Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Με τον Αλέφαντο δεν ξέρω τι παίχτηκε, αλλά είναι πολύ πιθανό ο drclaw να έχει πέσει μέσα.
Πάντως τις προάλλες ο αδελφός του Χατζηνικολάου τον ξεμπρόστιασε πολύ άσχημα στον αέρα. Κι άλλες φορές στο παρελθόν ο Γεωργίου έχει κάνει μαλακίες όσον αφορά προβλέψεις, υπερβολές κλπ κλπ, αλλά αυτή τη φορά αποδείχτηκε ότι είπε ψέματα μόνο και μόνο για να το παίξει άνετος και μάγκας, ενώ στην ουσία είναι ανθρωπάκι κι αυτός. Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο χοντρό να βγεις ψεύτης από το να πέσεις έξω σε μια πρόβλεψη.
Θυμάμαι πάντως πριν 2-3 χρόνια είχε γίνει ξανά μια ψιλοπαρεξήγηση με το Χατζηνικολάου, όταν είχε βγει κι είχε πει κάτι στον αέρα χωρίς να ελέγξει αν είναι αληθές μόνο και μόνο επειδή του το είχε πει κάποιος και ο Χατζηνικολάου(ο Νίκος) είχε παρέμβει στην εκπομπή και του την είχε πει σε ήπιο τόνο αλλά του την είχε πει. Και μετά ζητούσε συγνώμη ο φαφούτης......

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ο γεωργιου ακολουθει το συστημα πυθια
λεει ολα τα εκδεχομενα σε διαφορες στιγμες και μετα  οτι κ να βγει λεει οτι τοχει πει πιο πριν
ενας ελλατωματικος κλασικος ελληνας,δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν εχει σημασια να προβλεπεις σωστα,αλλιως θαπαιζες μονο στοιχημα,αλλα το να κρινεις σωστα αυτο που βλεπεις σαν δημοσιογραφος που ειναι
η κριτικη του οταν δεν ειναι εμπαθης,ειναι σωστη,ξερει μπαλλα,αλλα ειναι μικρος σαν χαρακτηρας,

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Καλα ρε πιστευετε οτι ο ολυμπιακος κερδισε την ατλετικο στα ισα?Η ατλετικο εκατσε και εχασε γιατι τα λεφτα ηταν πολλα ολοι το παιζαν διπλο και εκατσε στον ασσο παλι οι στοιχηματικες εταιριες τα οικονομισανε θα μου πειτε πως το ξερεις εχεις αποδειξεις?Οχι δεν εχω αλλα τοσα χρονια που παρακολουθουμε το ρημαδι το ποδοσφαιρο αρχιζεις και αμφιβαλεις αν τα παιχνιδια ειναι καθαρα.

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Καλα ρε πιστευετε οτι ο ολυμπιακος κερδισε την ατλετικο στα ισα?Η ατλετικο εκατσε και εχασε γιατι τα λεφτα ηταν πολλα ολοι το παιζαν διπλο και εκατσε στον ασσο παλι οι στοιχηματικες εταιριες τα οικονομισανε θα μου πειτε πως το ξερεις εχεις αποδειξεις?Οχι δεν εχω αλλα τοσα χρονια που παρακολουθουμε το ρημαδι το ποδοσφαιρο αρχιζεις και αμφιβαλεις αν τα παιχνιδια ειναι καθαρα.
Τύπε ναί το πιστεύουμε αλλά νομίζω ότι αυτό το μήνυμα ταιριάζει πιο πολύ στο νήμα του Ολυμπιακού και όχι του Φαφούτη !!

Ο Φαφούτης είχε πει χαρακτηριστικά: "Για να δούμε τι θα είναι η Τρίτη... Νύχτα θριάμβου ή νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου"... Δεν είχε κάνει καμία πρόβλεψη (όπως συνήθως κάνει τώρα τελευταία για να μη του τη λένε. Βέβαια πολλά βαζελάκια είχανε βγει και λέγανε για 7αρες, τσόντες, γέλια κλπ. τελικά τα γέλια τους βγήκαν ξυνά  :2funny: Εκείνος όμως δεν είπε κάτι για να υποστηρίξει τη μια ή τη άλλη άποψη. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες έλεγε ότι δε του φάνηκε και περίεργο που κερδίσαμε  :jerking:

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Οσο για τον Γεωργιου παλια τον παρακολουθουσα συχνα αλλα τωρα πια το χει κουρασει επαναλαμβανετε και επειδη κανει εκμπομπες καθημερινα φθειρεται εχει τελειωσει η μπογια του  αν και  εχει πολλους που τον ακουνε ακομα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Οσο για τον Γεωργιου παλια τον παρακολουθουσα συχνα αλλα τωρα πια το χει κουρασει επαναλαμβανετε και επειδη κανει εκμπομπες καθημερινα φθειρεται εχει τελειωσει η μπογια του  αν και  εχει πολλους που τον ακουνε ακομα.
μετα απο ματς ολυμπιακου η εθνικης εχει φαση να ακους
στις αλλες εκπομπες ειναι κουραστικος για μας που τον ξερουμε χρονια
οι μικροι ομως τον ακουνε κ καθε μερα,,,,πουλαει το στυλ του κ ξερει κι απο μπαλλα πιο πολλα απο πολλους αν οχι ολους τους αλλους,,

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Like
306
Πόντοι
36
δεν εκατσε να χασει ρε τυπε

απλα μπορει να μην ξαναχασει απο δω και περα μεχρι το Μαϊο

:2funny: :2funny: :2funny:

(χρηστιδη και καβλαρχε μην παρετε στα σοβαρα αυτό το μηνυμα)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Eλα ρε σοβαρα? πσσσ τι μας ειπες τωρα ρε πωπωωω :o

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ρε σεις εδω στησανε οι μπουκ το δημοψηφισμα στην Σκωτια,στην ατλετικο θα μασηξουν?? :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Όπως και το 0-3 πέρυσι ;)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Για όποιον ενδιαφέρεται, αρχίζει ο φαφούτης από βδομάδα και στην τηλεόραση στο action24 κάθ Δευτέρα...  :rockon:

Άντε να δούμε τι θα βλέπουμε - Γεωργίου ή Τσουκαλά  :huh:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
Για όποιον ενδιαφέρεται, αρχίζει ο φαφούτης από βδομάδα και στην τηλεόραση στο action24 κάθ Δευτέρα...  :rockon:

Άντε να δούμε τι θα βλέπουμε - Γεωργίου ή Τσουκαλά  :huh:

δόντια ή μαλλιά ??

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
ο γεωργιου ακολουθει το συστημα πυθια
λεει ολα τα εκδεχομενα σε διαφορες στιγμες και μετα  οτι κ να βγει λεει οτι τοχει πει πιο πριν
ενας ελλατωματικος κλασικος ελληνας,δεν μπορει να καταλαβει οτι δεν εχει σημασια να προβλεπεις σωστα,αλλιως θαπαιζες μονο στοιχημα,αλλα το να κρινεις σωστα αυτο που βλεπεις σαν δημοσιογραφος που ειναι
η κριτικη του οταν δεν ειναι εμπαθης,ειναι σωστη,ξερει μπαλλα,αλλα ειναι μικρος σαν χαρακτηρας,

Αθλητικός δημοσιογράφος είναι ρε. Τί περιμένεις να σου πει; Και η πλειοψηφια των άρθρων που διαβάζεις γύρω από το ποδόσφαιρο στα ίδια πλαίσια κινείται.
Με 2 ώρες εκπομπή καθε μέρα (που στην τελική είναι η δουλειά του) φυσικό είναι να λέει και μαλακίες. Αν τολμήσει να κάνει προγνωστικό, αφενώς αργά η γρήγορα θα χάσει την αξιοπιστία του (μπάλα είναι αυτή), αφετέρου θα αρχίσουν να του τη μπαίνουν οι φίλαθλοι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σκατά τα έκανε ο Γεωργίου...

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
σκατά τα έκανε ο Γεωργίου...
Eντελώς !
Τελικα οσο  μαγκακος δειχνει στα αλλα,τοσο μαλακακος αποδειχθηκε στα συναισθηματικα του!

Παντως λεει ψεματα πως η Μαρια η πρωτη γυναικα του ηταν μουναρα.Ηταν χοντρη και σαπακι.Γελουσαν τα Πετραλωνα.Η δευτερη γυναικα του ηταν αρκετα καλη εμφανισιακά.

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Αθλητικός δημοσιογράφος είναι ρε. Τί περιμένεις να σου πει; Και η πλειοψηφια των άρθρων που διαβάζεις γύρω από το ποδόσφαιρο στα ίδια πλαίσια κινείται.
Με 2 ώρες εκπομπή καθε μέρα (που στην τελική είναι η δουλειά του) φυσικό είναι να λέει και μαλακίες. Αν τολμήσει να κάνει προγνωστικό, αφενώς αργά η γρήγορα θα χάσει την αξιοπιστία του (μπάλα είναι αυτή), αφετέρου θα αρχίσουν να του τη μπαίνουν οι φίλαθλοι.
Mεγαλωσε και θα πρεπει να αλλαξει μοτιβο.
Δηλαδη να αφηνει να παιζουν μπαλα ΚΑΛΟΙ ΑΚΡΟΑΤΕΣ και αυτος να βαζει πινελιες.
Οπως κανουν τα καλα 10ρια οταν 35ρισουν(πχ Τοτι  :rockon: )
Να βγαζει τον καθηγητη για ενα μισαωρο,καποιον αλλον για αλλο ενα μισαωρο κλπ
Και καλο θα ηταν σιγα σιγα να βγαλει στο ραδιοφωνο και κανα λαβρακι,καναν τυπα που θα τον βαλει διπλα του για να γινει αντικαταστατης σε λιγα χρονια που ο Χορχε θα παει για χαμομηλι στα Πετραλωνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom