Νέα

Γκομενάκια για GFE μια στο τόσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JustAGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
....γαμησι (μετ εγγυησεως :boobies:).

Αυτο ειναι πραγματι ειναι οτι πιο αποκρουστικο. Να ξερεις οτι θα γαμισεις αλλα πριν να την περιφερεις απο 'δω κι απο κει σαν λαφυρο.    

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Να σας το θέσω διαφορετικά και να εξερευνήσουμε δύο ακόμα πιθανότητες μήπως βρούμε άκρη Μεγαλοπαρασκευιάτικα (το ότι θα πάω στην Κόλαση δε μου το λέτε για νέο, έτσι;)

Πιθανότητα 1: ʼντε να διπλάσιάσουμε το διαθέσιμο ποσό, να της σκάμε της γκόμενας 1.500 με 2.000 το μήνα. Μέχρι και 5 Gucci φορέματα το μήνα αγοράζει με τόσα, μη χέσω.

Πιθανότητα 2: Δε με χαλάει καθόλου (ή σχεδόν καθόλου) αν τη γκόμενα τελικά δε τη γαμήσω και απλά βγούμε έξω και είναι γατούλα και απλά με κάνει να γουστάρω. (Ο φίλος με το βιβλίο με τις διαστροφές θα κάνει πάρτυ με αυτό τώρα, έτσι;)

Επισκέπτης
Αυτο ειναι πραγματι ειναι οτι πιο αποκρουστικο. Να ξερεις οτι θα γαμισεις αλλα πριν να την περιφερεις απο 'δω κι απο κει σαν λαφυρο.    

γιαυτο λέω ότι κατοι τετοιοι δινουν τη δυνατοτητα στις κυρίες να εχουν και επιχειρηματα...

Επισκέπτης
μας τα γυρνας τωρα....θα χρειαστούμε και αλλες ειδικότητες...ιατρικες... :2funny:

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης μια σημείωση πως ένας πελάτης στο γραφείο όπου εργάζομαι είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος σκάει 8.000 το μήνα σε μια γκόμενα και την έχει απίκο όποτε θέλει. Η γκόμενα είναι ψιλογνωστή, έχει περάσει και από τηλεόραση ένα φεγγάρι κι έτσι.

ʼρα δε μπορεί τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά!

Επισκέπτης
μαλλον η γκομενα τον εχει οποτε θελει.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Τώρα είμαστε μια παρέα αργόσχολοι πουτανιάρηδες που ασχολούμαστε με την παπαριά που ήρθε στο κεφάλι του συναγωνιστή Μεγαλοπαρασκευιάτικα!!!!

Μέσα!!! Τα ξύνουμε που τα ξύνουμε έτσι κι αλλιώς να έχουμε και πλάκα!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Η λύση είναι μία:
Θα βρεις μια πιτσιρίκα, θα της χώνεις αυτά τα λεφτα σε δωράκια, και θα της ρίχνεις κανα μανίκι όποτε έχεις όρεξη.

:knockinb:

Επισκέπτης
Να σας το θέσω διαφορετικά και να εξερευνήσουμε δύο ακόμα πιθανότητες μήπως βρούμε άκρη Μεγαλοπαρασκευιάτικα (το ότι θα πάω στην Κόλαση δε μου το λέτε για νέο, έτσι;)

Πιθανότητα 1: ʼντε να διπλάσιάσουμε το διαθέσιμο ποσό, να της σκάμε της γκόμενας 1.500 με 2.000 το μήνα. Μέχρι και 5 Gucci φορέματα το μήνα αγοράζει με τόσα, μη χέσω.

Πιθανότητα 2: Δε με χαλάει καθόλου (ή σχεδόν καθόλου) αν τη γκόμενα τελικά δε τη γαμήσω και απλά βγούμε έξω και είναι γατούλα και απλά με κάνει να γουστάρω. (Ο φίλος με το βιβλίο με τις διαστροφές θα κάνει πάρτυ με αυτό τώρα, έτσι;)

ΕΝΣΤΑΣΗ......

1.υπαρχει Gucci κ με 6.000?+ .....οποτε μπορει να μην αγοραζεις ουτε ενα....:):):):):):)

2.τοσο μεγαλη ελλειψη φαντασιας εχεις ???? Δν μπορεις να βολευεσαι μονος σου εκεινη τη μερα....που εχετε ''κενη'' εσυ κ η γυναικα σου..??? (το κενη παει...επειδη ειπες οτι μπορεις να εισαι μια μερα ολοκληρη μακρια απ'την παντοφλα της γυναικας.....αρα κ εκεινη μπορει να ειναι μακρια απ'το πουλι σου.....:):):):):)...........)...

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

"γατουλα" is the magic word...Τωρα σε καταλαβα... Φιλε αυτο που ψαχνεις βρισκεται out there σε αφθονια. Ειναι οτι ΔΕΝ ψαχνουν οι περισσοτεροι στο φορουμ αυτο.

Επισκέπτης
Επίσης μια σημείωση πως ένας πελάτης στο γραφείο όπου εργάζομαι είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος σκάει 8.000 το μήνα σε μια γκόμενα και την έχει απίκο όποτε θέλει. Η γκόμενα είναι ψιλογνωστή, έχει περάσει και από τηλεόραση ένα φεγγάρι κι έτσι.

ΤΡΑΓΙΚΩΤΑΤΑ ειναι. 8.000?/Μ ειναι 12.000 μικτα. 160.000 Ετησίως. Τόσα παιρνει ο MD πολυεθνικης. Με 5 πτυχια και 1000 ευθυνες. ΠΟΛΥ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
"γατουλα" is the magic word...Τωρα σε καταλαβα... Φιλε αυτο που ψαχνεις βρισκεται out there σε αφθονια. Ειναι οτι ΔΕΝ ψαχνουν οι περισσοτεροι στο φορουμ αυτο.

Είναι αυτό που προσπαθούν να ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ...

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ο MD πολυεθνικής παίρνει παραπάνω, ειδικά αν βάλεις τις μίζες του για τις επιλογές που κάνει, αλλά ρε συ Raven, εκείνος γαμεί πρώην μοντελάκι.

Εγώ θέλω ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μας κάνει για το σκοπό μας, δεν μας κοστίζει 8.000 το μήνα και δε δίνει τόσο στόχο στο ρουφιάνο της γειτονιάς.

Ρε μάγκες, τόση εμπειρία έχετε στο πού να γαμήσεις, δε μπορούμε να βρούμε μια γκόμενα ψιλο-amateur;

Και γιατί προσπαθείτε να αποφύγετε μια γατούλα; Εντάξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (είναι νηστίσιμη;) αλλά γιατί;

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Αρα, είναι μια χαρά!!!Έκλασε η νύφη, σχόλασε ο γάμος, και το ερώτημα ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ!!! ;)

Επισκέπτης
Νομίζω ο MD πολυεθνικής παίρνει παραπάνω, ειδικά αν βάλεις τις μίζες του για τις επιλογές που κάνει, αλλά ρε συ Raven, εκείνος γαμεί πρώην μοντελάκι.

Εγώ θέλω ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μας κάνει για το σκοπό μας, δεν μας κοστίζει 8.000 το μήνα και δε δίνει τόσο στόχο στο ρουφιάνο της γειτονιάς.

Ρε μάγκες, τόση εμπειρία έχετε στο πού να γαμήσεις, δε μπορούμε να βρούμε μια γκόμενα ψιλο-amateur;

Και γιατί προσπαθείτε να αποφύγετε μια γατούλα; Εντάξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (είναι νηστίσιμη;) αλλά γιατί;

ρε συ, μπες σε 3-4 σαιτς, βαλε στη μηχανη αναζητησης τις ηλικιακες και μη προδιαγραφες, και αρχισε να παιζεις μπάλα. Σιγουρα θα βρεις την κυρια με αντιστοιχες αναγκες. Μπορει οχι σε 1 μερα, αλλα θα βρεις. ασε που θα σου ερθει και τσαμπα...απο οτι βλεπω, να εκφραστεις μπορεις, δε θα εχεις προβλημα...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Τώρα εσύ είτε μας δουλεύεις ή you don't get it! Προχώρα λίγο ακόμα και θα σε καταλάβουμε, που θα πάει!!!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, είστε πολύ γνώστες του θέματος και εγώ δηλώνω άσχετος, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Είμαι παντρεμένος από μικρός, τώρα τριαντάρισα και γουστάρω να κάνω καινουριο. Η γυναίκα μου είναι ότι πρέπει για σπίτι, αλλά θέλω να κάνω έχασα στα 25 μου που παντρεύτηκα.

Μπουρδέλα, μασατζίδικα, βιζιτούδες και τέτοια δε τα γουστάρω γιατί δε με νοιάζει να γαμήσω απλά, άλλωστε η γυναίκα μου κάνει μια χαρά γαμήσι. Τα στριπτιτζάδικα τα έχω τιμήσει αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας σε κάτι άλλο. Ψάχνω να βρω κάνα γκομενάκι, εμφανίσιμο και δροσερό, να το κυκλοφορώ μια φορά την εβδομάδα που μπορώ να την κάνω από το σπίτι ανενόχλητος, να κάνουμε τις εξόδους μας, να το πληρώνω και στο τέλος της βραδιάς να το πηδάω. Και μιλάμε για Ελληνίδα, έτσι; Για να το πηγαίνω και κανένα μπουζούκι και να γουστάρουμε.

Δε με νοιάζει το να μου τα τρώει, άλλωστε πάντα κάποια γυναίκα στα τρώει και στην τελική άμα δε στα φάει η γυναίκα ποιός να στα φάει. Με νοιάζει όμως να μην πληρώνω κερατιάτικα. Να σκάω ας πούμε κάνα 150-200άρι για όλη τη βραδιά με full service συν τα έξοδα της εξόδου.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Ένας φίλος μου λέει να νοικιάσω αμάξι μουνοπαγίδα και να συχνάζω σε πλατείες στα δυτικά προάστεια για να κάνω κοννέ, αλλά δε μου πάει καθόλου.

Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε;

Φίλε JustAGuy, ναι έχω να σου προτείνω κάτι. Η λύση για εσένα είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΗ:

[size=15pt]ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ[/size]

...και όχι βέβαια να χωρίσεις διότι η γυναικα σου δεν αξίζει, αφού όπως μας λες ΚΑΙ είναι ιδανικη για σπίτι ΚΑΙ τα γούστα σου τα βγάζει στο κρεβάτι κλπ. Να χωρίσεις φίλε, διότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τι ακριβως ζητάς από τη ζωη σου και είσαι αχάριστος με αυτά που απλόχερα η Τύχη σου έχει προσφέρει. Να χωρίσεις μήπως και καταλάβεις οτι με τέτοια σπάνια (όπως μας λες - εκτός κι αν δεν είναι έτσι) γυναίκα στο πλευρό σου εσύ θές όχι μόνο να γαμήσεις κανα ξέμπαρκο πιπίνι, να κάνεις μια αρπαχτή και να το ξεχάσεις... αλλά να το κυκλοφορείς κιόλας στα μπουζούκια για να επιβεβαιώσεις τον ψευτοανδρισμό σου και να κορδόνεσαι σε άλλους επίσης τζάμπα μάγκες. Θέλεις με λίγα λόγια να μπορείς να αφήνεις την ΑΨΟΓΗ γυναίκα σου μόνη στο σπίτι, για να έχεις την δυνατότητα να ΞΑΝΑερωτευτείς κάποια άλλη... μόνο και μόνο επείδή δεν είχες την προνοητικότητα να ΖΗΣΕΙΣ εμπειρίες μικρός και να τις αναζητείς (όπως μας λες - δεν σε πιστευω) στα 30 σου (σιγά τα γεράματα!!!)

Ναι, εδώ είναι το forum των μπουρδελιάρηδων και των αθεράπευτα οπαδών της πουτανιάς και των κάθε είδους CG/CT κλπ... αλλά νομίζω πως μπέρδεψες την ΜΑΓΚΙΑ με την ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ/ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ! Φοράμε παντελόνια και ακόμη και η πουτανιά ΕΧΕΙ την ηθική της. Κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λέω... σου χτυπώ φιλικά την πλάτη. Έτσι απλά!

Αστο ρε φιλε! ʼστο και δεν σου πάει... και κρίμα την κοπέλα που έχεις στο πλευρό σου αν κουβαλάς τα μυαλά που δηλώνεις!

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Η πρωταπριλιά πέρασε, δε σας δουλεύω.

Αλλά, οκ δεν μπορείτε να βοηθήσετε ούτε εσείς με το που μπορεί να βρεθεί μια φτωχή πλην τίμια νεανίς ή με το πώς της το σερβίρεις το παραμύθι για το έξτρα χαρτζηλικί, τότε δεν πειράζει.

Επισκέπτης
τι να χωρίσει καλέ....1.500-2.000 οι πουτανες, κανα 2.000αρι οι διατροφες, κανα 3.000αρι νοικι, αμαξι, νερο, τηλ, φαι, ρουχισμος, τον βλέπω να κάθετε ο ίδιος στον πελάτη/βιομηχανο με τα 8.000 μηπως και ρεφάρει.. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom