Νέα

Γκόμενα και στοματικό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 144
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ρε παιδια ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω τις απαντήσεις σας..
Ειμαι στο ψάξιμο για νέα γκόμενα..
Οσες κοπελες ειχα ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τα καταπίναν..Δεν ξέρω αν ημουν ΤΟΣΟ τυχερός,απλα αυτο γινόταν..
Με όσες φίλες-γνωστες εχω μιλήσει και εχω προσπαθήσει να τις βολιδοσκοπήσω εχω καταλάβει απο τα λεγόμενα τους οτι ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ στοματικό ή δεν τα καταπίνουν!!!!!
Τι λετε γιαυτο?λετε να ημουν ΤΟΣΟ τυχερος και να μην ξανατύχει να βρω τετοια περίπτωση ή απλα αλλα λένε και αλλα κάνουν?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
οτι σου λενε το αντιθετο κανουν....

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Νομίζω πως ήσουν τυχερός. Από τη δική μου μακρόχρονη εμπειρία συνάγεται ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν καταπίνει. Τουλάχιστον από αυτά που έχουν συμβεί σε μένα, νομίζω ότι όσον αφορά την κατάποση, οι φίλες σου λένε αλήθεια...

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
σπανιοτατο συνηθως τα πινει ο νιπτηρας

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Σε μένα τυχαίνει πάντα να είμαι ο πρώτος που του το κάνουν συνέχεια.

Βέβαια τυχαίνει όλες να το χουν κάνει μόνο μια φορά σε έναν προηγούμενο γκόμενο τους, που ήταν πολλά χρόνια μαζί, τον αγαπούσαν και τις είχε πιέσει πολύ. Αλλά το έκαναν, δεν τους άρεσε και το έκοψαν.

Α, τα ίδια και με το "από πίσω".

Επισκέπτης
Μα δεν πρόκειται να σου πει καμιά γκόμενα στα ίδια ότι "ναι, τα καταπίνω" για τον απλό λόγο μην την χαρακτηρίσεις "πουτάνα", "καριόλα", "ψωλορουφίχτρα", κτλ, κτλ, κτλ!!! Κι επίσης να σημειώσω ότι κι αυτοί που λένε ότι "μου είπε ότι είμαι ο πρώτος που του τα καταπίνει", τις περισσότερες φορές είναι μέγα ψέμα (ο λόγος φυσικά παραμένει ο ίδιος!).

Η συντριπτική πλειοψηφία τα καταπίνει... δεν νομίζω να είμαι τόοοοοοοσο τυχερός!

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Σε μένα τυχαίνει πάντα να είμαι ο πρώτος που του το κάνουν συνέχεια.

Βέβαια τυχαίνει όλες να το χουν κάνει μόνο μια φορά σε έναν προηγούμενο γκόμενο τους, που ήταν πολλά χρόνια μαζί, τον αγαπούσαν και τις είχε πιέσει πολύ. Αλλά το έκαναν, δεν τους άρεσε και το έκοψαν.

Α, τα ίδια και με το "από πίσω".
Aρχηγέ... ΕΓΡΑΨΕΣ!  :2funny: :2funny: :2funny:

whowho

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
77
Like
0
Πόντοι
2.067
Έχει να κάνει και με τις ποιότητες-γεύσεις που έχει συναντήσει η καθε γκόμενα. Αλουνου ειναι ευωδιαστα και ευγεστα και γουσταρει να του τα ρουφαει, και αλλουνου ειναι σα χαλασμενο τυρι Φιλαδελφεια. Σιγουρα πάντως ολες εστω και μια φορα τα εχουν καταπιει. Ολές.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Όλες μετά από λίγο καιρό έστω τα καταπίνουν. Τι στο καλό, κουκούτσια έχουν; :2funny:

Επισκέπτης
Για να δούμε λοιπόν.. οι ελληνίδες δεν σας κάθονται εύκολα και δεν είναι προχω στο κρεβάτι αλλά τα καταπίνουν όλες όσες έχετε.. χμ.. Εντωμεταξύ δεν πάτε και με ελληνίδες διότι είναι όλα τα γνωστά και δεν αξίζουν, παρόλα αυτά γνωρίζετε αν τα καταπίνουν ή όχι.. χμ...
Απο την άλλη πάλι η γκόμενα δεν σου λέει αν τα καταπίνει για να μην την πειτε "πουτάνα", ενω εσείς ουδέποτε είχατε τέτοια πρόθεση να υποθέσω...χαχαχαχαχχ και φαντάζομαι με το κουτό μου μυαλό πάντα ότι όλες αυτές οι "ψωλορουφήχτρες" καταπίνουν κιλά σπέρματος απο κάθε ένα με τον οποίο πηδιούνται από άτομα με μεγάλο οικονομικό μπάτζετ, καλό αυτοκίνητο και τα συναφή..Οπότε κάποιοι θα σπεύσουν πάλι να οργιστούν που δεν τους κάθονται. Κατά τα άλλα τα αφροδίσια σεεερνονται....

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
44
Like
9.311
Πόντοι
10.413
80% (ΝΑΙ) - 20% (ΟΧΙ) η δική μου στατιστική...
μάλιστα κάποια πολύ εξαιρετική 30αρα γυναίκα που είχα γνωρίσει, πάντα ήθελε να τελειώνω πάνω στην κοιλιά της (προφανώς ανήκε στο 20%)...
όταν μία φορά τελείωσα αφνιδιαστικά στο στόμα της και μετά έτρεξε στο νιπτήρα να τα φτύσει, μου είπε πως πρώτη φορά τα γεύτηκε έστω και λίγο...
από την έκφρασή της και τον τρόπο που το έλεγε την πίστεψα....

Επισκέπτης
Απο την άλλη πάλι η γκόμενα δεν σου λέει αν τα καταπίνει για να μην την πειτε "πουτάνα", ενω εσείς ουδέποτε είχατε τέτοια πρόθεση να υποθέσω...χαχαχαχαχχ

Όχι, λάθος κάνεις. Για μένα όλες οι υπόλοιπες πλην της γυναίκας μου "πουτάνες" είναι, "ξεκωλιάρες", "καταπιόλες" κι όλα τα συναφή.  Το αν το παραδέχεται ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου για γαμήσι μιλάμε, όχι για κάτι παραπάνω. Σιγά μην χαλάσω την οικογένειά μου για την κάθε "πηδιόλα" που κυκλοφορεί :)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Για να δούμε λοιπόν.. οι ελληνίδες δεν σας κάθονται εύκολα και δεν είναι προχω στο κρεβάτι αλλά τα καταπίνουν όλες όσες έχετε.. χμ.. Εντωμεταξύ δεν πάτε και με ελληνίδες διότι είναι όλα τα γνωστά και δεν αξίζουν, παρόλα αυτά γνωρίζετε αν τα καταπίνουν ή όχι.. χμ...

Απο την άλλη πάλι η γκόμενα δεν σου λέει αν τα καταπίνει για να μην την πειτε "πουτάνα", ενω εσείς ουδέποτε είχατε τέτοια πρόθεση να υποθέσω...χαχαχαχαχχ και φαντάζομαι με το κουτό μου μυαλό πάντα ότι όλες αυτές οι "ψωλορουφήχτρες" καταπίνουν κιλά σπέρματος απο κάθε ένα με τον οποίο πηδιούνται από άτομα με μεγάλο οικονομικό μπάτζετ, καλό αυτοκίνητο και τα συναφή..Οπότε κάποιοι θα σπεύσουν πάλι να οργιστούν που δεν τους κάθονται. Κατά τα άλλα τα αφροδίσια σεεερνονται....
Αφού ξέρω οτι ψήνεσαι να μας πεις τι προτιμάς και ξέρεις πως γουστάρω να ακούσω τι θα πεις... γιατί το καθυστερείς?

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Οι Ελληνίδες μας κάθονται και είναι προχώ στο κρεβάτι. Η καθεμιά άμα πάει στο κρεβάτι - για τους δικούς της λόγους :2funny: - κάνει ότι θέλει ανεξαρτήτως budget του παρτενέρ. Τα περισσότερα φυσιολογικά είναι.
Πολλοί από εδώ δεν θέλουν να χάνουν τον καιρό τους με Ελληνίδες για λόγους που έχουμε πει πολλές φορές. Γιατί να συζητάς με ένα  ευρωεπαρχιωτόπουλο του δημοτικού ενώ μπορείς να έχεις του Πανεπιστημίου (σε όλα). Αυτό για τις περισσότερες συμπατριώτισες

Επισκέπτης
Α ...λαπλας .. Για να λέμε όλα τα πράγματα με το όνομα τους - πολύ γρήγορα ξεπέρασες το γκομενάκι σου  (αν φερόταν όπως εσύ  αυτή θα ήταν μεγάλη πουτάνα ε; κατά αντιστοιχία λοιπόν.. .

Επίσης σου συνιστώ όταν την βρεις να της το ξεκαθαρίσεις, μην σου κάτσει καμία στραβή ... γιατί βλέπω τα παίρνεις και κατάκαρδα ...

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
H erinal τα λεει χυμα και (πολυ φοβαμαι) σωστα! Σε ολα τα τοπικ! :-

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
laplace πόσο χρονών είσαι; :2funny: Μη στενάχωριέσαι, αυτό είναι το μόνο εύκολο άμα σε κάνει like

Επισκέπτης
Όχι, λάθος κάνεις. Για μένα όλες οι υπόλοιπες πλην της γυναίκας μου "πουτάνες" είναι, "ξεκωλιάρες", "καταπιόλες" κι όλα τα συναφή.  Το αν το παραδέχεται ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει. Εξάλλου για γαμήσι μιλάμε, όχι για κάτι παραπάνω. Σιγά μην χαλάσω την οικογένειά μου για την κάθε "πηδιόλα" που κυκλοφορεί :)

Θα συμφωνήσω η γυναίκα κορώνα στο κεφάλι! προσοχή στον γορίλα...χαχαχαχαχαχαχ

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
H erinal τα λεει χυμα και (πολυ φοβαμαι) σωστα! Σε ολα τα τοπικ! :-
Εδώ θα με βρεις σύμφωνο. Δεν την έχω διαβάσει να παρεκτρέπεται περισσότερο από όσο πρέπει για γυναίκα... Παρ' όλα αυτά, το ερώτημα του laplace παραμένει ΚΑΙ για την erinal_w, που δεν μας απάντησε ακόμη τι προτιμάει: Nα καταπίνει ή να φτύνει?
ειμαι ΠΟΛΥ περιεργος να δω τις απαντήσεις σας

Όσο για τα σχόλια της erinal_w για το πόσο γρήγορα ξεπέρασε το "γκομενάκι του" ο laplace...
Α ...λαπλας .. Για να λέμε όλα τα πράγματα με το όνομα τους - πολύ γρήγορα ξεπέρασες το γκομενάκι σου
...θα πω, πως ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ έκανε! Σιγά να μην κολλήσει σε μια γκόμενα που του τα φόρεσε κιόλας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom