ντεκερ σε ολες τι ψηφοφοριες μεσα εισαι ρε φιλε.εχεις ατομο συνεχεια δικο σου.πηρε τα πανω της η δικια μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκομενάρες στη Βουλή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα MAMOYTA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 169K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
σοβαρη πουτανα ξεχασε.μιλαμε πιο λυγουρα γκομενα απο αυτη δεν υπαρχει ουτε στην ουκρανια-μολδαβια-βουλγαρια-ρωσια.για μεγαλο λυγουρι μιλαμε.Ωραία τα μοιράσατε...εμένα μου αφήσατε το Μαρινάκι!
Επισκέπτης
μεγαλε θα δεν θα ειδες πολυ λαμπιρη τωρα τελευταια μαλλον.
Καλά Λαμπίρη δεν είδα σίγουρα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ανν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι σίγουρα λίγων ημερών.
Όλο το καλοκαίρι τους έβλεπα (μέχρι πριν 10 μέρες) και αυτό που έβλεπα σίγουρα δεν προδίκαζε τίποτα τέτοιο.
ειμαι παραγοντας ρε φιλε....αφου το ξερειςντεκερ σε ολες τι ψηφοφοριες μεσα εισαι ρε φιλε.εχεις ατομο συνεχεια δικο σου.
1. Ελινα Χατζή (ΝΔ) ποια είναι ???
2. Μπορείς να προσθέσεις την Αννα Φόνσου ???
Καιλή - Ράπτη
εχω βαλει φωτο της ελινας χατζη
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
και η τραμπαλα τυπεαν κανεις και μια ψιλοπεριγραφει θα ειμαστε πολυ καλα.τις αρεσει ο χαλβας ο πολυ?
ρε φιλε ξερεις καμια παντρεμενη που να γαμιετε και να μην ειναι καλα με τον αντρα τις.οταν το μαθαινει ο αλλος αρχιζουν τα οργανα.Καλά Λαμπίρη δεν είδα σίγουρα.
Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί ανν συμβαίνει κάτι τέτοιο είναι σίγουρα λίγων ημερών.
Όλο το καλοκαίρι τους έβλεπα (μέχρι πριν 10 μέρες) και αυτό που έβλεπα σίγουρα δεν προδίκαζε τίποτα τέτοιο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ε με τετοια μυτηπρεπει να ειναι και ποντια τυπε
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Ενώ οι άλλες είναι κυρίες!σοβαρη πουτανα ξεχασε.μιλαμε πιο λυγουρα γκομενα απο αυτη δεν υπαρχει ουτε στην ουκρανια-μολδαβια-βουλγαρια-ρωσια.για μεγαλο λυγουρι μιλαμε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ρε φιλε ξερεις καμια παντρεμενη που να γαμιετε και να μην ειναι καλα με τον αντρα τις.οταν το μαθαινει ο αλλος αρχιζουν τα οργανα.
την συγκεκριμενη την ξερω φιλε προτου ακομαγινει σταρ ελλας.σερραια ειναι και ασε τις μαλακιες που λεει για θεσσαλονικες και κατερινη.σου μιλαω απο τα μεγαλυτερα λιγουρια ανατολικης ευρωπης και μεσογειου.Ενώ οι άλλες είναι κυρίες!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν θα την παντρευτούμε!την συγκεκριμενη την ξερω φιλε προτου ακομαγινει σταρ ελλας.σερραια ειναι και ασε τις μαλακιες που λεει για θεσσαλονικες και κατερινη.σου μιλαω απο τα μεγαλυτερα λιγουρια ανατολικης ευρωπης και μεσογειου.
streetwalker
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 201
- Πόντοι
- 66
σοβαρη πουτανα ξεχασε.μιλαμε πιο λυγουρα γκομενα απο αυτη δεν υπαρχει ουτε στην ουκρανια-μολδαβια-βουλγαρια-ρωσια.για μεγαλο λυγουρι μιλαμε.
Όταν λες λιγούρι τι εννοείς;
Τρώει πολύ; LOL...
την συγκεκριμενη την ξερω φιλε προτου ακομαγινει σταρ ελλας.σερραια ειναι και ασε τις μαλακιες που λεει για θεσσαλονικες και κατερινη.σου μιλαω απο τα μεγαλυτερα λιγουρια ανατολικης ευρωπης και μεσογειου.
πολλα λογια αλλα φωτογραφιες της ελινας χατζη τιποτα.
ολο λογια και κουτσομπολια απο τον καθενα..
φωτογραφιες της ελινας χατζη!!!!!!!!!!!!! ;)
πολλα λογια αλλα φωτογραφιες της ελινας χατζη τιποτα.
ολο λογια και κουτσομπολια απο τον καθενα..
φωτογραφιες της ελινας χατζη!!!!!!!!!!!!! ;)
εχω βαλει μια φωτογραφια της ελινας χατζη στην πρωτη σελιδα
ναι.γαμιοτανε για μια μπριζολα.τις αρεσανε πολυ οι μπριζολες.Όταν λες λιγούρι τι εννοείς;
Τρώει πολύ; LOL...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Συμφωνώ αλλά ξέχασες μία για να συμπληρώσουμε πεντάδα Ελενάρα Μενεγάκηπαντως αν ημουν εγω αρχηγος κομματος θα κατεβαζα στο επικρατειας τις εξης.
σασα μπαστα
τζουλια αλεξανδρατου
στελλα μπεζαντακου
βερα λαμπρου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις