Νέα

Γιώργος Γεωργίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα px75
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 374K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
11χρονια βολοδερνα στη β και γ ΕΠΣΑ.....δεν περιμενα απο τον μαλακα να μου μαθει τιποτα....εχει κλωτσησει το τοπι ποτε?
καλα ποσο μου την σπαει να ακουω οτι ολοι επαιζαν μπαλα και ειναι σχετικοι .. ενω επαιζαν στην ομαδα του χωριου τους και εκαναν καριερα

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
καλα ποσο μου την σπαει να ακουω οτι ολοι επαιζαν μπαλα και ειναι σχετικοι .. ενω επαιζαν στην ομαδα του χωριου τους και εκαναν καριερα
ε ναι αν θελεις να σκασεις στα γελια πας και βλεπεις ερασιτεχνικο γιατρε
μιλαμε τωρα για το γελιο της αρκουδας οχι μαλακιες :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756

Εχεις δικιο ρε γιατρε , πηγαινα και εγω καποιες φορες οταν ημουν φανταρος και κοιταγα το Ρουφ και πέθαινα στα γελια , ηταν και ο Γεωργιου εκει συνεχεια και εκανε τον προπονητη απο την κερκιδα ...

Μετα τον υπνο ηταν η καλυτερη διασκεδαση μας στο φανταριλικι , σαν να βλεπαμε κωμωδια .

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
γιατρε μου ακουω στα ραδια παιρνουν κατι τυποι και λενε παιξαμε και εμεις μπαλα και ξερουμε.....και αναθεμα αμα ειχαν παιξει και τοπικο

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Εχεις δικιο ρε γιατρε , πηγαινα και εγω καποιες φορες οταν ημουν φανταρος και κοιταγα το Ρουφ και πέθαινα στα γελια , ηταν και ο Γεωργιου εκει συνεχεια και εκανε τον προπονητη απο την κερκιδα ...

Μετα τον υπνο ηταν η καλυτερη διασκεδαση μας στο φανταριλικι , σαν να βλεπαμε κωμωδια .
μιλαμε το επιπεδο ειναι τραγικο γιατρε, ειδικα οταν βλεπω κατι 40αρηδες που οι κοιλιες τους ειναι ετοιμες να σπασουν τις ραφες απο τις φανελες τρελενομαι :grin: :grin:
ασε δε το τι δρεπανοφορα,τι τσεκουρια,τι αλυσοπριονα παιζουν δεν περιγραφεται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
μιλαμε το επιπεδο ειναι τραγικο γιατρε, ειδικα οταν βλεπω κατι 40αρηδες που οι κοιλιες τους ειναι ετοιμες να σπασουν τις ραφες απο τις φανελες τρελενομαι :grin: :grin:
ασε δε το τι δρεπανοφορα,τι τσεκουρια,τι αλυσοπριονα παιζουν δεν περιγραφεται

:2funny: :2funny: εγω τους εβλεπα οταν πεφτανε που ελεγες απο μεσα σου ετσι οπως επεσε αυτος παει πεθανε , θα μπει το γραφειο τελετων να τον παρει  :2funny: καθε τζαρτζαρισμα και πολυνεκρο ατυχημα , καλα δεν μιλαμε για τα σουτ που μαζευανε την μπαλα απο την Πετρου ραλλη και την Πειραιως , θυμαμαι τραγουδαγε και ο Πλουταρχος στην διασταυρωση της Πειραιως και οταν ριχνανε κανενα σουτ αερος αερος φωναζαμε στην κερκιδα πες του Πλουταρχου να φερει την μπαλα το βραδυ πριν ξεκινησει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Πέρα από το βιασμό του ποδοσφαίρου.πέφτει τρελλό γέλιο με τις ατάκες τις εξέδρας...

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
γιατρε μου ακουω στα ραδια παιρνουν κατι τυποι και λενε παιξαμε και εμεις μπαλα και ξερουμε.....και αναθεμα αμα ειχαν παιξει και τοπικο
ολοι οι ελληνες γιατρε ειτε φιλαθλοι ειτε ποδοσφαιριστες απαντες ειμαστε αμπαλοι
νομιζω τελικα οτι το ποδοσφαιρο δεν τεριαζει στον ελληνα

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:2funny: :2funny: εγω τους εβλεπα οταν πεφτανε που ελεγες απο μεσα σου ετσι οπως επεσε αυτος παει πεθανε , θα μπει το γραφειο τελετων να τον παρει  :2funny: καθε τζαρτζαρισμα και πολυνεκρο ατυχημα , καλα δεν μιλαμε για τα σουτ που μαζευανε την μπαλα απο την Πετρου ραλλη και την Πειραιως , θυμαμαι τραγουδαγε και ο Πλουταρχος στην διασταυρωση της Πειραιως και οταν ριχνανε κανενα σουτ αερος αερος φωναζαμε στην κερκιδα πες του Πλουταρχου να φερει την μπαλα το βραδυ πριν ξεκινησει
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ Τι εποχές μου θύμισες ρε μεγάλε...Πλούταρχος,Πειραιώς..

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ολοι οι ελληνες γιατρε ειτε φιλαθλοι ειτε ποδοσφαιριστες απαντες ειμαστε αμπαλοι
νομιζω τελικα οτι το ποδοσφαιρο δεν τεριαζει στον ελληνα
Συμφωνείς δηλαδή με αυτούς που λένε ότι είμαστε μπασκετικός λαός;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
δεν εχει βρει συμπαρουσιαστρια ο γιωργαρος για την εκπομπη του? Εμεις σαν site θα μπορουσαμε να υποδειξουμε καποια ονοματα  :tits2:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ceb4-ceb5ceb8cebdceb9cebaceb7-cf84ceb5cebbcebfcf82.jpg

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: εγω τους εβλεπα οταν πεφτανε που ελεγες απο μεσα σου ετσι οπως επεσε αυτος παει πεθανε , θα μπει το γραφειο τελετων να τον παρει  :2funny: καθε τζαρτζαρισμα και πολυνεκρο ατυχημα , καλα δεν μιλαμε για τα σουτ που μαζευανε την μπαλα απο την Πετρου ραλλη και την Πειραιως , θυμαμαι τραγουδαγε και ο Πλουταρχος στην διασταυρωση της Πειραιως και οταν ριχνανε κανενα σουτ αερος αερος φωναζαμε στην κερκιδα πες του Πλουταρχου να φερει την μπαλα το βραδυ πριν ξεκινησει
εχω ενα φιλο (και τωρα το πασχα που κατεβηκα στο χωριο) παιζει σε μια ομαδα α τοπικο στη σερρες και πηγα να τον δω
μου ελεγε ετσι ομαδα εχουμε αλλιως παιχταραδες εχουμε μεσα
παω να δω λοιπον τον αγωνα
βλεπω στην αρχη την αντιπαλη ομαδα εχει 2 σεντερ μπακ παλαιστες ελληνορωμαικης το λιγοτερο
μιλαμε τωρα η ομαδα του δικο μου εχει κανει στο πρωτο ημιχρονο 400 ευκαιριες τα σεντερ μπακ τα αντιπαλα ξερνουσαν αλλα γκολ δεν βαζαν ουτε με αιτηση
ο αντιπαλος τερματοφυλακας εχει στησει τραπεζακι με φραπε καρεκλα και τα σουτ πανω απο την εστια του περνουσαν 15-20 μετρα το λιγοτερο
ειχε πισω απο τις εστιες συρματα(γιατι ξεραν οι ανθρωποι τι γινεται :grin:)στο τελος του αγωνα τα ειχαν γκρεμισει :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.506
Πόντοι
12.756
εχω ενα φιλο (και τωρα το πασχα που κατεβηκα στο χωριο) παιζει σε μια ομαδα α τοπικο στη σερρες και πηγα να τον δω
μου ελεγε ετσι ομαδα εχουμε αλλιως παιχταραδες εχουμε μεσα
παω να δω λοιπον τον αγωνα
βλεπω στην αρχη την αντιπαλη ομαδα εχει 2 σεντερ μπακ παλαιστες ελληνορωμαικης το λιγοτερο
μιλαμε τωρα η ομαδα του δικο μου εχει κανει στο πρωτο ημιχρονο 400 ευκαιριες τα σεντερ μπακ τα αντιπαλα ξερνουσαν αλλα γκολ δεν βαζαν ουτε με αιτηση
ο αντιπαλος τερματοφυλακας εχει στησει τραπεζακι με φραπε καρεκλα και τα σουτ πανω απο την εστια του περνουσαν 15-20 μετρα το λιγοτερο
ειχε πισω απο τις εστιες συρματα(γιατι ξεραν οι ανθρωποι τι γινεται :grin:)στο τελος του αγωνα τα ειχαν γκρεμισει :grin: :grin:

:2funny: :2funny: :2funny:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Συμφωνείς δηλαδή με αυτούς που λένε ότι είμαστε μπασκετικός λαός;