεια θα την παρουμε?
κ ψηφοφορος της να ημουν τι θα με ενοιαζε αν ειναι πουτανακι κ της το ελεγες?γκομενα μου ειναι?που να ξερω ρε φιλε? μπορει να εισαι ψηφοφορος τις.οπως ψηφισες το χριστινακι να ψηφισεις και ραπτη.
αλλα επειδη την ξερω,δεν ειναι,ειναι καλη κοπελα,χωρις πλακα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28