Νέα

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.813
Πόντοι
3.936

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
Τωρα για καθε προταση που σου γραφουμε θα βρίσκεις προβλήματα ;;
Αρα να φανταστω οτι στην ζωη σου δεν προχωράς σε τιποτα , γιατι ετσι οπως τα γραφεις ΣΕ ΟΛΑ μπορει να γινει κατι ..

Το οπλο ναι θα ειναι κλειδωμένο και φυλαγμενο κοντα σου , στο δωματιο , αν εχεις χρηματοκιβωτιο , η πουλανε ξερεις ειδικα κουτια ασφαλειας που το βαζεις μέσα
που ανοιγουν με κωδικο η δακτυλικο αποτυπωμα κτλ.
Δεν εχει σημασία αν μένεις μόνος σου ή οχι ..
Δηλαδη τόσοι μπατσοι με οπλο στο σπιτι μενουν μόνοι τους ;;
Αν ηταν ετσι οπως τα λες δεν θα ειχε μεινει παιδι μπατσου ή γυναικα μπατσου ζωντανη
Σταματα τις Αλεξ71 υπερβολες του κωλου

Οταν ειναι κλειδωμενο και φυλαγμενο το οπλο αν θες μπορεις να το εχεις γεμάτο με την ασφαλεια του
Τωρα αν σε κλεψει ο φλας γκορντον και σε 30 δευτερα σου εχει ξαφρισει το σπιτι και εσυ δεν εχει παρει χαμπαρι Χριστό είναι αλλο θεμα .. δεν χρειαζεσαι οπλο , τον σπαιντερμαν θες.
Μιλαμε για οταν παρεις χαμπαρι οτι καποιος ειναι σπιτι σου και εχεις το χρόνο να αντιδρασεις ..

Αν αρχισω και εγω να ακολουθω την δικη σου θεωρία φανταζομαι οτι εσυ οταν οδηγεις το αυτοκινητο φορας στολη και κρανος , ή μαλλον δεν οδηγεις καθόλου
γιατι αν ερθει κάποιος και σου καρφωθει πανω στο αμαξι πέθανες , ή δεν περνας τον δρόμο γιατι εχεις πιθανοτητες να σε πατησει αυτοκινητο

Για το άλλο που γραφεις οτι θα ερθουν τα ΕΚΑΜ σπιτι μου δεν απαντω καν .. δεν θες να μαθεις την απαντηση
Κάτσε να επιμείνω λίγο παραπάνω γιατί αξίζει κουβέντα το θέμα.
Ο μπάτσος ή ο στρατιωτικός που έχει το όπλο σπίτι του έχει περάσει και μια α εκπαίδευση, έχει δει στην υπηρεσία του τι κάνει ένα όπλο και μπορεί να πάρει τις αναγκαίες προφυλάξεις (ξέρει δηλαδή, όχι απλά μπορεί).
Όλοι οι υπόλοιποι τι σκατά ξέρουν?
Θα χρησιμοποιήσει κανείς το επιχείρημα πως ήταν μια φορά και ένα καιρό φαντάροι και είχαν το G3 στη σκοπιά??
Το όπλο είναι μια τέχνη που πρέπει να την εξασκείς για να μην ξεχάσεις.
Ομοίως θέλει και τη φροντίδα του.
Και μου γράφεις τώρα πως θα έπρεπε να επιτρέπεται στον μέσο Έλληνα, με τα τόσα θέματα παιδείας, η οπλοκατοχή και η οπλοφορία.
Ε όχι, από την Αμερική να δεις πως εκεί έχουν μια κάποια στρατιωτική εκπαίδευση (ο στρατός τους είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας), έχουν το επιχειρείν που επιτρέπει στον πρώην στρατιωτικό/αστυνομικό να ανοίξει μια κάποια σχολή για να ξεστραβώσει και να εξασκεί τον κάθε ούγκανο και μετά έχουν το ελεύθερο εμπόριο όπλων.
Παρόλα αυτά έχουν σοβαρά προβλήματα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.866
Πόντοι
12.756
Κάτσε να επιμείνω λίγο παραπάνω γιατί αξίζει κουβέντα το θέμα.
Ο μπάτσος ή ο στρατιωτικός που έχει το όπλο σπίτι του έχει περάσει και μια α εκπαίδευση, έχει δει στην υπηρεσία του τι κάνει ένα όπλο και μπορεί να πάρει τις αναγκαίες προφυλάξεις (ξέρει δηλαδή, όχι απλά μπορεί).
Όλοι οι υπόλοιποι τι σκατά ξέρουν?
Θα χρησιμοποιήσει κανείς το επιχείρημα πως ήταν μια φορά και ένα καιρό φαντάροι και είχαν το G3 στη σκοπιά??
Το όπλο είναι μια τέχνη που πρέπει να την εξασκείς για να μην ξεχάσεις.
Ομοίως θέλει και τη φροντίδα του.
Και μου γράφεις τώρα πως θα έπρεπε να επιτρέπεται στον μέσο Έλληνα, με τα τόσα θέματα παιδείας, η οπλοκατοχή και η οπλοφορία.
Ε όχι, από την Αμερική να δεις πως εκεί έχουν μια κάποια στρατιωτική εκπαίδευση (ο στρατός τους είναι ο μεγαλύτερος εργοδότης της χώρας), έχουν το επιχειρείν που επιτρέπει στον πρώην στρατιωτικό/αστυνομικό να ανοίξει μια κάποια σχολή για να ξεστραβώσει και να εξασκεί τον κάθε ούγκανο και μετά έχουν το ελεύθερο εμπόριο όπλων.
Παρόλα αυτά έχουν σοβαρά προβλήματα.
αποφασισε ποιο θα ειναι το προβλημα τελικα , ο χρηστης να μην αρχισει να σκοτωνει ή οικογενεια μεσα στο σπιτι να παρει το οπλο και να κανει μακελειο ;;
Γιατι πάμε μια στο ενα μια στο άλλο.
Αδεια θα παρεις οταν θα εχεις ριξει και θα εχεις περασει καποιες εξετασεις , οτι δεν εισαι τρελογκας , οτι δεν εισαι στρατοκαυλωμενος κτλ
Αν θες μπορεις να βαλεις τα πλαισια για να δωσεις οπλα..
Τωρα , ειναι οι Ελληνες για οπλα ; οχι , αλλα στ αρχιδια μας , γιατι το εχω ξαναμπει , θα καθαρισει ο τοπος απο τους ηλιθιους , η θα μπουν φυλακη επειδη σκοτωσαν καποιον οτι να ναι ή θα σκοτωθουν.

Ο μέσος Ελληνας δεν ξερει και να οδηγει , δεν ξερει να τηρει απλους κανονες , ειναι αγραμματος και χωρις καμία καλλιέργεια, αρα να τους κοψουμε το δικαιωμα ψηφου , οδηγησης κτλ
Και μην μου πεις ελα μωρε δεν ειναι το ιδιο με το οπλο , γιατι ενας ηλιθιος με αυτοκινητο προχθες σκοτωσε εναν που περιμενε το τραμ , αλλοι ηλιθιοι με μηχανάκια σκοτωνουν κόσμο κτλ

Παμε παρακατω

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.490
Πόντοι
12.056
αποφασισε ποιο θα ειναι το προβλημα τελικα , ο χρηστης να μην αρχισει να σκοτωνει ή οικογενεια μεσα στο σπιτι να παρει το οπλο και να κανει μακελειο ;;
Αδεια θα παρεις οταν θα εχεις ριξει και θα εχεις περασει καποιες εξετασεις , οτι δεν εισαι τρελογκας , οτι δεν εισαι στρατοκαυλωμενος κτλ
Τωρα , ειναι οι Ελληνες για οπλα ; οχι , αλλα στ αρχιδια μας , γιατι το εχω ξαναμπει , θα καθαρισει ο τοπος απο τους ηλιθιους , η θα μπουν φυλακη επειδη σκοτωσαν καποιον οτι να ναι ή θα σκοτωθουν.

Ο μέσος Ελληνας δεν ξερει και να οδηγει , δεν ξερει να τηρει απλους κανονες , ειναι αγραμματος και χωρις καμία καλλιέργεια, αρα να τους κοψουμε το δικαιωμα ψηφου , οδηγησης κτλ
Και μην μου πεις ελα μωρε δεν ειναι το ιδιο με το οπλο , γιατι ενας ηλιθιος με αυτοκινητο προχθες σκοτωσε εναν που περιμενε το τραμ , αλλοι ηλιθιοι με μηχανάκια σκοτωνουν κόσμο κτλ

Παμε παρακατω
εγω στην αρχη νομιζα πως με το τζιπ ησουν εσυ φιλε λεφτακια ..γιατι μολις βρεχει πας με το τζιπ στις λακουβες και βρεχεις μεροκαματιαρηδες μισθωτους ανθρωπους για να κανεις πλακα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706

Παμε παρακατω
Αποφάσισα, το όπλο είναι το πρόβλημα.
Και ναι τώρα που εμείς γράφουμε τα δικά μας υπάρχει ήδη πλαίσιο για να πάρεις νόμιμα όπλο.
Με γιατρούς, εξετάσεις κλπ.
Εμ είναι κάπως δύσκολο.
Ευτυχώς όμως.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.490
Πόντοι
12.056
Αποφάσισα, το όπλο είναι το πρόβλημα.
Και ναι τώρα που εμείς γράφουμε τα δικά μας υπάρχει ήδη πλαίσιο για να πάρεις νόμιμα όπλο.
Με γιατρούς, εξετάσεις κλπ.
Εμ είναι κάπως δύσκολο.
Ευτυχώς όμως.
αδεια οπλοφοριας δεν μπορεις να παρεις ακομη και να εχει γινει αποπειρα δολοφονιας εναντιον σου ...θα σου βαλουν αστυνομικη προστασια σε πρωτη φαση

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.134
Πόντοι
456
Οι κρητικοί οταν ανεβαίνουν Αθηνα νομίζουν οτι ειναι στο κατσικοχωρι τους και τραβάνε μαγκιές παντού ...... Μέχρι να πέσουν σε κάποιον με αρχίδια οπου εκεί μετά κάνουν την ΠΑΠΙΑ!
Το όπλο είναι αρχίδια, αλβανέ?

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.731
Πόντοι
9.931

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
αδεια οπλοφοριας δεν μπορεις να παρεις ακομη και να εχει γινει αποπειρα δολοφονιας εναντιον σου ...θα σου βαλουν αστυνομικη προστασια σε πρωτη φαση
Ε όχι και δεν μπορείς.
Μια χαρά μπορείς απλά είναι αυστηρό το πλαίσιο.
Κοινώς δεν τη δίνουν δεξιά κι αριστερά.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.490
Πόντοι
12.056
Ε όχι και δεν μπορείς.
Μια χαρά μπορείς απλά είναι αυστηρό το πλαίσιο.
Κοινώς δεν τη δίνουν δεξιά κι αριστερά.
kapote pernane pio eykola..... θυμαμαι sta mesa toy 90 ημουν διπλα σε ενα εφοπλιστη εστησε αποπειρα ληστειας στο μικρολιμανο με εμπλοκη ποινικων κοινως εφυγαν καμια 150αρια σφαιρες... για να παρει πιο πολλες αδειες οπλοφοριας και τις πηρε βεβαια

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
kapote pernane pio eykola..... θυμαμαι sta mesa toy 90 ημουν διπλα σε ενα εφοπλιστη εστησε αποπειρα ληστειας στο μικρολιμανο με εμπλοκη ποινικων κοινως εφυγαν καμια 150αρια σφαιρες... για να παρει πιο πολλες αδειες οπλοφοριας και τις πηρε βεβαια
Τα ίδια σκατά είναι τώρα με τότε, δύσκολα δίνουν.
Απλά κάποτε έπεφτε λίγο λαδάκι, έμπαινε κανένας δάκτυλος, κανένα ρουσφέτι τέλος πάντων η άδεια έβγαινε.
Πάμε λοιπόν τη κουβέντα εκεί που πρέπει και ας μην συζητάμε άλλο για τις άδειες (όχι τίποτα άλλο, κυκλοφορούν αρκετές νόμιμες).
Πιστεύεις πως αν χρησιμοποιήσεις το όπλο για οποιοδήποτε νόμιμο λόγο ακόμα και αν έχεις νόμιμα άδεια δεν θα σου πρήξουν μετά τα παπάρια????
Εδώ είναι τα ωραία.....

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
80.490
Πόντοι
12.056
Απλά κάποτε έπεφτε λίγο λαδάκι, έμπαινε κανένας δάκτυλος, κανένα ρουσφέτι τέλος πάντων η άδεια έβγαινε.
Πάμε λοιπόν τη κουβέντα εκεί που πρέπει και ας μην συζητάμε άλλο για τις άδειες (όχι τίποτα άλλο, κυκλοφορούν αρκετές νόμιμες).
Πιστεύεις πως αν χρησιμοποιήσεις το όπλο για οποιοδήποτε νόμιμο λόγο ακόμα και αν έχεις νόμιμα άδεια δεν θα σου πρήξουν μετά τα παπάρια????
Εδώ είναι τα ωραία.....
απο την στιγμη που θα ριξεις σφαιρα για να προστατευτεις εχεις 24 ωρες να το δηλωσεις να προσκομησεις τον καλυκα και αν κρινουν οτι ειναι κατι περιεργο θα σου κανουν και βαλιστικο ελεγχο

petheropliktos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
616
Πόντοι
81
Αμερική δεν είμαστε, αλλά μην νομίζετε ότι και εδώ οι νόμιμες άδειες οπλοφορίας είναι λίγες....
Και φυσικά υπάρχουν και αυτοί που οπλοφορούν χωρίς άδεια που είναι πολλαπλάσιοι των "νομίμων"...
Δεν είναι τόσο σπάνια τα όπλα όπως παλιά...
Στο τόπικ των Ρομά έχω γράψει για ένα περιστατικό όπου κυνηγιόμουν (με αυτοκίνητα) με έναν γύφτο που πήγε να μου φάει 150€. Αργότερα έμαθα πως ο εν λόγω μπάσταρδος, που ήταν γνωστός στο τοπικό αστυνομικό τμήμα, ήξεραν όλοι οι μπάτσοι πού μένει, όλο δημιουργούσε προβλήματα κλπ κλπ, έβγαινε στο "σύστημα" της αστυνομίας ότι κατέχει άδεια οπλοφορίας για καραμπίνα. Φυσικά δεν το λέω γιατί μου έκανε εντύπωση που είχε όπλα, αλλά επειδή μου έκανε εντύπωση που το καταπληκτικό κράτος μας έδωσε άδεια οπλοφορίας και όπλο σε τέτοιο άτομο -και δεν την ανακάλεσε ποτέ.

Να του'στελναν έστω σημείωμα να πάει να παραδώσει την καραμπίνα και την άδεια. Δε ζητάω βέβαια να του έκαναν ντου αν δε πήγαινε να τα παραδώσει, απλά ας εκκρεμούσε εις βάρος του κι αυτή η καταδίκη βρε αδερφέ, να μην κυκλοφορά σαν να μην τρέχει τίποτα.

Μπουρδέλο.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
απο την στιγμη που θα ριξεις σφαιρα για να προστατευτεις εχεις 24 ωρες να το δηλωσεις να προσκομησεις τον καλυκα και αν κρινουν οτι ειναι κατι περιεργο θα σου κανουν και βαλιστικο ελεγχο
Α καλά, εντάξει τότε(ς)........

Άστο παλικάρι μου, άμα ρίξεις δεν τη ρίχνεις στον αέρα.
Άστο τώρα που είναι νωρίς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.866
Πόντοι
12.756
εγω στην αρχη νομιζα πως με το τζιπ ησουν εσυ φιλε λεφτακια ..γιατι μολις βρεχει πας με το τζιπ στις λακουβες και βρεχεις μεροκαματιαρηδες μισθωτους ανθρωπους για να κανεις πλακα
:tooth::tooth::tooth:
Πρεπει να ηταν το πιο καινουργιο απο το δικο μου
Και δεν εχω και φιμέ μπροστά :coffee:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.518
Πόντοι
6.056
Εδώ είναι τα ωραία.....
στο σπίτι μπορεί να έχεις καραμπίνες , μια χαρά κάνουν δουλίτσα ,προσφέρουν και θέαμα :rockon:

Το νομικό πλαίσιο είναι για τα πανηγύρια όσον αφορά την προστασία της ιδιοκτησίας και της ζωής , έχεις δίκιο

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
4.444
Πόντοι
1.706
στο σπίτι μπορεί να έχεις καραμπίνες , μια χαρά κάνουν δουλίτσα ,προσφέρουν και θέαμα :rockon:

Το νομικό πλαίσιο είναι για τα πανηγύρια όσον αφορά την προστασία της ιδιοκτησίας και της ζωής , έχεις δίκιο
Πως βλέπεις να τρέχουν ένα αστυνομικό όταν χρησιμοποιήσει το όπλο του?
Παρόμοια θα είναι η αντιμετώπιση του πολίτη με το νόμιμο όπλο αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Πιστεύουν πως αν πουν "Μα έχω άδεια οπλοφορίας" θα ξεμπλέξουν.
Αλλά δεν θα.....

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
22.518
Πόντοι
6.056
Πως βλέπεις να τρέχουν ένα αστυνομικό όταν χρησιμοποιήσει το όπλο του?
Παρόμοια θα είναι η αντιμετώπιση του πολίτη με το νόμιμο όπλο αλλά δεν θέλουν να το καταλάβουν.
Πιστεύουν πως αν πουν "Μα έχω άδεια οπλοφορίας" θα ξεμπλέξουν.
Αλλά δεν θα.....
σωστός !!!

πρακτικά στην ιδιοκτησία του, είναι κουκουρούκου όποιος στις σημερινές συνθήκες δεν έχει όπλο , δηλωμένο ή αδήλωτο
Αν περιμένεις τις Αρχές ή τον Νόμο να σε προστατεύσουν , λαδώσου και απόλαυσε το :2funny:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom