Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
Και όχι μονο...όχι τόσο όσο παλιότεραΑστεία το λέω ρε συ...
Αλλά δεν είσαι σκληρός χύστης όμως, του bou.com και όχι μόνο;
Και όχι μονο...όχι τόσο όσο παλιότεραΑστεία το λέω ρε συ...
Αλλά δεν είσαι σκληρός χύστης όμως, του bou.com και όχι μόνο;
Εεεε... Πέφτουν οι αποδόσεις... Περνάει ο χρόνος...Και όχι μονο...όχι τόσο όσο παλιότερα
Η δολοφονία του με όπλο θα είναι λάθος.Πάντως ο τύπος που πυροβόλησε κατά 90% δεν θα έχει καλό τέλος.
Άνοιξε άσχημη βεντέτα και αργά ή γρήγορα θα τον βρουν είτε η αστυνομία, είτε τίποτα πληρωμένοι και ομάδες κρούσης των Κρητικών.
Ακόμα και στην φυλακή να μπει σώος θα του την φυλάνε εκεί.
οχι δεν εχουνcalm your ass down.... Οι μπάτσοι σε περίπτωση εμπλοκής δεν έχουν άδεια χρήσης του όπλου τους?
Για πες μερικα απο τα γελοια πραγματα που μπηκαν φυλακη καποιοιΓνωρίζω δεκάδες περιπτώσεις που έχουν μπει φυλακή άτομα για γελοία πράγματα σε σχέση με αυτά που λένε ότι έχουν κάνει αυτοί οι 2.
Ο κάθενας λέει την παπαρία του και ότι κάτσει,τι κάνει ρε φίλε νίαου νίαου τελικά?Κρητικόι και μαλιστα γόνοι αριστων έξω από γκει μπαρ.. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
Μπηκε φυλακη ανθρωπος επειδη εκλεψε κρουασαν?Είχα δει στον Σρόιτερ εκπομπή: ένας τύπος έκλεψε κρουασάν, ένας άλλος στην ίδια εκπομπή απλά άλλαζε αριθμούς σε αυτοκίνητα.
Αυτά που γνωρίζω, γύφτισσα έκλεψε από κατάστημα καλλυντικά και την έπιασαν και μπηκε μέσα. Πρόσφατα έπιασαν παιδιά που μπήκαν σε 3 πρακτορεία και έπαιρναν τα ξυστά και φεύγαν. Ακόμη και για κατοχή μολοτοφ έχω ακούσει ότι έχει μπει άνθρωπος φυλακή. Πρόσφατα πιάσαν τράπερ και δεν μπήκε φυλακή με άπειρα ναρκωτικά.
Τι κάνει ρε τύπε?Κρητικόι και μαλιστα γόνοι αριστων έξω από γκει μπαρ.. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια?
Και αν ηταν gay τι θα σημαινε δηλαδη?Επειδή γνωρίζω πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι gay τα παιδιά,έτυχαν σε λάθος μέρος σε κακιά στιγμή ποτέ μα ποτέ να μην τύχει σε κανένα αυτό το γεγονός !!!!!!
Τίποτα, αλλά εδώ οι ειδήμονες του σάιτ έχουν φαγωθεί ότι γύριζαν απο gay μπάρ σε gay μπάρ!!!!!Και αν ηταν gay τι θα σημαινε δηλαδη?
Καλα....άστοΗ φυλακή μία δεν είναι;
Βρε χρυσέ μου ανθρωπε, οταν συλλαμβανεται καποιος, πριν παει να δικασθει στο αυτοφωρο, μένει στο κρατητηριο μια-δυο ημερεςΕξήγησέ μου Αλεξ να μάθω. Δεν είχα την τύχη να έχω άμεση εμπειρία με τέτοιες υποθέσεις.
Αν θελεις με ακους σε αυτο.Αυτόφωρο νόμιζα λέγεται η κράτηση στο τμήμα. Μάλιστα.
Όχι για κανονική φυλακή λέω. Τα περισσότερα υπάρχουν στο ίντερνετ ως ειδήσεις δεν τα βγάζω από το κεφάλι μου.
Σωστα. Εχεις δικιοΝαι ειδικά σε επαρχιακές πόλεις που θέλουν να φαίνονται ότι λειτουργούν όλα ρολόι, παίζει να γράφουν Ο, Τ Ι - Ν Α - Ν Α Ι.
ένας τύπος έκλεψε κρουασάν,
Αν είχαν ένα ποινικό μητρώο σαν σεντόνι από τις κλοπές, λογικό δεν θα είναι να μπήκαν μέσα;Αυτά που γνωρίζω, γύφτισσα έκλεψε από κατάστημα καλλυντικά και την έπιασαν και μπηκε μέσα. Πρόσφατα έπιασαν παιδιά που μπήκαν σε 3 πρακτορεία και έπαιρναν τα ξυστά και φεύγαν.
Κακούργημα είναι. Πού είναι το περίεργο που μπήκε μέσα;Ακόμη και για κατοχή μολοτοφ έχω ακούσει ότι έχει μπει άνθρωπος φυλακή.
Τωρα θα βγει κανένας μλκ να πει οτι τσακώθηκαν για το ποδόσφαιρο;Παικταράδες μου έχετε σκεφτεί πως το μοιραίο περιστατικό μπορεί να ήταν ένα απλό ραντεβού από αυτά που κλείνουν τα μέλη μας για επίλυση διαφορών ?
Γιο μυ μαννννν...Εμείς από τον Κολωνό κυκλοφορούμε όλοι μαζί σαν ομάδα, συνεπώς δε χρειάζεται να φοβόμαστε κάτι....