Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
και καλα απο τη παρακμη της δημοσιογραφιας

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και σε μια βδομάδα άλλαξε άποψη ;

κάτι πιο ύποπτο είχε παίξει τότε -- είναι περίεργο που τα κατάφερε και το κράτησε τόσο κρυφό πάντως ο φαφούτης  :huh: :huh: :huh: 

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
εχει ξεκινησει αυτη την εβδομαδα..
4-6 και απο δευτερα κλασικα στις 5.
:rockon: :rockon: :rockon:
Φαφουτινιο στα καλυτερα του!
Νομιζω πρεπει να πουλησε το αυτοκινητο του γιατι λεει πως κυκλοφορει με ενα πουντο!  :rockon:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Γνωρίζει κάποιος γιατι εχθές δεν είχε φαφούτη?  :s&m_2:

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Νομιζω πρεπει να πουλησε το αυτοκινητο του γιατι λεει πως κυκλοφορει με ενα πουντο!  :rockon:

Τύπε δύσκολο το βλέπω να πούλησε ο Γεωργίου τη BMW... Έχει τρέλα με αυτό το αυτοκίνητο - Πιο πιθανό μου φαίνεται να πουλήσει το σπίτι του !

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Ρε παιδια,τι εγινε με φαφουτη κ γαυρονικολαου?
του λεγαν σημερα του γιωργου πως αν ειχε ακουσει τι ειπε ο γαυρονικολαου το πρωι γιαυτον,δεν θα εκανε εκπομπη σημερα..
και πριν λιγο βγηκε και ο αδελφος του γαυρονικολα στο μικροφωνο για να διορθωσει κατι που ειπε ο γεωργιου..
ξερετε τι εγινε?  :jerking: :idiot:

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Την άκουσα κι εγώ την εκπομπή κατά διαστήματα σήμερα.
Δεν ξέρω τι έλεγε το πρωί ο Χατζηνικολάου. Δεν άκουσα. Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον τον έκραζε μεταξύ σοβαρού και αστείου, επειδή ο Γεωργίου ήταν απαισιόδοξος για το πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός. Υποθέτω από τα συμφραζόμενα.
Και σε κάποια φάση ο Γεωργίου είπε ότι αν ο Χατζηνικολάου είχε ακούσει αυτά που έλεγε τις προηγούμενες μέρες στις εκπομπές του, δεν θα τα έλεγε αυτά και μάλιστα σε συνομιλία που είχε σήμερα το πρωί με τον αδελφό του, του είπε ότι δεν είχε ακούσει τις εκπομπές.
Ο αδελφός του Χατζηνικολάου, βγήκε στον αέρα σχεδόν αμέσως και είπε πάνω-κάτω αυτά: "Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το πρωί με ρώτησες αν ο Νίκος είχε ακούσει τις εκπομπές κι εγώ σου είπα δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Δεν είπες αυτό πριν στον αέρα. Καλή συνέχεια".............και μετά σιωπή........και μετά διάβασε κάτι προσφορές και μετά διαφημίσεις.
Με άλλα λόγια, ο φαφούτης έκανε μαλακία και τον ξεμπρόστιασε στον αέρα ο φανερά πειραγμένος αδελφός του Χατζηνικολάου.
Γενικά σήμερα ο Γεωργίου ήταν οξύθυμος, χωρίς υπομονή με τον κόσμο και είχε αμυντική στάση, μόλις πήγαιναν να του πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελε ν' ακούσει.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μετα το καζο του με το euro του 2004 εφαγε σημερα το μεγαλυτερο ξεβρακωμα  :2funny:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τύπε δύσκολο το βλέπω να πούλησε ο Γεωργίου τη BMW... Έχει τρέλα με αυτό το αυτοκίνητο - Πιο πιθανό μου φαίνεται να πουλήσει το σπίτι του !

Ειπε οτι του την εκλεψαν και τη βρηκε μετα απο μερες χωρις ανταλακτικα

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.993
Πόντοι
9.931

Το κούφο της υπόθεσης ήταν ότι του είχαν πάρει κάτι πανάκριβες εξατμίσεις που είχε βάλει αλλά του βάλανε άλλες στην θέση τους :o :huh: :idiot:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
406
Πόντοι
36
τα τρια κακνα της κακνης αλα πικερματα :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.015
Πόντοι
12.756
Το κούφο της υπόθεσης ήταν ότι του είχαν πάρει κάτι πανάκριβες εξατμίσεις που είχε βάλει αλλά του βάλανε άλλες στην θέση τους :o :huh: :idiot:

δεν υπαρχουν κουφα στην υποθεση

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Την άκουσα κι εγώ την εκπομπή κατά διαστήματα σήμερα.
Δεν ξέρω τι έλεγε το πρωί ο Χατζηνικολάου. Δεν άκουσα. Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον τον έκραζε μεταξύ σοβαρού και αστείου, επειδή ο Γεωργίου ήταν απαισιόδοξος για το πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός. Υποθέτω από τα συμφραζόμενα.
Και σε κάποια φάση ο Γεωργίου είπε ότι αν ο Χατζηνικολάου είχε ακούσει αυτά που έλεγε τις προηγούμενες μέρες στις εκπομπές του, δεν θα τα έλεγε αυτά και μάλιστα σε συνομιλία που είχε σήμερα το πρωί με τον αδελφό του, του είπε ότι δεν είχε ακούσει τις εκπομπές.
Ο αδελφός του Χατζηνικολάου, βγήκε στον αέρα σχεδόν αμέσως και είπε πάνω-κάτω αυτά: "Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το πρωί με ρώτησες αν ο Νίκος είχε ακούσει τις εκπομπές κι εγώ σου είπα δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Δεν είπες αυτό πριν στον αέρα. Καλή συνέχεια".............και μετά σιωπή........και μετά διάβασε κάτι προσφορές και μετά διαφημίσεις.
Με άλλα λόγια, ο φαφούτης έκανε μαλακία και τον ξεμπρόστιασε στον αέρα ο φανερά πειραγμένος αδελφός του Χατζηνικολάου.
Γενικά σήμερα ο Γεωργίου ήταν οξύθυμος, χωρίς υπομονή με τον κόσμο και είχε αμυντική στάση, μόλις πήγαιναν να του πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελε ν' ακούσει.

Αφου ο άλλος που τον σύγχυσε ήταν μέγιστος παπάρας.Περίμενε να διαψευσθεί ο Γεωργίου για να βγει να το παίξει εξυπνάκιας...Εγω πόσα χρόνια ακούω Γεωργίου πρώτη φορά τον άκουγα!!Μόνο ο Ευοί Ευάν δικαιούται να μιλαέι σήμερα,που γκάριζε άσο από ημίχρονο όλη την προηγούμενη βδομάδα, όλοι οι άλλοι διπλό το λέγαμε..

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αυτο εγινε πριν καιρο.Μαιο ή ιουνιο ειχε πει πως ειχε μια βλαβη το αμαξι και το κλειδωσε στο γκαραζ γιατι δεν εχει λεφτα για τα ανταλλακτικα(δεν ειχε οσα του ζητησε ο Σπανος ειπε για την ακριβεια)  :jerking: :think:

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
τσακωθηκαν με αλεφα?
τον εκραξε μαλλον ο αλεφας καπου αλλου και γιαυτο δεν τον βγαζει πλεον στην εκπομπη.
κατι τετοιο καταλαβα απο υπονοουμενα ακροατων

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Ας μας ενημερώσει κάποιος σίγουρα γιατί δε βγαίνει ο κυρ Νίκος στην εκπομπή???

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
τσακωθηκαν με αλεφα?
τον εκραξε μαλλον ο αλεφας καπου αλλου και γιαυτο δεν τον βγαζει πλεον στην εκπομπη.
κατι τετοιο καταλαβα απο υπονοουμενα ακροατων

Eίχε βγε προχτές κάποιος ακροατής και είπε στο Γεωργίου ότι ο Αλέφαντος τον είχε κράξει σε άλλη εκπομπή. Δλδ κάτι έλεγε για κάποιο παίχτη ότι είναι καλός και σχολιάζει ο αλέφας: "Αυτά να τα ακούνε κάτι δημοσιογραφάκια της πλάκας, το ακούς Γεωργίου;". Αν είδε κάποιος φίλος την επίμαχη εκπομπή ας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Τώρα που οφείλεται αυτή η ξαφνική αντιπάθεια του Αλέφα προς το Γεωργίου ενώ πριν λίγο καιρό ήταν κώλος και βρακί; Αν ξέρει κάποιος ας πει.

Θα πω εγώ που *νομίζω* ότι οφείλεται (μπορεί να λέω και μαλακίες όμως είναι μια υπόθεση που στέκει): Όταν ξεκινησε φέτος εκπομπές ο Γεωργίου, τον παίρνει ο Αλέφαντος τηλ και του λέει "που είσαι ρε γιωργάρα, σε έχασα, έχω μεγάλο πρόβλημα κλπ". Ο φαφούτης του απαντάει "Άστα αυτά τώρα Νίκο, θα τα πούμε μετά"... Ο αλέφαντος άρχισε μετά τα δικά του για ποδόσφαιρό κλπ, αλλά πριν κλείσει του ξαναείπε ότι "σε χρειάζομαι" και "θα σε πάρω μετά να τα πούμε".

Λοιπόν μετά από εκείνο το τηλεφώνημα δε τον ξανάκουσα τον αλέφαντο στην εκπομπή του φαφούτη -- άρα μάλλον *δε* τον βοήθησε ο γεωργίου και για αυτό άρχισε τον πόλεμο ο αλέφας...  δε ξέρω τι βοήθεια μπορεί να χρειαζόταν ο αλέφας από το γεωργίου. όποιος φίλος έχει ακούσει κάτι παραπάνω ας πει.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Eίχε βγε προχτές κάποιος ακροατής και είπε στο Γεωργίου ότι ο Αλέφαντος τον είχε κράξει σε άλλη εκπομπή. Δλδ κάτι έλεγε για κάποιο παίχτη ότι είναι καλός και σχολιάζει ο αλέφας: "Αυτά να τα ακούνε κάτι δημοσιογραφάκια της πλάκας, το ακούς Γεωργίου;". Αν είδε κάποιος φίλος την επίμαχη εκπομπή ας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Τώρα που οφείλεται αυτή η ξαφνική αντιπάθεια του Αλέφα προς το Γεωργίου ενώ πριν λίγο καιρό ήταν κώλος και βρακί; Αν ξέρει κάποιος ας πει.

Θα πω εγώ που *νομίζω* ότι οφείλεται (μπορεί να λέω και μαλακίες όμως είναι μια υπόθεση που στέκει): Όταν ξεκινησε φέτος εκπομπές ο Γεωργίου, τον παίρνει ο Αλέφαντος τηλ και του λέει "που είσαι ρε γιωργάρα, σε έχασα, έχω μεγάλο πρόβλημα κλπ". Ο φαφούτης του απαντάει "Άστα αυτά τώρα Νίκο, θα τα πούμε μετά"... Ο αλέφαντος άρχισε μετά τα δικά του για ποδόσφαιρό κλπ, αλλά πριν κλείσει του ξαναείπε ότι "σε χρειάζομαι" και "θα σε πάρω μετά να τα πούμε".

Λοιπόν μετά από εκείνο το τηλεφώνημα δε τον ξανάκουσα τον αλέφαντο στην εκπομπή του φαφούτη -- άρα μάλλον *δε* τον βοήθησε ο γεωργίου και για αυτό άρχισε τον πόλεμο ο αλέφας...  δε ξέρω τι βοήθεια μπορεί να χρειαζόταν ο αλέφας από το γεωργίου. όποιος φίλος έχει ακούσει κάτι παραπάνω ας πει.
για ντιεγκο κοστα κοροιδευε ο γεωργιου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom