Την άκουσα κι εγώ την εκπομπή κατά διαστήματα σήμερα.
Δεν ξέρω τι έλεγε το πρωί ο Χατζηνικολάου. Δεν άκουσα. Απ' ότι κατάλαβα, μάλλον τον έκραζε μεταξύ σοβαρού και αστείου, επειδή ο Γεωργίου ήταν απαισιόδοξος για το πως θα εμφανιστεί ο Ολυμπιακός. Υποθέτω από τα συμφραζόμενα.
Και σε κάποια φάση ο Γεωργίου είπε ότι αν ο Χατζηνικολάου είχε ακούσει αυτά που έλεγε τις προηγούμενες μέρες στις εκπομπές του, δεν θα τα έλεγε αυτά και μάλιστα σε συνομιλία που είχε σήμερα το πρωί με τον αδελφό του, του είπε ότι δεν είχε ακούσει τις εκπομπές.
Ο αδελφός του Χατζηνικολάου, βγήκε στον αέρα σχεδόν αμέσως και είπε πάνω-κάτω αυτά: "Για την αποκατάσταση της αλήθειας, το πρωί με ρώτησες αν ο Νίκος είχε ακούσει τις εκπομπές κι εγώ σου είπα δεν ξέρω, δεν γνωρίζω. Δεν είπες αυτό πριν στον αέρα. Καλή συνέχεια".............και μετά σιωπή........και μετά διάβασε κάτι προσφορές και μετά διαφημίσεις.
Με άλλα λόγια, ο φαφούτης έκανε μαλακία και τον ξεμπρόστιασε στον αέρα ο φανερά πειραγμένος αδελφός του Χατζηνικολάου.
Γενικά σήμερα ο Γεωργίου ήταν οξύθυμος, χωρίς υπομονή με τον κόσμο και είχε αμυντική στάση, μόλις πήγαιναν να του πουν κάτι διαφορετικό από αυτό που ήθελε ν' ακούσει.