Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 375K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Eντελώς !
Τελικα οσο  μαγκακος δειχνει στα αλλα,τοσο μαλακακος αποδειχθηκε στα συναισθηματικα του!

Παντως λεει ψεματα πως η Μαρια η πρωτη γυναικα του ηταν μουναρα.Ηταν χοντρη και σαπακι.Γελουσαν τα Πετραλωνα.Η δευτερη γυναικα του ηταν αρκετα καλη εμφανισιακά.

οι φωτό με ποιά γκόμενα είναι;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Mεγαλωσε και θα πρεπει να αλλαξει μοτιβο.
Δηλαδη να αφηνει να παιζουν μπαλα ΚΑΛΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ και αυτος να βαζει πινελιες.
Οπως κανουν τα καλα 10ρια οταν 35ρισουν(πχ Τοτι  :rockon: )
Να βγαζει τον καθηγητη για ενα μισαωρο,καποιον αλλον για αλλο ενα μισαωρο κλπ
Και καλο θα ηταν σιγα σιγα να βγαλει στο ραδιοφωνο και κανα λαβρακι,καναν τυπα που θα τον βαλει διπλα του για να γινει αντικαταστατης σε λιγα χρονια που ο Χορχε θα παει για χαμομηλι στα Πετραλωνα.

αντικαταστάτη; χμ...

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Eντελώς !
Τελικα οσο  μαγκακος δειχνει στα αλλα,τοσο μαλακακος αποδειχθηκε στα συναισθηματικα του!

Παντως λεει ψεματα πως η Μαρια η πρωτη γυναικα του ηταν μουναρα.Ηταν χοντρη και σαπακι.Γελουσαν τα Πετραλωνα.Η δευτερη γυναικα του ηταν αρκετα καλη εμφανισιακά.

από πετράλωνα εισαι ??

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τι γίνεται ρε πούστη. Ντάξει καταλαβαίνω ότι σαν χομπυ το κάνουν κυρίως όσοι δουλεύουν σε blogs και sites με μικρή επισκεψιμότητα αλλά δεν γίνεται ρε καπετάνιε να περνάς το άρθρο-interview από wordpress και να έχεις λάθη σύνταξης, διάταξης και ορθογραφίας. Είναι ντροπή.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475
"Το παράπονο μου είναι που δεν γεννήθηκα στην Αμερική να γίνω πλανητάρχης."

:cool2:

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26
καλα χαβαλε θα της κανει  :cheesy:

πλακα ειχε η συνεντευξη
ανοιγεται ο πουστης τα λεει ολα

Το 2003 έβγαζα 23 χιλιάδες ευρώ το μήνα και είχα σπόνσορες εκατό χιλιάδες από διαφημίσεις
:o

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.711
Πόντοι
2.606

Κοιταξτε υφος που εχει.Σουπερ βλήμα.
Wow πετυχα στην ζωη μου , παντρευτηκα!!! :badair:

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/MARTIOS/03-03/tzouli3.jpg[/img[/URL]]

Τον μαλακα να την γκαστρωσει τον βρηκε παντως.
Μια χαρα. Σε 4-5 χρονακια διαζυγιο διατροφαρα και ολα καλα.

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
καλα χαβαλε θα της κανει  :cheesy:

πλακα ειχε η συνεντευξη
ανοιγεται ο πουστης τα λεει ολα
:o

Παπαρας με πατεντα.Ξερολας και "μαγκακος".Ειναι ομως η επιβεβαιωση του κανονα που λεει οτι οι ανθρωποι εχουν το συνδρομο του γραμματοσημου:οσο πιο πολυ τους φτυνεις (βριζεις) , τοσο πιο πολλοι κολλανε (ακροατες και δη αυτοι που βγαινουν στις εκμπομπες του).Μαλακες που για να ακουσουνε τον εαυτο τους στον αερα για 5 λεπτα , ειναι ικανοι να τους σουρει του κοσμου τα μπινελικια.

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
Με τον Αλέφαντο μαθαμε τελικα τι παιχτηκε? Προχθες στον Καρατζαφερη, ελεγε ελεγε ο Αλε τα δικα του, εκραζε και καποια στιγμη κανει "εσας μονο τα τραγουδια σας αρεσουν, ο Χορχε σας αρεσει, κες κεσε Χορχε"

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Κοιταξτε υφος που εχει.Σουπερ βλήμα.
Wow πετυχα στην ζωη μου , παντρευτηκα!!! :badair:

http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/NEWS/2012/MARTIOS/03-03/tzouli3.jpg[/img[/URL]]

Τον μαλακα να την γκαστρωσει τον βρηκε παντως.
Μια χαρα. Σε 4-5 χρονακια διαζυγιο διατροφαρα και ολα καλα.
[/quote]

η εποχή του φεμινισμού τυπε ...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι παιχτηκε με τον Αλεφα παντως τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη τον παρακαλουσε δημοσιως για να του βρει δουλεια στον real ή στο action γιατι οπως του ελεγε,ειχε οικονομικες δυσκολιες.Ισως εκει να επαιξε καποιο θεμα.

Η Τζουλη Αγορακη ειναι γνωστο μπαζο υποδειγμα ελλεεινιδας.Σαπακας που γνωστη εγινε πριν 3-4 καλοκαιρια  που εκανε μια αστροζωδιακη εκπομπη στον αντ1!

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ο φαφουτης..
Εκπληκτικος μυθοπλαστης.Οχι και μουναρα η Μαρια η γυναικα του ρε πουστη μου!Μιλαμε για μια γηραιοτερη  Τζεσυ Παπουτση!!!

Ezra

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2009
Like
307
Πόντοι
26
δεν ειχε βγει μις ελλας κατι τετοιο ετσι νομιζω ειχε πει παλια η' μλκιες ελεγε  :grin:

την περιοδο που λεει θαταν 40αρα η πρωην γυναικα του και η 2η γυρω στα 20  :cheesy:
ψωνισε απο σβερκο κι αυτη

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Δεν ξερω τι παιχτηκε με τον Αλεφα παντως τελη αυγουστου-αρχες σεπτεμβρη τον παρακαλουσε δημοσιως για να του βρει δουλεια στον real ή στο action γιατι οπως του ελεγε,ειχε οικονομικες δυσκολιες.Ισως εκει να επαιξε καποιο θεμα.

Τύπε είχα γράψει για αυτό σε ένα παλιότερο post:
Eίχε βγε προχτές κάποιος ακροατής και είπε στο Γεωργίου ότι ο Αλέφαντος τον είχε κράξει σε άλλη εκπομπή. Δλδ κάτι έλεγε για κάποιο παίχτη ότι είναι καλός και σχολιάζει ο αλέφας: "Αυτά να τα ακούνε κάτι δημοσιογραφάκια της πλάκας, το ακούς Γεωργίου;". Αν είδε κάποιος φίλος την επίμαχη εκπομπή ας δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.

Θα πω εγώ που *νομίζω* ότι οφείλεται (μπορεί να λέω και μαλακίες όμως είναι μια υπόθεση που στέκει): Όταν ξεκινησε φέτος εκπομπές ο Γεωργίου, τον παίρνει ο Αλέφαντος τηλ και του λέει "που είσαι ρε γιωργάρα, σε έχασα, έχω μεγάλο πρόβλημα κλπ". Ο φαφούτης του απαντάει "Άστα αυτά τώρα Νίκο, θα τα πούμε μετά"... Ο αλέφαντος άρχισε μετά τα δικά του για ποδόσφαιρό κλπ, αλλά πριν κλείσει του ξαναείπε ότι "σε χρειάζομαι" και "θα σε πάρω μετά να τα πούμε".

Λοιπόν μετά από εκείνο το τηλεφώνημα δε τον ξανάκουσα τον αλέφαντο στην εκπομπή του φαφούτη -- άρα μάλλον *δε* τον βοήθησε ο γεωργίου και για αυτό άρχισε τον πόλεμο ο αλέφας...  δε ξέρω τι βοήθεια μπορεί να χρειαζόταν ο αλέφας από το γεωργίου.

Άρα μάλλον η βοήθεια αυτή που ήθελε ο αλέφας από το γεωργίου ήταν αυτή που λες. Και προφανώς ο γεωργίου δε βοήθησε και τόσο  :2funny:

Εκπληκτικος μυθοπλαστης.Οχι και μουναρα η Μαρια η γυναικα του ρε πουστη μου!Μιλαμε για μια γηραιοτερη  Τζεσυ Παπουτση!!!

Ε καλά μπορεί εκείνος να τη βλέπει μουνάρα την πρώην γυναίκα του. Αυτά είναι και λίγο υποκειμενικά !

nordalta

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2014
Like
401
Πόντοι
36

Η Τζουλη Αγορακη ειναι γνωστο μπαζο υποδειγμα ελλεεινιδας.Σαπακας που γνωστη εγινε πριν 3-4 καλοκαιρια  που εκανε μια αστροζωδιακη εκπομπη στον αντ1!

η πρωτη του γυναικα παντως που εχει το γιο του με το προβλημα ηταν πολυ μουναρα,ενα απιστευτο μελαχροινο,την βλεπαμε στα πατησια και λιωναμε.....

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
Βγηκε ο Κουγιας σημερα, και συνεχισε τις κωλοτουμπες, "εγω ποτε δεν ειπα τον Ολυμπιακο" εγκληματικη οργανωση κτλ κτλ  :2funny:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
η πρωτη του γυναικα παντως που εχει το γιο του με το προβλημα ηταν πολυ μουναρα,ενα απιστευτο μελαχροινο,την βλεπαμε στα πατησια και λιωναμε.....

Μία Ελένη που το επίθετο της μοιάζει με τερματοφύλακα;  :cool2:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
λεει τωρα πως εβαλε στο κολεγιο την κορη του γιατι ειναι σαν μασονια ... δεν θα μεινει ποτε χωρις δουλεια

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
λεει τωρα πως εβαλε στο κολεγιο την κορη του γιατι ειναι σαν μασονια ... δεν θα μεινει ποτε χωρις δουλεια

Ε δίκιο έχει ... Εκεί δε πας για να μάθεις, πας για να κάνεις κονέ. Όπως στα αμερικάνικα Ivy lague colleges.

Πάντως στο τέλος είπε ότι δεν είχε λεφτά και τελικά την πήρε από το κολέγιο και τώρα τη στέλνει σε δημόσιο !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom