Επισκέπτης
Είπαμε, χρειάζονται περικοπές...
Είναι κι εκείνα τα ρημαδοέξοδα της οικογένειας, γ@@σέ τα
χαχαχααχαχαχ
Είπαμε, χρειάζονται περικοπές...
Είναι κι εκείνα τα ρημαδοέξοδα της οικογένειας, γ@@σέ τα
....γαμησι (μετ εγγυησεως ).
Αυτο ειναι πραγματι ειναι οτι πιο αποκρουστικο. Να ξερεις οτι θα γαμισεις αλλα πριν να την περιφερεις απο 'δω κι απο κει σαν λαφυρο.
Να σας το θέσω διαφορετικά και να εξερευνήσουμε δύο ακόμα πιθανότητες μήπως βρούμε άκρη Μεγαλοπαρασκευιάτικα (το ότι θα πάω στην Κόλαση δε μου το λέτε για νέο, έτσι;)
Πιθανότητα 1: ʼντε να διπλάσιάσουμε το διαθέσιμο ποσό, να της σκάμε της γκόμενας 1.500 με 2.000 το μήνα. Μέχρι και 5 Gucci φορέματα το μήνα αγοράζει με τόσα, μη χέσω.
Πιθανότητα 2: Δε με χαλάει καθόλου (ή σχεδόν καθόλου) αν τη γκόμενα τελικά δε τη γαμήσω και απλά βγούμε έξω και είναι γατούλα και απλά με κάνει να γουστάρω. (Ο φίλος με το βιβλίο με τις διαστροφές θα κάνει πάρτυ με αυτό τώρα, έτσι;)
Να σας το θέσω διαφορετικά και να εξερευνήσουμε δύο ακόμα πιθανότητες μήπως βρούμε άκρη Μεγαλοπαρασκευιάτικα (το ότι θα πάω στην Κόλαση δε μου το λέτε για νέο, έτσι;)
Πιθανότητα 1: ʼντε να διπλάσιάσουμε το διαθέσιμο ποσό, να της σκάμε της γκόμενας 1.500 με 2.000 το μήνα. Μέχρι και 5 Gucci φορέματα το μήνα αγοράζει με τόσα, μη χέσω.
Πιθανότητα 2: Δε με χαλάει καθόλου (ή σχεδόν καθόλου) αν τη γκόμενα τελικά δε τη γαμήσω και απλά βγούμε έξω και είναι γατούλα και απλά με κάνει να γουστάρω. (Ο φίλος με το βιβλίο με τις διαστροφές θα κάνει πάρτυ με αυτό τώρα, έτσι;)
Επίσης μια σημείωση πως ένας πελάτης στο γραφείο όπου εργάζομαι είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος σκάει 8.000 το μήνα σε μια γκόμενα και την έχει απίκο όποτε θέλει. Η γκόμενα είναι ψιλογνωστή, έχει περάσει και από τηλεόραση ένα φεγγάρι κι έτσι.
ʼρα δε μπορεί τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά!
"γατουλα" is the magic word...Τωρα σε καταλαβα... Φιλε αυτο που ψαχνεις βρισκεται out there σε αφθονια. Ειναι οτι ΔΕΝ ψαχνουν οι περισσοτεροι στο φορουμ αυτο.
Επίσης μια σημείωση πως ένας πελάτης στο γραφείο όπου εργάζομαι είναι γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος σκάει 8.000 το μήνα σε μια γκόμενα και την έχει απίκο όποτε θέλει. Η γκόμενα είναι ψιλογνωστή, έχει περάσει και από τηλεόραση ένα φεγγάρι κι έτσι.
ʼρα δε μπορεί τα πράγματα να είναι τόσο τραγικά!
Νομίζω ο MD πολυεθνικής παίρνει παραπάνω, ειδικά αν βάλεις τις μίζες του για τις επιλογές που κάνει, αλλά ρε συ Raven, εκείνος γαμεί πρώην μοντελάκι.
Εγώ θέλω ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μας κάνει για το σκοπό μας, δεν μας κοστίζει 8.000 το μήνα και δε δίνει τόσο στόχο στο ρουφιάνο της γειτονιάς.
Ρε μάγκες, τόση εμπειρία έχετε στο πού να γαμήσεις, δε μπορούμε να βρούμε μια γκόμενα ψιλο-amateur;
Και γιατί προσπαθείτε να αποφύγετε μια γατούλα; Εντάξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (είναι νηστίσιμη;) αλλά γιατί;
Νομίζω ο MD πολυεθνικής παίρνει παραπάνω, ειδικά αν βάλεις τις μίζες του για τις επιλογές που κάνει, αλλά ρε συ Raven, εκείνος γαμεί πρώην μοντελάκι.
Εγώ θέλω ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας, το οποίο μας κάνει για το σκοπό μας, δεν μας κοστίζει 8.000 το μήνα και δε δίνει τόσο στόχο στο ρουφιάνο της γειτονιάς.
Ρε μάγκες, τόση εμπειρία έχετε στο πού να γαμήσεις, δε μπορούμε να βρούμε μια γκόμενα ψιλο-amateur;
Και γιατί προσπαθείτε να αποφύγετε μια γατούλα; Εντάξει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα (είναι νηστίσιμη;) αλλά γιατί;
Ρε μάγκες, είστε πολύ γνώστες του θέματος και εγώ δηλώνω άσχετος, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.
Είμαι παντρεμένος από μικρός, τώρα τριαντάρισα και γουστάρω να κάνω καινουριο. Η γυναίκα μου είναι ότι πρέπει για σπίτι, αλλά θέλω να κάνω έχασα στα 25 μου που παντρεύτηκα.
Μπουρδέλα, μασατζίδικα, βιζιτούδες και τέτοια δε τα γουστάρω γιατί δε με νοιάζει να γαμήσω απλά, άλλωστε η γυναίκα μου κάνει μια χαρά γαμήσι. Τα στριπτιτζάδικα τα έχω τιμήσει αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.
Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας σε κάτι άλλο. Ψάχνω να βρω κάνα γκομενάκι, εμφανίσιμο και δροσερό, να το κυκλοφορώ μια φορά την εβδομάδα που μπορώ να την κάνω από το σπίτι ανενόχλητος, να κάνουμε τις εξόδους μας, να το πληρώνω και στο τέλος της βραδιάς να το πηδάω. Και μιλάμε για Ελληνίδα, έτσι; Για να το πηγαίνω και κανένα μπουζούκι και να γουστάρουμε.
Δε με νοιάζει το να μου τα τρώει, άλλωστε πάντα κάποια γυναίκα στα τρώει και στην τελική άμα δε στα φάει η γυναίκα ποιός να στα φάει. Με νοιάζει όμως να μην πληρώνω κερατιάτικα. Να σκάω ας πούμε κάνα 150-200άρι για όλη τη βραδιά με full service συν τα έξοδα της εξόδου.
Έχετε να προτείνετε κάτι; Ένας φίλος μου λέει να νοικιάσω αμάξι μουνοπαγίδα και να συχνάζω σε πλατείες στα δυτικά προάστεια για να κάνω κοννέ, αλλά δε μου πάει καθόλου.
Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε;