You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιώργος Γεωργίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 374K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Κο Καθηγητη γουστάρουμε
Κι εγώ γουστάρω. Ο τύπος έχει απίστευτες γνώσεις και μνημονικό, κατά καιρούς λέει σωστά πράγματα και οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του είναι το λιγότερο ενδιαφέρουσα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο τύπος χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Εχει πολλά θέματα που δεν είναι της παρούσης αλλά μπορώ να αναλύσω κάποια άλλη στιγμή που θα έχω χρόνο και διάθεση και φυσικά θα είναι και στην επικαιρότητα....
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Κι εγώ γουστάρω. Ο τύπος έχει απίστευτες γνώσεις και μνημονικό, κατά καιρούς λέει σωστά πράγματα και οποιαδήποτε συζήτηση μαζί του είναι το λιγότερο ενδιαφέρουσα. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο τύπος χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας. Εχει πολλά θέματα που δεν είναι της παρούσης αλλά μπορώ να αναλύσω κάποια άλλη στιγμή που θα έχω χρόνο και διάθεση και φυσικά θα είναι και στην επικαιρότητα....
εχει ταπεραμεντο φιλε
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
εχθες ή προχθες (μπερδευω τις εκπομπες) βγηκε ο ευοι ευαν ( ) και σε σχολιο του γεωργιου πανω στη κουβεντα οτι δεν βγαινουν πια παιχταραδες απο βραζιλιες, αργεντινες και τετοια, ο τυπος του λεει "αυτα συμβαινουν γιατι ζουμε σε εσχατες εποχες, σε λιγο θα αλλαξει η μαγια και το ντι εν εη και θα αλλαξουν ολα και θα βγει καινουργια μαγια στο ανθρωπινο ειδος" και ο γεωργιου αντι να τον απαξιωσει του λεει "αυτο για να συμβει πρεπει να γινει κατι πολυ τελειωτικο/τραγικο/ολοκληρωτικο στον πλανητη" και ο αλλος του λεει "ε ναι ερχεται αυτο που λες, με καταλαβαινεις?"
μαζι με το 2012 που εγινε η μεγαλη 'ευοι ευαν' κωλοτουμπα, με το μποινγκ που ηξερε που ειναι αλλα δεν μας ελεγε και αλλα τετοια.
μαζι με το 2012 που εγινε η μεγαλη 'ευοι ευαν' κωλοτουμπα, με το μποινγκ που ηξερε που ειναι αλλα δεν μας ελεγε και αλλα τετοια.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εχθες ή προχθες (μπερδευω τις εκπομπες) βγηκε ο ευοι ευαν ( ) και σε σχολιο του γεωργιου πανω στη κουβεντα οτι δεν βγαινουν πια παιχταραδες απο βραζιλιες, αργεντινες και τετοια, ο τυπος του λεει "αυτα συμβαινουν γιατι ζουμε σε εσχατες εποχες, σε λιγο θα αλλαξει η μαγια και το ντι εν εη και θα αλλαξουν ολα και θα βγει καινουργια μαγια στο ανθρωπινο ειδος" και ο γεωργιου αντι να τον απαξιωσει του λεει "αυτο για να συμβει πρεπει να γινει κατι πολυ τελειωτικο/τραγικο/ολοκληρωτικο στον πλανητη" και ο αλλος του λεει "ε ναι ερχεται αυτο που λες, με καταλαβαινεις?"
ειναι μονιμος πελατης φιλε ο δωδεκάθεος
kolotripidakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2013
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αυτος και ο αλλος ο αλ τζαζιρα ειναι χαρακτηρες - ο αλ μου θυμιζει ενα φιλαρακι που ειχα απο περαμα, σταζει η μαγκια απο καθε λεξη
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
εντελως πειραγμενος και ο αλ τζαζιρα..εντελως βλαχαδερο ρε φιλε!αυτος και ο αλλος ο αλ τζαζιρα ειναι χαρακτηρες - ο αλ μου θυμιζει ενα φιλαρακι που ειχα απο περαμα, σταζει η μαγκια απο καθε λεξη
και απολυτος στις μαλακιες που λεει..
εγω συμπαθω τον καθηγητη αλλα με ενοχλησε το προ ολιγων ημερων παραλήρημα του εναντιον της εθνικης μας και υπερ της σιχαμενης γερμανιας
jstar
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2010
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
τα εχει παρει...αλλα εχει δικιο!κραζει Μεσι
κωλοπαιδο αδιαφορος κλπ
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
εντελως πειραγμενος και ο αλ τζαζιρα..εντελως βλαχαδερο ρε φιλε!
και απολυτος στις μαλακιες που λεει..
εγω συμπαθω τον καθηγητη αλλα με ενοχλησε το προ ολιγων ημερων παραλήρημα του εναντιον της εθνικης μας και υπερ της σιχαμενης γερμανιας
θες να σου πω τι κανει ο αλ τζαζιρα ?? μιμείται τον γεωργιου κακότροπα όμως ... παπαρας ειναι
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
βγηκε μολις ο λακαμας
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.891
- Πόντοι
- 456
ειναι μονιμος πελατης φιλε ο δωδεκάθεος
Μεγάλη μορφή ο τύπος, τον εχω γνωρισει απο κοντά !!!
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Μεγάλη μορφή ο τύπος, τον εχω γνωρισει απο κοντά !!!
πως κι ετσι ??
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.891
- Πόντοι
- 456
πως κι ετσι ??