You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 361
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
θα διαφωνησω φιλοςΟλα τα μεγάλα ονόματα είναι 1 μέτρο κάτω από τη γή ή στο πτηνό.
Υπήρχε κενό στον χώρο....
δεν υπηρχε κενο στο χωρο
τα μεγαλα ονοματα που δεν ειναι μαζι μας θα επρεπε να αφησουν τα ηνια σε ελληνες οχι σε ξενους αλβανους κτλ
γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε και θα πηγαινει προς το χειροτερο κι ολας
πεσμε και ρατσιστη αλλα κουμαντο στην ελλαδα πρεπει να κανουν οι ελληνες κανεις αλλος
αυτο ισχυει και στην νυχτα
τους ξενους πρεπει να τους εχουμε εδω για θεληματα οχι για να κουμανταρουν ποστα
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.836
- Πόντοι
- 6.536
Εισαι λάθος.θα διαφωνησω φιλος
δεν υπηρχε κενο στο χωρο
τα μεγαλα ονοματα που δεν ειναι μαζι μας θα επρεπε να αφησουν τα ηνια σε ελληνες οχι σε ξενους αλβανους κτλ
γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε και θα πηγαινει προς το χειροτερο κι ολας
πεσμε και ρατσιστη αλλα κουμαντο στην ελλαδα πρεπει να κανουν οι ελληνες κανεις αλλος
αυτο ισχυει και στην νυχτα
τους ξενους πρεπει να τους εχουμε εδω για θεληματα οχι για να κουμανταρουν ποστα
Αυτοί που είναι τώρα ήταν 2οι και 3οι πίσω από ντόπιους και βγήκαν στο προσκήνιο αφού υπήρξε μεγάλο κενό.
Επίσης πολλοί ντόπιοι το γύρισαν στην νομιμότητα.
unknowndark
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.339
- Πόντοι
- 1.056
Όχι δεν έχουν, κανόνες εμπλοκής έχουν γιατί είναι αστυνομικοί.
Και κάθε φορά που κάνουν χρήση του όπλου τους βγάζουν τον αδόξαστο γιατί και πως.
ωραία ρε παίχτη, μπορούσες να το εξηγήσεις απο την αρχή σαν άνθρωπος..... ήταν ανάγκη να ουρλιαζεις σαν κινεζάκι που της ξεσκίζουν την κωλότρυπά Νιγηριανοί?
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
δεν ειμαι εγω λαθος μονος σου το βρηκες το λαθοςΕισαι λάθος.
Αυτοί που είναι τώρα ήταν 2οι και 3οι πίσω από ντόπιους και βγήκαν στο προσκήνιο αφού υπήρξε μεγάλο κενό.
Επίσης πολλοί ντόπιοι το γύρισαν στην νομιμότητα.
θα επρεπε να ηταν ουτε καν 5οι για θεληματα μονο οι ξενοι στην χωρα μας
αλλα καλα να παθουμε γτ εμεις τους καναμε οτι τους καναμε
ας σεβοντουσαν και οι παλιοι και να αφηναν ηνια σε ελληνες
αλλα λογια να αγαπιομαστε
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 11.469
- Πόντοι
- 2.606
Πείτε ένας του ΠΟΥΣΤΗ πως άδεια παίρνεις αν περάσεις τον ψυχίατρο, αν δεν σου βρει καμιά περίεργη ασθένεια ο παθολόγος και τέλος αν σε εγκρίνει ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών της περιοχής σου.
Μην μας ζαλίζει τα αρχίδια κάθε φορά επειδή τον έβγαλε ψυχασθενή ο ψυχίατρος.
Και δείτε και τα υπόλοιπα να ηρεμήσετε
Βάλε 7 το έχω δειρει τον Τσακ Νόρις....να βάζει απευθείας αυτός που το διαλέγει υποψηφιότητα με το νήμα του μινχαουζεν....Να ανοιξουμε κανα νημα "Πως να παρεις αδεια οπλοφορίας - Διαδικασία και εγγραφα " . να πάει γαμιωντας ;
Θα μας παιξει και ο Ευαγγελατος σιγουρα
Θα βαλουμε και ψηφοφορια που ειναι της μοδας τωρα τελευταια εδω μεσα
1 Εχεις όπλο ;
2 Δεν εχω οπλο
3 Δεν εχω και θελω να παρω
4 Δεν χρειαζομαι οπλο εχω την πουτσα μου θα τους γαμησω
5 Ξερω πολεμικες τεχνες
6 Ειμαι ο Τσακ Νορις
Στέφανε μουοκευ robocop εσυ τα ξέρεις καλύτερα όποτε πάω πάσο....
Αλλά ειναι όλες οι άδειες οπλοφορίας ίδιες δεν υπάρχουν βαθμίδες?
μία είναι η άδεια για ένα όπλο ,μπορεί να έχεις και Μάγκνουμ
Καλό είναι να μην έχεις τίποτα έξω από το σπίτι , εκτός αν είναι απαραίτητο στην εργασία-μαγαζί ή χόμπυ
Αν είναι χόμπυ, φεύγουν λεφτά όπως αν κάτσεις να παίξεις φρουτάκια ,οπότε φάτα με τις πουτάνες καλύτερα
Γενικά, μην ασχολείται κανείς με τα γκάνια η γνώμη μου , μην παρασυρόμαστε από ταινίες ,τραπεράδες της φάπας και πρότυπα της πλάκας
προτιμότερα τα ειρηνικά πράματα , γαμήσι χασίσι κ επιστροφή στη φύση
εναλλακτικά ,μάσα ξάπλα φούμα
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.034
- Πόντοι
- 1.056
Πάντως από τη φάτσα ο Αλβανός που το έκανε πιο πολύ με ποιητή μοιάζει ή με καλλιτέχνη,άνθρωπος με ευαισθησίες.
ψιλοκοκό είναι αυτοί ,γενικά για πλάκα είναι όλοι οι μαφιόζοι στην χώρα ,θρασόπουστεςOι τράπερς είναι οι μαφιόζοι της εποχής μας.
Αυτοί που μετράνε ούτε στο λένε ούτε στο δείχνουν και αν δεν είσαι στόκος επίμονος να τους ενοχλήσεις δεν ασχολούνται με άκυρους
Από τη μαρίδα να προσέχεις ,τα τσογλάνια που λέμε...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Με αφορμή αυτό το σχόλιο θα πω ότι ποτέ των ποτών δεν πρέπει να εμπλακείς σε καυγά με κανέναν και ειδικά με αγνώστους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν πάνω τους ή τι προθέσεις μπορεί να έχουν. Είδα το βίντεο που έχει δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες. Πράγματι, υποθέτω δηλαδή, ότι η παρέα των Κρητικών θα μπορούσε να αποφύγει την όλη φάση. Και εμένα μου έχει τύχει να βρεθώ σε ανθρώπους που ψαχνόντουσαν για καυγά - και γρήγορα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Ποτέ δεν προκαλώ, και προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Εδώ όπως φαίνεται οι Κρητικοί δεν το έκαναν. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος ένας πριν φάει σφαίρα από τον ογκώδη δράστη έριξε και χαστούκι. Και μετά ο άλλος τα πήρε και έβγαλε το πιστολι και λες και ήταν σε παιχνίδι πυροβολούσε αριστερά δεξιά... Ήταν τρομακτικό με τι ευκολία το έκανε!κλασικοι κοραδομαγκες κρητικοι , ο ενας απο αυτους ασχολολειται με πυγμαχια ...πηγανε να πουλησουνε τσαμπουκα και μουρη σε μαφιοζο
ALX4
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2014
- Like
- 744
- Πόντοι
- 81
κουραδομαγκας και κοτα ειναι ο Αλβανος που με γυρισμενη πλατη πυροβολει τον αλλο στο κεφαλι. Αλβανολαγνος και εσυ?!κλασικοι κοραδομαγκες κρητικοι , ο ενας απο αυτους ασχολολειται με πυγμαχια ...πηγανε να πουλησουνε τσαμπουκα και μουρη σε μαφιοζο
Το έχω εξηγήσει από τις 11:16 σήμερα το πρωί, σελίς 11.ωραία ρε παίχτη, μπορούσες να το εξηγήσεις απο την αρχή σαν άνθρωπος..... ήταν ανάγκη να ουρλιαζεις σαν κινεζάκι που της ξεσκίζουν την κωλότρυπά Νιγηριανοί?
χαστούκι έδωσε ο αλβανός ή ο κρητικός ?Με αφορμή αυτό το σχόλιο θα πω ότι ποτέ των ποτών δεν πρέπει να εμπλακείς σε καυγά με κανέναν και ειδικά με αγνώστους γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι έχουν πάνω τους ή τι προθέσεις μπορεί να έχουν. Είδα το βίντεο που έχει δημοσιευθεί σε ιστοσελίδες. Πράγματι, υποθέτω δηλαδή, ότι η παρέα των Κρητικών θα μπορούσε να αποφύγει την όλη φάση. Και εμένα μου έχει τύχει να βρεθώ σε ανθρώπους που ψαχνόντουσαν για καυγά - και γρήγορα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Ποτέ δεν προκαλώ, και προσπαθώ να αποφεύγω τις κακοτοπιές. Εδώ όπως φαίνεται οι Κρητικοί δεν το έκαναν. Μάλιστα, αν δεν κάνω λάθος ένας πριν φάει σφαίρα από τον ογκώδη δράστη έριξε και χαστούκι. Και μετά ο άλλος τα πήρε και έβγαλε το πιστολι και λες και ήταν σε παιχνίδι πυροβολούσε αριστερά δεξιά... Ήταν τρομακτικό με τι ευκολία το έκανε!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Και άδεια οπλοφορίας να έχεις, καλό θα είναι να έχεις πάνω σου ενσωματωμένη κάμετα φορητη αν πρόκειται να το χρησιμοποιήσεις - αλλιώς θα πας φυλακή με το που θα το βγάλεις από τη θήκη. Έτσι απλά.
Γενικά στην Ελλάδα είναι ΑΧΡΗΣΤΟ το όπλο εκτός αν είσαι έτοιμος να μπαινοβγαίνεις στα δικαστήρια και να έχεις κάθε τόσο δικάσιμους για οπλοφορίες κλπ. Είναι μπλέξιμο, και οι αστυνομικοί μου το λένε, όλοι. Χίλιες φορές άοπλος και μη προκλητικός.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
Ένα όπλο.
Πρώτον, κάνει μάγκα τον θρασύδειλο, ολέθριο απότελεσμα
Δεύτερον, ατυχήματα που έχουν γινει ένα σωρό με παιδιά που έχουν βρει όπλο γονέα
Τρίτον, αν έρθεις αντιμέτωπος με όπλο με αστυνομικό ή μπράβο που έχει και αυτός όπλο, ένας απο τους δύο θα φάει σφαίρα.
Οι γνωστικοί που ξέρουν απο αυτό το θέμα δεν έχουν όπλα.
Δεύτερον, ατυχήματα που έχουν γινει ένα σωρό με παιδιά που έχουν βρει όπλο γονέα
Τρίτον, αν έρθεις αντιμέτωπος με όπλο με αστυνομικό ή μπράβο που έχει και αυτός όπλο, ένας απο τους δύο θα φάει σφαίρα.
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Ρε συ το είδα! Τον πυροβόλησε πισσωπλατα στο κεφάλι. Εχω σκοκαριστεί ρε σεις με αυτό!κουραδομαγκας και κοτα ειναι ο Αλβανος που με γυρισμενη πλατη πυροβολει τον αλλο στο κεφαλι. Αλβανολαγνος και εσυ?!
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.426
- Πόντοι
- 2.356
Respect. Είναι ακριβώς έτσι.Ένα όπλο.
Ένας γνωστικός και ξέει ότι το όπλο είναι επικίνδυνο και δεν είναι έγκαυλος με τα όπλα γενικά... Και φυσικά ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ σαν δεν ξέρω τι να εμπλακεί σε καυγά. Πάντα έχει διαθέσεις ηρεμες και συγκαταβατικές - όχι συγκρουσιακές! ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΤΕ!
Και έχω παρατηρήσει είναι όλοι μέσα στα νεύρα τελευταία.
το var τι λέει για όλα αυτά ?Τώρα βλέποντας το βίντεο δεν φταινε ούτε οι Αλβανοι ούτε οι Κρητικοί.
Φταίει η κακιά η ώρα......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 75
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 408