Νέα

Γκομενάκια για GFE μια στο τόσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JustAGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τώρα εσύ είτε μας δουλεύεις ή you don't get it! Προχώρα λίγο ακόμα και θα σε καταλάβουμε, που θα πάει!!!
παντως να μας καταλαβει......δν του δινω μεγαλη πιθανοτητα......

Φίλε JustAGuy, ναι έχω να σου προτείνω κάτι. Η λύση για εσένα είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΗ:

[size=15pt]ΝΑ ΧΩΡΙΣΕΙΣ[/size]

...και όχι βέβαια να χωρίσεις διότι η γυναικα σου δεν αξίζει, αφού όπως μας λες ΚΑΙ είναι ιδανικη για σπίτι ΚΑΙ τα γούστα σου τα βγάζει στο κρεβάτι κλπ. Να χωρίσεις φίλε, διότι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ τι ακριβως ζητάς από τη ζωη σου και είσαι αχάριστος με αυτά που απλόχερα η Τύχη σου έχει προσφέρει. Να χωρίσεις μήπως και καταλάβεις οτι με τέτοια σπάνια (όπως μας λες - εκτός κι αν δεν είναι έτσι) γυναίκα στο πλευρό σου εσύ θές όχι μόνο να γαμήσεις κανα ξέμπαρκο πιπίνι, να κάνεις μια αρπαχτή και να το ξεχάσεις... αλλά να το κυκλοφορείς κιόλας στα μπουζούκια για να επιβεβαιώσεις τον ψευτοανδρισμό σου και να κορδόνεσαι σε άλλους επίσης τζάμπα μάγκες. Θέλεις με λίγα λόγια να μπορείς να αφήνεις την ΑΨΟΓΗ γυναίκα σου μόνη στο σπίτι, για να έχεις την δυνατότητα να ΞΑΝΑερωτευτείς κάποια άλλη... μόνο και μόνο επείδή δεν είχες την προνοητικότητα να ΖΗΣΕΙΣ εμπειρίες μικρός και να τις αναζητείς (όπως μας λες - δεν σε πιστευω) στα 30 σου (σιγά τα γεράματα!!!)

Ναι, εδώ είναι το forum των μπουρδελιάρηδων και των αθεράπευτα οπαδών της πουτανιάς και των κάθε είδους CG/CT κλπ... αλλά νομίζω πως μπέρδεψες την ΜΑΓΚΙΑ με την ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ/ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ! Φοράμε παντελόνια και ακόμη και η πουτανιά ΕΧΕΙ την ηθική της. Κι αν δεν μπορείς να το καταλάβεις αυτό που σου λέω... σου χτυπώ φιλικά την πλάτη. Έτσι απλά!

Αστο ρε φιλε! ʼστο και δεν σου πάει... και κρίμα την κοπέλα που έχεις στο πλευρό σου αν κουβαλάς τα μυαλά που δηλώνεις!

Αν κ το σοβαρεψες πολυ το πραγμα κ δν του αξιζε.....συμφωνω μαζι σου απολυτα....(αν ισχυουν τα λεγομενα του τζαστΕγκαϊ)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Η πρωταπριλιά πέρασε, δε σας δουλεύω.

Αλλά, οκ δεν μπορείτε να βοηθήσετε ούτε εσείς με το που μπορεί να βρεθεί μια φτωχή πλην τίμια νεανίς ή με το πώς της το σερβίρεις το παραμύθι για το έξτρα χαρτζηλικί, τότε δεν πειράζει.

Πολύ γκομενίστικα μας τα λές μεγάλε  ;)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Η πρωταπριλιά πέρασε, δε σας δουλεύω.

Αλλά, οκ δεν μπορείτε να βοηθήσετε ούτε εσείς

Εδώ μεγάλε με το ούτε εσείς το γάμησες το πράγμα. Και το πήγαινες καλά το παραμύθι. Εδώ ούτε σάιτ νταβάδων είναι, ούτε σάιτ ηλιθίων για να κάνεις την πλάκα σου θέτοντας ανόητα ερωτήματα μεταμεσονύχτια.

Επισκέπτης
θελεις να της ανοιξουμε και τα ποδια για να την γαμησεις?

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Pathfinder,

Ενδιαφέρουσα επιλογή ψευδωνύμου. Φαντάζομαι πως δεν αναφέρεται στην εύρεση του σωστού ή ηθικού μονοπατιού.

Γιατί πάντα αυτό που κάνουμε εμείς δικαιολογείται, αλλά αυτό που κάνουν οι άλλοι το βλέπουμε κρύα και απρόσωπα;

Γιατί δηλαδή κάποιος που γαμάει σε μπουρδέλα δε σκέφτεται πως κάποια (όχι όλες, ούτε καν οι περισσότερες, αλλά κάποια) από εκεί μέσα έχει φάει ξύλο σε κάποια φάση για να είναι εκεί;

Δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνω στην υπόλοιπη μου ζωή, τι τραβάω αυτό τον καιρό ή τι έχω περάσει, επιλέγεις μόνος σου να πιστέψεις ή να μην πιστέψεις κάποιο κομμάτι της μικρότερης περίληψης της προσωπικής μου ιστορίας για να στηρίξεις το συμπέρασμα που σε κάνει εσένα να φαίνεσαι ανώτερος και ηθικός άνθρωπος γιατί αν ήσουν στη θέση μου θα τιμούσες το στεφάνι σου.

Η ελευθερία λόγου είναι μεγάλη αβάντα και γι αυτό σέβομαι τη γνώμη σου. Αλλά επειδή και η ελευθερία της δικής μου επιλογής είναι σημαντική, απλά προτιμώ να μην ακολουθήσω τη συμβουλή σου.

Και επειδή ξέρω πως θα σε στηρίξουν άλλοι 1000 από δω μέσα με τους οποίους έχετε δεθεί και λογικό είναι να υπάρχει μια αίσθηση συντροφικότητας, λέω να μη δώσω συνέχεια σε κάτι που άλλωστε είναι θέμα καθαρά προσωπικό μου.

Επισκέπτης
οκ !!να της ζητησεις συγνωμη κιολας που θα την γαμησεις.....

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μπας κ εισαι JustAPussy ...ή το alter ego της katze ... ή ο admin του cosmoforum ?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Χαλαρά, μανάρι μου

Επισκέπτης
Φιλε εψαξα λιγακι κ σου βρηκα το ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ/ΓΑΤΟΥΛΑ.......για εκεινη τη δυσκολη μερα......

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Συνημμένα

• Gatoula.jpg
    Gatoula.jpg
    49,9 KB · Εμφανίσεις: 14

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κι έλεγα ρε πούστη που είναι τα κορίτσια μεγαλοβδομαδιάτικα!! Χαθήκανε όλες;

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μου λες, αλλά για να ρωτάς φαντάζομαι ότι το φόρουμ δεν έχει μόνο φίλους αλλά και εχθρούς.

Όχι, δεν είμαι κανένας από αυτούς, καθώς φαίνεται είμαι απλά ένας κάγκουρας που υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και κοιτάει να βολευτεί κι αυτός κάπως.

Αλλά τα βάσανα αυτά φαίνεται πως είναι κάτι σαν τα νούμερα των βιζιτούδων. Πολλοί τα έχουνε, αλλά δεν κάνει να τα δημοσιοποιούνε.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ωραία, αγόρι μορφωμένο, εμφανίσημο και με καλό επάγγελμα σου κάνει  :-*

Επισκέπτης
καθώς φαίνεται είμαι απλά ένας κάγκουρας που υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και κοιτάει να βολευτεί κι αυτός κάπως.

Φιλε.....δν παει αλλο το παραμυθακι.......αμα υποψιαζεσαι διαφορα...κ φαντασιωνεσαι διαφορα.....αλλου πρεπει ν'απευθυνθεις......
Επισης....ηρθες εδω ειπες μια μαλακια...που δν τσιμπησε κανενας μας....κ τωρα πας να το ριξεις στο Μαρθα_Βουρτση κ στο δακρυβρεχτο.....
Αστο το γαμημενο.....ειναι κ αργα.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν ξέρω ποιοί είναι αυτοί που μου λες, αλλά για να ρωτάς φαντάζομαι ότι το φόρουμ δεν έχει μόνο φίλους αλλά και εχθρούς.

Όχι, δεν είμαι κανένας από αυτούς, καθώς φαίνεται είμαι απλά ένας κάγκουρας που υποψιάζεται πως η γυναίκα του τον απατά και κοιτάει να βολευτεί κι αυτός κάπως.

Αλλά τα βάσανα αυτά φαίνεται πως είναι κάτι σαν τα νούμερα των βιζιτούδων. Πολλοί τα έχουνε, αλλά δεν κάνει να τα δημοσιοποιούνε.

Καλά εσύ δεν είπες στην αρχή:

Η γυναίκα μου είναι ότι πρέπει για σπίτι, .......... άλλωστε η γυναίκα μου κάνει μια χαρά γαμήσι.

Τώρα μας βγήκε ότι σε κερατώνει;

Εμ αφού κάνει μια χαρά γαμήσι δοκιμάζουν κι άλλοι φαίνεται αδελφέ!! :2funny: :2funny: :2funny: Μην το πολυδιαφημίζεις και συ!!

Επισκέπτης
Εμ αφού κάνει μια χαρά γαμήσι δοκιμάζουν κι άλλοι φαίνεται αδελφέ!! :2funny: :2funny: :2funny: Μην το πολυδιαφημίζεις και συ!!

Μπορει να ψαχνει πελατες για τη γυναικα......αν ισχυει.....τοτε στο σωστο μερος τη σωστη ωρα μπηκε....:):):):):):):):):):):):):)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼσε τη κοπέλα να μας πει και άλλα. Σε λίγο θα βγει ότι υποψιάζεται ότι η γυναίκα του είναι βιζιτού και θέλει να κανονίσει ραντεβού  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom