Νέα

Γκομενάκια για GFE μια στο τόσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JustAGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι, έχεις δίκιο, ήθελα κάποιον να δουλέψω στις 2 το βράδυ, γιατί ΕΓΩ ξεκίνησα το ηθικό κομμάτι του διαλόγου.

Δεν πειράζει όμως, το μάθημά μου το έμαθα. Είμαι κάγκουρας που θέλω να έχω μια γκόμενα εκτός από τη γυναίκα μου.

Και επειδή αυτό είναι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο περισσότερος κόσμος με το να έχει 4-5 πουτάνες να ξελαμπικάρει είναι αυτόματα και κατακριτέο.

Αλλά επειδή είναι μια άσχημη σκέψη αυτό, μέχρι αύριο θα την έχετε ξεχάσει.

Καληνύχτα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ρίξε καμια τσαπου και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες-εχεις να ξενογαμησεις χρονια και με μια καλη βιζιτουλα θα ξελαμπικαρεις,αν εισαι φραγκατος μαγκας θα γαμας το πουτανακι και τις φιλες τζαμπα.σε σώζω απο χοντρα έξοδα με αυτη την προταση man

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Τόσο ανεπιτήδευτα γυναικείο γράψιμο μόνο φοιτήτρια μπορεί να έχει. Τουλάχιστον σπουδάζεις τίποτα σε θετική επιστήμη; Μπορώ να σε βοηθήσω :2funny:. Αλλά θέλω 100- 200? τη... βοήθεια

Επισκέπτης
Τόσο ανεπιτήδευτα γυναικείο γράψιμο μόνο φοιτήτρια μπορεί να έχει. Τουλάχιστον σπουδάζεις τίποτα σε θετική επιστήμη; Μπορώ να σε βοηθήσω :2funny:. Αλλά θέλω 100- 200? τη... βοήθεια

Εχασες τα 100-200?.......αποσυνδεθηκε.....:):):):):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny:
Φτου. Και είχα όλες τις καλές προθέσεις. Ψυχικό θα έκανα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως έχω συναντήσει τέτοιους ανθρώπους με τους ίδιους "προβληματισμούς", που ουσιαστικά ήταν άνθρωποι που κοίταζαν γενικά στη ζωή τους το συμφέρον τους και έριχναν όλους τους άλλους, είτε τη γυναίκα τους είτε τους φίλους τους είτε τους συνεργάτες τους.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
γιαυτο λέω ότι κατοι τετοιοι δινουν τη δυνατοτητα στις κυρίες να εχουν και επιχειρηματα...

εγω κανω διαλογισμο παντως... για να μην απαντησω...
:2funny:

( κ κατι τετοιοι κανουν τις γυναικες οπως τις κανουν... πφφφ κ γκρρρ )

edit:

Pathfinder,

Ενδιαφέρουσα επιλογή ψευδωνύμου. Φαντάζομαι πως δεν αναφέρεται στην εύρεση του σωστού ή ηθικού μονοπατιού.

Γιατί πάντα αυτό που κάνουμε εμείς δικαιολογείται, αλλά αυτό που κάνουν οι άλλοι το βλέπουμε κρύα και απρόσωπα;

Γιατί δηλαδή κάποιος που γαμάει σε μπουρδέλα δε σκέφτεται πως κάποια (όχι όλες, ούτε καν οι περισσότερες, αλλά κάποια) από εκεί μέσα έχει φάει ξύλο σε κάποια φάση για να είναι εκεί;
..... μπλα μπλα μπλα

α οκ.. γκομενα εισαι μαλλον :2funny: απ αυτες τις ηθικες τις τιμιες που θελουν ν αλλαξουν τα ανδρικα μυαλα :P
δεν αλλαζουν μη χανεις το χρονο σου  :cheesy: :crazy:

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
because you cannot teach an old dog new tricks!!!

countVronsky

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
3
Πόντοι
6
... και οκ... Ισως ειναι γκομενα ο justsguy αλλα 4-5 Gucci με 2000 Ε?
που τα βρισκει αυτος-η? στην Λαικη? Ρε μπας και δεν ειναι ουτε γκομενα? μηπως ειναι ιδεα?

Επισκέπτης
Χμμμ....Aυτός που πέθανε  με την  κόκα πάνω στο γλυφ... 
ποιός ήταν - ο αδελφός ?

Επισκέπτης
sorry λάθος θρεντ  -
ήταν  για το  ----Εγώ η 35 άρα η ώριμη....
αλλά και  για εδώ  ενδιαφέρον είναι    ..GFE  .. πολύ GFE

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom