Νέα

Γκάζι: Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό κέντρο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα msakis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 361
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.319
Πόντοι
2.356
@Fansadox
ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ!
Όπως αυτοί που εγκαθιστούν συναγερμούς και έχουν εταιρείες φύλαξης είναι οι ίδιοι που σου στέλνουν τους διαρρήκτες αν δεν αγοράσεις εξοπλισμό από το μαγαζί τους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Στις ειδησεις ειπε ο αστυνομικος ρεπορτερ οτι κατα τη διαφυγη τους οι πιστολερο εγληματιες διεφυγαν ανενοχλητοι, χωρις να γινει καταδιωξη απο αστυνομια. Οπως ειπε χαρακτηριστικα, ουτε απο ΔΙΑΣ, ουτε απο περιπολικα, ουτε απο ασφαλεια (σε κανα εβερεστ θα ηταν παλι αραγμενοι, σιγουρια, το μεροκαματο να πεφτει,).

Επισης ειπε οτι η αστυνομια εκτιμα οτι ο δραστης ειναι γνωστος σεσημασμενος. Ειχε διαφυγει στην Αλβανια για να γλιτωσει απο αλλο περιστατικο που επισης ειχε εμπλοκη, αλλα φαινεται ξαναγυρισε στην Ελλαδα να συνεχισει τις δραστηριοτητες του. (ασφαλες περιβαλλον η Ελλαδα για δουλειες, γι αυτο ξαναγυρισε. Ετοιμη στρωμενη ανεμποδιστη δουλεια για εγκληματιες.)

• Θυμός
Αντιδράσεις: j 1973

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Εγώ τα έχω πει, πως η καλύτερη πόλη για bachelor πάρτυ είναι η ΠΡΑΓΑ!
Πάτε όλα τα φιλαρακια εκεί , σας κανονίζει το Atlas ή το Darling μια παρτούζα τύπου PartyHardcore που θα πέσει πούτσα μέχρι τελικής πτώσεως και γυρνάτε πίσω κύριοι με φωτογραφίες από τα αξιοθέατα ! :headbang2:

Τώρα αν πιστεύεις λόγια κούλη άδωνη βορίδη σκάι ή μπαίνεις στο Μπου και βρίσκεις σοβαρά αυτά που λένε οι γαλάζιοι μπραβοκούλιδες πως όλα λειτουργούν ρολόι και πως είμαστε μια ευρωπαϊκή σύγχρονη χώρα, τότε είσαι άξιος της μοίρας σου. :rockon::rockon::rockon:
Μπορείς να δώσεις πληροφορίες φίλτατε. Μου άρεσε η ιδέα για το bachelor

george_tzi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2018
Κριτικές
5
Like
439
Πόντοι
301
Δεν χρειάζεται να φτάσουμε στην δικαιοσύνη ενα καθικι που πυροβόλησε τρεις ανθρώπους στο κεφαλι για μια σφαλιάρα και ενα αντε γαμησου μαλακα. Κατα την διάρκεια της σύλληψης θα πρέπει να φαει καμια 10αρια σφαιρες και ολα καλα, ετσι παραδειγματίζονται και οι αλλοι μπράβοι ωστε να μην τραβάνε οπλο για το τιποτα...

Αλλα για να γινει αυτο θα πρέπει να εχει κανονικούς αστυνομικούς και οχι φλουφλιδες.
Μετά θα γεμίσουμε αφίσες "οι ζωές των μπράβων μετράνε - όχι στην αστυνομική βία"

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Πάντως ρε μάγκες, τους Κρητικούς τους ξέρουμε , οκ, αλλά αυτοί οι αλβανοι , τελείως σκατόφαρα. Μια ζωή αδιόρθωτοι. Και οι ίδιοι το παραδέχονται

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.348
Πόντοι
3.656
cf7f16b1-576e-4bfd-b5b5-cefc64fbd066.jpeg
IMG_9230.jpeg

Ο αφελής Ζαν , είχε πιστέψει τις πίπες του σώγαμπρου. Ο σώγαμπρος έτσι ισχυρίζεται , ότι είναι στην κρήτη. Δεν είναι στην κρήτη , δεν ξέρει τίποτε για κρήτη .
Αν θέλει να μας διαψεύσει , αντί να βάζει πανεράτα πανεράϊ ας βάλει μία εφημερίδα ..... με αγορά σήμερα ... συντριβάνι .... θέα από τάφους ..... χαλέπα .... ό,τι γουστάρει .........

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.873
Πόντοι
9.931

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.440
Πόντοι
206
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Και στο γκάζι όποιον ξέρω να αντιμίλησε, απάντησε, κοίταξε πίσω, ανταποκρίθηκε στην παραμικρή μαλακία τον έκαναν κρεμμυδάκια. Δεν μιλάμε καν να τραβήξεις το σχοινί και να ζητάς ρέστα και να κάνεις και σκηνικά. Δεν είναι λίγος και ο κόσμος που έχει φάει ξύλο και παραλίγο να μείνει και στον τόπο. Και προχτές αυτό έγραψα στο άλλο νήμα με τον τραυματία από τα ΜΑΤ. Μακριά από το γκάζι αν δεν θες να χεις μπλεξίματα. Στην τελική δεν έχω ξαναπάει σε μέρος που να με κοιτάνε όλοι στραβά από τους θαμώνες μέχρι και αυτούς που δουλεύουν ακόμη, ενώ τους αφήνεις και χρήματα από πάνω. Και ο κόσμος να ψοφάει για την περιοχή αυτήν. Αυτό λέγεται μαζοχισμός.
Τι φάση με το Γκάζι; Είχα πάει πριν χρόνια και ακούγονταν ως περιοχή που αναβαθμίζονταν με καταστήματα εναλλακτικής κυρίως κουλτούρας, και με υπερλούξ μπαράκια σε πρώην βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Βασικά είχα πάει επειδή είχε και μπουρδελάκια εκεί κοντά, το 2015 τέτοια εποχή Χριστουγέννων. Και καθώς περπατούσα πέτυχα μια στοά όπου γίνονταν μάλλον ανταλλαγή ρούχων :confused: με εναλλακτικούς και εναλλακτικές που τους έκοβα πιο φραγκάτους από εμένα, μάλλον πάμπλουτοι αριστεροί.

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επτά άτομα σε ένα αμάξι μου ακούγεται πολύ ύποπτο πέραν του ότι δεν χωράνε. :confused:
Μήπως είχαν προηγούμενα; στο βίντεο, ο τηγανοκέφαλος Αλβανός (από ότι λέγεται) πυροβολεί στο χαλαρό 3 άτομα από τους 7. Προηγουμενως ένας από τους 7 είχε φωνάξει κάτι προς ένα αμάξι που περνούσε όπου μέσα είχε τον πιστολά με έναν άλλον. Σταμάτησαν αυτοί οι 2
και προσέγγισαν τους 7 όπου ο ένας από τους 2 χαστουκισε έναν από τους 7. Τι ακριβώς
τους φώναξαν; θα μας πει κανείς; :rockon:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Δεν πρεπει να ηταν ολοι μαζι παρεα με τους δράστες.Απλως οι κρητικοι ετυχε να πεσουν σε μπραβους της νυχτας.Κατι ειχε προηγηθει.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τέτοια ώρα τέτοια λόγια. Και στο γκάζι όποιον ξέρω να αντιμίλησε, απάντησε, κοίταξε πίσω, ανταποκρίθηκε στην παραμικρή μαλακία τον έκαναν κρεμμυδάκια. Δεν μιλάμε καν να τραβήξεις το σχοινί και να ζητάς ρέστα και να κάνεις και σκηνικά. Δεν είναι λίγος και ο κόσμος που έχει φάει ξύλο και παραλίγο να μείνει και στον τόπο. Και προχτές αυτό έγραψα στο άλλο νήμα με τον τραυματία από τα ΜΑΤ. Μακριά από το γκάζι αν δεν θες να χεις μπλεξίματα. Στην τελική δεν έχω ξαναπάει σε μέρος που να με κοιτάνε όλοι στραβά από τους θαμώνες μέχρι και αυτούς που δουλεύουν ακόμη, ενώ τους αφήνεις και χρήματα από πάνω. Και ο κόσμος να ψοφάει για την περιοχή αυτήν. Αυτό λέγεται μαζοχισμός.
Σιγά ρε μαν που πέφτει ξύλο στο Γκάζι. Όλα στα μουλωχτά γίνονται. Εγώ δεν έχω δει ποτέ λάιβ καυγά εκεί. Σε καθαρίζουν στα κρυφά. Μην λεμε και μαλακίες τώρα. :confused:
Έχω πιει ένα σωρό καφέδες στα μαγαζιά και όλοι είναι σε παρέες. Για να μπλέξεις πρέπει να αναμειχθεί ή να χωθείς
και να πουλήσεις μούρη. Όταν βλέπεις μπουκέτα, δεν έχεις καμία δουλειά να εμπλακείς. Άσε που και τίποτα να μην γίνει, αν σε μαζέψουν θα θεωρηθείς μάρτυρας και θα πρέπει να τραβολογιεσαι. Άστους να σφαχτούν και στον πούτσο σου. :rockon:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

Προφανώς τί θα ήταν. Αυτή η λέρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν πρεπει να ηταν ολοι μαζι παρεα με τους δράστες.Απλως οι κρητικοι ετυχε να πεσουν σε μπραβους της νυχτας.Κατι ειχε προηγηθει.
Κατι άλλο έχει γίνει σίγουρα. Επίσης κάτι τους είπαν
κι έπεσε χαστουκιι.
Σιγά μην πάει μπράβος
να αμολάει σφαίρες μπροστά σε κόσμο και να δώσει στίγμα. :rockon:

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Τι φάση με το Γκάζι; Είχα πάει πριν χρόνια και ακούγονταν ως περιοχή που αναβαθμίζονταν με καταστήματα εναλλακτικής κυρίως κουλτούρας, και με υπερλούξ μπαράκια σε πρώην βιομηχανικές εγκαταστάσεις.
Βασικά είχα πάει επειδή είχε και μπουρδελάκια εκεί κοντά, το 2015 τέτοια εποχή Χριστουγέννων. Και καθώς περπατούσα πέτυχα μια στοά όπου γίνονταν μάλλον ανταλλαγή ρούχων :confused: με εναλλακτικούς και εναλλακτικές που τους έκοβα πιο φραγκάτους από εμένα, μάλλον πάμπλουτοι αριστεροί.

Εναλλακτική φθηνή περιοχή ήταν. Έμειναν στα φθηνά. Αν θες για καλύτερο επίπεδο πας πιο βόρεια Αττική.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εδώ πρέπει να πούμε κι ένα μπράβο για τις κάμερες. Πρέπει να μπουν παντού κάμερες ώστε η δικαιοσύνη να έχει ευκολότερο έργο. Θυμάμαι καυγά σε τυχαία στιγμή, όπου τσακώνονταν
για κάμερες δύο τύποι. Αυτός που δεν ήθελε κάμερες έφαγε μια γερή από τον άλλον, ακούστηκε σαν άνεμος
ο γρόθος και μετά του είπε τωρα που δεν έχεις κάμερες τράβα να το αποδείξεις.

:rockon:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Αυτό το τραγικό συμβαν αποδεικνύει για άλλη μια φορά πως στο δρόμο πρέπει να είμαστε πολύ ψύχραιμοι.
Η ειρωνία είναι πως περισσότερο κινδυνεύουν οι δυνατοί τύποι που έχουν μεγάλη σωματική δύναμη,ιστορικό θητείας σε ειδικές δυνάμεις,πολεμικές τέχνες από μαύρη ζώνη και πάνω και γενικά έντονο ταμπεραμέντο.
Η μεγάλη τους αυτοπεποίθηση είναι το εισιτήριο για μεγάλους μπελάδες που μπορεί να τους κοστίσουν και τη ζωή τους.
Όσοι είναι αδύναμοι και φοβισμένοι εκ των πραγμάτων δεν πάνε γυρεύοντας και δεν θα αντιδράσουν εύκολα σε προκλήσεις και καλά θα κάνουν.Είναι ο μηχανισμός αυτοπροστασίας τους.Δεν έχουν ευθιξία,έχουν φόβο.
Για τους άλλους ο φόβος είναι ταπείνωση.
Θα μου πείτε τώρα εύλογα:
Είναι κακό να γυμνάζομαι;Να εκπαιδεύομαι στις πολεμικές τέχνες;
Θα σου λεγα ΟΧΙ.
Γιατί εκεί εκτός από το σώμα και το μυαλό γυμνάζεις και την ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗ σου,αν ενώ βελτιώνεσαι,υιοθετήσεις την κατάλληλη ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ.
Έτσι δε θα σε αγγίζουν οι μικροπροκλήσεις που θίγουν τον εγωισμό...
Γιατί οι μεγάλες προκλήσεις απαιτούν να σώσεις τη ζωή σου,εκεί δε χωρούν εγωισμοί.
Πόσο εύκολα βρίσκεις καυγά εκεί έξω.Για πλάκα.
Μακάρι να βρίσκαμε μουνί τόσο εύκολα.
Παίδες:ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ να διαβάζετε τις εξελίξεις σαν να κοιτάτε μια σκακιέρα.
Δες το αμάξι που σε κλείνει,έχει φιμέ τζάμια,άρα άγνωστο τελείως αντίπαλο,γάμησέ τον και μην κορνάρεις στη σφήνα του.
-Κατεβαίνει τύπος απ τ αμάξι και σου ζητά τα ρεστα.Κράτα τον τόνο ομιλίας σου σταθερό και το λόγο σου ευγενή ότι κι αν σου πει αυτός.
ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΩΔΥΝΑ γινεται απο το σημειο της εμπλοκης.
ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ αν έκανες κάτι που τον ενόχλησε και πες του να ηρεμησει.
Λειτουργησε ΑΠΟΚΛΙΜΑΚΩΤΙΚΑ.
Μη ριχνεις λαδι στη φωτια,μην αγριοκοιτας,αλλα μη δειχνεις και φοβο.
Επομένως:οδικές παραβάσεις,μπινελίκια του δρόμου,και άλλα τέτοια τα προσπερνάμε.
Σε κάποιες περιπτώσεις δυστυχώς δεν έχουμε επιλογές να αποφύγουμε τη συμπλοκή.
Αν κινδυνεύει ένας δικός μας άνθρωπος ας πούμε.
Εκεί θα πρέπει να δράσουμε άμεσα ενώ θα έχουμε ήδη καλέσει το 100 και βοήθεια από τους γύρω μας
Καλύτερα μάλιστα να φωνάξουμε κλέφτης ή φωτιά παρά βοήθεια.
Έτσι έχουμε περισσότερες πιθανότητες να μαζέψουμε μάρτυρες στο συμβαν.
Μακριά από μας παίδες μου αυτά.
Επίσης προσοχή μεγάλη γιατί σε μια συμπλοκή μπορεί εμείς να κάνουμε πολύ μεγαλύτερο κακό απ όσο θα θέλαμε.
Να χτυπήσουμε κάποιον στο κεφάλι με μέτρια προσπάθεια και να μείνει στον τόπο.
Προσοχή λοιπόν κι εδώ.
Σε κάθε περίπτωση,αποφυγή του καβγά παίδες...όσο γίνεται...
Προσοχή όταν κυκλοφορούμε κι έχουμε νεύρα ειτε γιατι τσακωθηκαμε στη δουλεια,η με τη γκομενα,η αντιμετωπιζουμε σοβαρα οικογενειακα ζητηματα...οποτε τοτε θα κυκλοφορουμε πραγματικα εν βρασμω...
Εκει ειδικα γυρνα στον εαυτο σου και πες πριν ακομη βγεις απ το σπιτι:σημερα δεν ειμαι καλα,θα πρεπει να προσεχω δυο φορες.
Λυπαμαι πολυ που ειχαμε αυτο το σκηνικο και καθε φορα σοκαρομαι με τετοιες ειδησεις.
Οι νομοι του δρομου ειναι σκληροι.
ΠΡΟΣΟΧΗ.

Τελευταία τροποποίηση:

Vas(2)

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2020
Κριτικές
1
Like
255
Πόντοι
20
Ποτέ δεν κατάλαβα κόσμο που πάει στο γκάζι και θα ψαχτεί για φασαρία, θυμάμαι πιο μικρός 2011-12 που πηγαινα και σχεδόν κάθε Σάββατο βλέπαμε ξύλο. Όλο μα όλο το γκάζι τις προστασίες τις έχουν αναλάβει αλβανοι δεν κολλάνε πουθενά και δεν τους ενδιαφερει τίποτα έχουν όλο τον έλεγχο της περιοχής Τώρα όσο για το βίντεο αυτό το σκουπίδι που πυροβολει φαίνεται πως το κάνει με τέτοια άνεση που σίγουρα ο τύπος έχει καθαρίσει-πιστολιασει αρκετό κόσμο

vladgr

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Like
254
Πόντοι
26
Ποτέ δεν κατάλαβα κόσμο που πάει στο γκάζι και θα ψαχτεί για φασαρία, θυμάμαι πιο μικρός 2011-12 που πηγαινα και σχεδόν κάθε Σάββατο βλέπαμε ξύλο. Όλο μα όλο το γκάζι τις προστασίες τις έχουν αναλάβει αλβανοι δεν κολλάνε πουθενά και δεν τους ενδιαφερει τίποτα έχουν όλο τον έλεγχο της περιοχής Τώρα όσο για το βίντεο αυτό το σκουπίδι που πυροβολει φαίνεται πως το κάνει με τέτοια άνεση που σίγουρα ο τύπος έχει καθαρίσει-πιστολιασει αρκετό κόσμο

• Like
Αντιδράσεις: Vas(2)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom