Νέα

Γκομενάκια για GFE μια στο τόσο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JustAGuy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μάγκες, είστε πολύ γνώστες του θέματος και εγώ δηλώνω άσχετος, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Είμαι παντρεμένος από μικρός, τώρα τριαντάρισα και γουστάρω να κάνω καινουριο. Η γυναίκα μου είναι ότι πρέπει για σπίτι, αλλά θέλω να κάνω έχασα στα 25 μου που παντρεύτηκα.

Μπουρδέλα, μασατζίδικα, βιζιτούδες και τέτοια δε τα γουστάρω γιατί δε με νοιάζει να γαμήσω απλά, άλλωστε η γυναίκα μου κάνει μια χαρά γαμήσι. Τα στριπτιτζάδικα τα έχω τιμήσει αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας σε κάτι άλλο. Ψάχνω να βρω κάνα γκομενάκι, εμφανίσιμο και δροσερό, να το κυκλοφορώ μια φορά την εβδομάδα που μπορώ να την κάνω από το σπίτι ανενόχλητος, να κάνουμε τις εξόδους μας, να το πληρώνω και στο τέλος της βραδιάς να το πηδάω. Και μιλάμε για Ελληνίδα, έτσι; Για να το πηγαίνω και κανένα μπουζούκι και να γουστάρουμε.

Δε με νοιάζει το να μου τα τρώει, άλλωστε πάντα κάποια γυναίκα στα τρώει και στην τελική άμα δε στα φάει η γυναίκα ποιός να στα φάει. Με νοιάζει όμως να μην πληρώνω κερατιάτικα. Να σκάω ας πούμε κάνα 150-200άρι για όλη τη βραδιά με full service συν τα έξοδα της εξόδου.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Ένας φίλος μου λέει να νοικιάσω αμάξι μουνοπαγίδα και να συχνάζω σε πλατείες στα δυτικά προάστεια για να κάνω κοννέ, αλλά δε μου πάει καθόλου.

Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε;

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Με 150-200 ουτε τα πρεζονια της Σολωνος δεν θα σου κατσουν.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.876
Πόντοι
216
Ρε φιλε , ενας τροπος υπαρχει , αρχισε το ψηστηρι και το καμακι και ολο και κατι θα δαγκοσεις

Επισκέπτης
Φιλαράκο βρες καμιά γκόμενα. Απλή πουτάνα δεν πρόκειται να στα κάνει αυτά και για CG πρέπει να σκάσεις όχι 200 αλλά 1200 για είναι έτσι όπως την θες, όμορφη, δροσερή, με GF attitude, να την βγάλεις έξω και να την γαμάς στο τέλος όλο το βράδυ.

Επισκέπτης
Ρε μάγκες, είστε πολύ γνώστες του θέματος και εγώ δηλώνω άσχετος, οπότε χρειάζομαι τη βοήθειά σας.

Είμαι παντρεμένος από μικρός, τώρα τριαντάρισα και γουστάρω να κάνω καινουριο. Η γυναίκα μου είναι ότι πρέπει για σπίτι, αλλά θέλω να κάνω έχασα στα 25 μου που παντρεύτηκα.

Μπουρδέλα, μασατζίδικα, βιζιτούδες και τέτοια δε τα γουστάρω γιατί δε με νοιάζει να γαμήσω απλά, άλλωστε η γυναίκα μου κάνει μια χαρά γαμήσι. Τα στριπτιτζάδικα τα έχω τιμήσει αλλά δεν είναι αυτό που ψάχνω.

Θέλω λοιπόν τη βοήθειά σας σε κάτι άλλο. Ψάχνω να βρω κάνα γκομενάκι, εμφανίσιμο και δροσερό, να το κυκλοφορώ μια φορά την εβδομάδα που μπορώ να την κάνω από το σπίτι ανενόχλητος, να κάνουμε τις εξόδους μας, να το πληρώνω και στο τέλος της βραδιάς να το πηδάω. Και μιλάμε για Ελληνίδα, έτσι; Για να το πηγαίνω και κανένα μπουζούκι και να γουστάρουμε.

Δε με νοιάζει το να μου τα τρώει, άλλωστε πάντα κάποια γυναίκα στα τρώει και στην τελική άμα δε στα φάει η γυναίκα ποιός να στα φάει. Με νοιάζει όμως να μην πληρώνω κερατιάτικα. Να σκάω ας πούμε κάνα 150-200άρι για όλη τη βραδιά με full service συν τα έξοδα της εξόδου.

Έχετε να προτείνετε κάτι; Ένας φίλος μου λέει να νοικιάσω αμάξι μουνοπαγίδα και να συχνάζω σε πλατείες στα δυτικά προάστεια για να κάνω κοννέ, αλλά δε μου πάει καθόλου.

Κάτι άλλο έχετε να προτείνετε;

να και ενα διαφορετικο ποστ. και ενδιαφερον. Λοιπον, ο κυριος ΔΕΝ ειναι hobby fucker, αρα δεν καλυπτεται απο την θεωρια αυτη. Η γυναικα του (επί λέξη) κανει μιά χαρα γαμησι και ειναι και για σπίτι. Το γκομενακι το θελει δροσερο και προθυμο για εφαπαξ την εβδομαδα με συνολικο κοστος 150-200? all inclusive. Κερατιάτικα, δεν θελει (το κερατο ομως, το θελει). Ε, κατι τετοια βλέπουν οι γυναικες δεξιά και αριστερά και παιρνουν επιχειρηματα....

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Για να καταλάβω, μου λέτε ότι και μισθό να της δίνω (γιατί τόσο βγαίνει το μήνα, 600-800 ευρώ) δε θα βρω;

Δηλαδή τι μισθό πιστεύετε κατά την εμπειρία σας ότι πρέπει να παίρνει μια τέτοια γκόμενα για 4 βράδια το μήνα;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είπα να μην το βάλω στην αρχή, αλλά δε γίνεται
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Για να καταλάβω, μου λέτε ότι και μισθό να της δίνω (γιατί τόσο βγαίνει το μήνα, 600-800 ευρώ) δε θα βρω;

Δηλαδή τι μισθό πιστεύετε κατά την εμπειρία σας ότι πρέπει να παίρνει μια τέτοια γκόμενα για 4 βράδια το μήνα;

150-200?/Η. Υπολογισε.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Ίσως θα πρέπει να ξεχάσεις τα περιτά (εξόδους, φαγητό κλπ).Αυτά, άλλωστε, μπορείς να τα κάνεις και με τη γυναίκα σου...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μεγάλε Μ. Παρασκευή προς Μ. Σάββατο στις μία μετά τα μεσάνυχτα θυμήθηκες ότι θέλεις γκομενάκι GFE να το κυκλοφορείς στα μπουζούκια και να το γαμάς και είπες να κάνεις το πρώτο σου ποστ;;

Περιέργες αναζητήσεις δημιουργεί σε ορισμένους το πένθιμο κλίμα της ημέρας!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.876
Πόντοι
216

μπαα χλωμος εισαι!!! μεγαλε μονο αμα χτυπησεις γκομενακι θα κανεις αυτα που θες!!! βεβαια θα υποστεις και τις τραγικες συνεπειες !!!

Επισκέπτης
Ίσως θα πρέπει να ξεχάσεις τα περιτά (εξόδους, φαγητό κλπ).Αυτά, άλλωστε, μπορείς να τα κάνεις και με τη γυναίκα σου...

μα, θελει το ρομάντζο του ο ανθρωπος...την πληρη εξοδο....μπουζούκι και γαμησι (μετ εγγυησεως :boobies:). Εχω ανοιξει το βιβλίο με τις ψυχοπαθητικες διαστροφες αλλα δεν την εχω βρει ακομα την περιπτωση... :2funny:

OP
OP
J

JustAGuy

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
150-200 ευρώ την ώρα είτε την πας στα μπουζούκια για να γουστάρεις είτε την πηδάς; Ενδιαφέρουσα τιμολογιακή πολιτική, αλλά γιατί έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και φτηνότερες επιλογές;

Επισκέπτης
ασχετο/σχετικο.....αν τελικα βρεις το γκομενακι το δροσερο...το ετσι...το αλλιως.....με 150/200? τη βραδια για εκεινη......τις φορες που θα πας στα μπουζουκια....θα θελεις 400?......συν το ξενοδοχειο....συν...τη βενζινη...συν...συν.....

Αστο φιλε μου.....δν βαστα η τσεπη σου μαλλον για τοσα εξοδα.....

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Να βρεις κάνα γκομενάκι, και ακόμα καλύτερα να το μοιράζεσαι με κάναν άλλον να σας έρχεται φτηνότερα.
Έχει πολλά έξω, αλλά θέλει να κινηθείς λίγο
Οι επαγγελματίες χρειάζονται αρκετό χρήμα γι' αυτά που ζητάς.

Φιλικά

Επισκέπτης
150-200 ευρώ την ώρα είτε την πας στα μπουζούκια για να γουστάρεις είτε την πηδάς; Ενδιαφέρουσα τιμολογιακή πολιτική, αλλά γιατί έχω την εντύπωση πως υπάρχουν και φτηνότερες επιλογές;

σοβαρα μιλοντας, η αγορα των δυτικων προαστείων ειναι οτι πρέπει. κοιτας για 18-22, πωλήτριες, σερβιτορες, φοιτητριες, αργοσχολες, και συναφή. ΦΤΩΧΕΣ, μόνο.  Ξυγιέσαι απο την αρχη για τους περιορισμους της σχεσης (οχι οτι εξασφαλιζεσαι, αλλα τεσπα). Και αν βρεις, βρηκες...απλα εγω προσωπικα δεν αντιλαμβανομαι τι ικανοποίηση θα αντλίσεις απο μια τετοια σχεση, αλλα αυτο ειναι ασχετο.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ασχετο/σχετικο.....αν τελικα βρεις το γκομενακι το δροσερο...το ετσι...το αλλιως.....με 150/200? τη βραδια για εκεινη......τις φορες που θα πας στα μπουζουκια....θα θελεις 400?......συν το ξενοδοχειο....συν...τη βενζινη...συν...συν.....

Αστο φιλε μου.....δν βαστα η τσεπη σου μαλλον για τοσα εξοδα.....

Είπαμε, χρειάζονται περικοπές...
Είναι κι εκείνα τα ρημαδοέξοδα της οικογένειας, γ@@σέ τα :boobies:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΡΕΒΗ ΚΤΛ ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΧΩΣΕ ΚΑΝΑ 3000ΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ-ΕΠΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ=12.000 ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ.ΠΑΡΕ ΚΑΜΙΑ ΒΙΖΙΤΑ ΝΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΕΙΣ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΑΚΟΠΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΤΟ ΕΖΗΣΑ.ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,ΣΟΥ ΚΑΡΦΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΑΣ.Ο ΑΝΤΡΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6

Γιατί κάνεις λάθος.. και κάνεις λάθος, γιατί ζητάς γκόμενα :

- Φρέσκια, νέα και σφιχτή και με καλή συμπεριφορά (το δυσκολότερο)
- Να τη γαμάς (δυνητικά) όλο το βράδυ
- Να την βγάζεις και έξω (υπόψιν, ανέφερες και μπουζούκια.. δηλαδή 150-200 στη γκόμενα και 1000 στα μπουζούκια?? άλλο κουφό)

Αυτά, δεν τα βρίσκεις και που να δίνεις 3000 ευρώ το βράδυ, απλά γιατί είναι δυσεύρετα , αν υπάρχουν καταναλώνονται εντός στενών κύκλων και δεν στέκονται προς διάθεση για τον κάθε τυχαίο που όποτε του καυλώνει θυμάται ότι θέλει πληρωμένο έρωτα.

Πάντως άμα βρεις, φρόντισε να το διαδώσεις. Θα γίνει τιμημένος, σμαραγδένιος, υπερmoderator και γαλαξιάρχης εν μία νυκτί!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom